Webáruházat indítanál? Ez a 3 dolog nem hiányozhat a weboldaladról...
Címlap / Ajánló / Webáruházat indítanál? Ez a 3 dolog nem hiányozhat a weboldaladról

>

Webáruházat indítanál? Ez a 3 dolog nem hiányozhat a weboldaladról

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-12

Ha te is fontolgatod, hogy belevágsz az e-kereskedelem izgalmas világába, biztosan tudod, hogy számtalan dologra oda kell figyelned. A számodra legjobb vállalkozási forma megtalálásától kezdve a költségek megtervezésén át órákig lehetne sorolni a különféle fontos tényezőket.  

Mi azonban most kizárólag a weboldalra szorítkozunk - mert fontos, hogy a sok odafigyelés és tervezés után ne csússzon el az üzleted valami apró hiányosságon.
 

Legyél te az ÁSZF ásza!


Az Általános Szerződési Feltételek egy webáruház oldaláról sem hiányozhatnak! Ez a szöveg bizony kötelező elem, ezért már a kezdetekkor érdemes gondolni rá. Jó hír, hogy nem neked kell nekiállnod a megfogalmazásának: elég, ha ÁSZF készítés szolgáltatást veszel igénybe egy profi, tapasztalt ügyvédi irodánál, ahol kifejezetten a te weboldaladra optimalizálják a jogi szöveget. Így biztos lehetsz benne, hogy a dokumentumból semmi nem fog hiányozni, és nem kockáztatsz milliós bírságokat.
 

Adatvédelmi tájékoztató, avagy a kikerülhetetlen GDPR2018 májusa óta szintén elengedhetetlen, hogy a weboldalakon szerepeljen adatvédelmi szabályzat, valamint adatvédelmi tájékoztató és nyilatkozat. Ezzel nem érdemes trükközni: bármikor jöhet egy ellenőrzés, és ha hiányt találnak, súlyos összegeket kell kifizetned. Emellett persze valóban fontos, hogy a felhasználóid adatai biztonságban legyenek. Ehhez természetesen szintén érdemes ügyvéd segítségét kérni - a legjobb, ha olyasvalakihez fordulunk, akinek nagy gyakorlata van már webáruházakkal kapcsolatban. 
 

Legyél elérhető: kapcsolat és impresszum


Nincs is kiábrándítóbb, mint amikor egy ígéretes webáruházról pár kattintással kiderül: semmilyen elérhetőség nem szerepel az oldalukon. Felelősségteljes vásárló ezen a ponton már zárja is be a böngészőlapot. A bizalomvesztés mellett természetesen az is jelen van, hogy az impresszum az elektronikus kereskedelmi törvény szerint kötelező elem a webáruházban. Mindenképp alaposan utánanézni, mit kell, hogy magába foglaljon ez a menüpont.
Egy kis odafigyeléssel tehát minden simán mehet - te pedig haladhatsz tovább a siker útján! 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 651 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x