A kuflizást nem lehet elég korán kezdeni!
Címlap / Ajánló / A kuflizást nem lehet elég korán kezdeni!

>

A kuflizást nem lehet elég korán kezdeni!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

Két új lapozót ajánlunk, mert a nem csak a kuflizást, a könyveket se lehet túl korán elkezdeni. A Pagony ezen tavaszi kiadványai a 3 év alatti korosztályhoz szólnak.  

Dániel András: Fityirc és a felhő
(a szerző rajzaival)

Most a legkisebbeket hívjuk az elhagyatott rétre. Az új lapozó a formák megismerésében segíti a legfiatalabb kuflirajongókat.

Míg az első kufli-lapozóban Pofánka segítségével a színeket tanulhatták meg játékosan a gyerekek, most Fityirc és egy vicces felhő a formákat mutatja be nekik. A kufli-lapozókban az a jó, hogy ugyanolyan viccesek és ötletesek, mint a kufli-könyvek, csak éppen kisebbeknek szólnak.

Most Fityirc ismerkedik meg egy jópofa felhővel, aki elmeséli neki, milyen csodálatos képességekkel rendelkezik. Néha eső esik belőle, máskor bukfenceket vet, és mindenféle mókás formát is tud ölteni! A teljesség igénye nélkül: elefánt, kígyó, sőt, Fityirc formájú is tud lenni, ha épp úgy tartja kedve. A megszokott vicces karakterek is felbukkannak, és mivel nagyon részletesen kidolgozott minden oldal, így aztán böngészni is jó sokat lehet.

Jörg Mühle: Kisnyuszi bibis lesz
(a szerző rajzaival)

Szegény Kisnyuszi elesett! Gyorsan, keressünk egy ragtapaszt, és gyógyítsuk meg, hogy boldogan szaladgálhasson tovább! Interaktív lapozó a legkisebbeknek.

A Kisnyuszi fürödni megy és a Kisnyuszi aludni megy című kötetek után megjelent Jörg Mühle harmadik lapozója is a Pagonynál. Az előző könyvekhez hasonlóan az új kötet különlegessége is interaktívitásában rejlik. Ezekben a lapozókban ugyanis az olvasó maga is segít a kisnyuszi fürdetésében, elaltatásában vagy most éppen a sebe meggyógyításában.

A lapozók játékossága abban is segít, hogy a kisgyerekek életének kevéssé szeretett, sőt fájdalmas dimenzióit is meghitté és vonzóvá varázsolja. A közös játékon és aktivitáson túlmenően a könyvek törődésre is nevelnek, amivel a kisebbek empatikus képességeit is fejleszthetjük, de a szenzomotoros készségek fejlesztésében is hasznosnak bizonyulhatnak a kötetek, hiszen az oldalakon kapott tanácsok függvényében fújni, törölni, simogatni, tapsolni kell.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1338 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x