Még mindig az arany alma a divat?!
Címlap / Ajánló / Még mindig az arany alma a divat?!

>

Még mindig az arany alma a divat?!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-04

Természetesen nem a mesebeli almára gondolunk, és még csak nem is az egyik kedvelt gyümölcsfajtára. A megfigyelésünk ennél sokkal technikaibb, viszont a végeredmény annál inkább vonzó!  

 Te miben tartod az almád?

 

Az iPhone tok máris más megvilágításba helyezi ezt a kérdést, meg persze a rá adható választ. És rögtön új értelmezést nyernek a fenti mondatok. Igen, továbbra is roppantul kedvelt az arany, illetve a rosegold szín, viszont a különböző kiegészítőknek köszönhetően a színpaletta jócskán kibővíthető. 
 
Ráadásként, túl az árnyalatokon, a minták, motívumok is főszerephez juthatnak, lévén ezek a kellékek nem pusztán színvilágukkal hívják fel magukra a figyelmet.
 
A stílusos megjelenés tehát simán zsebre, táskába vágható vagy éppen felmarkolható, ahogy az neked a leginkább kényelmes. Nyilván a kiválasztásnál érdemes külön odafigyelni arra, hogy a paraméterek minden tekintetben stimmeljenek. 
 
Ha ez megvan, akkor jöhet a következő lépés: mindegy, hogy a legújabb sorozat almája a tiéd, vagy jópár éves már a kütyüd, ha rátaláltál a megfelelő modellre, akkor túlzás nélkül vadiúj külsővel ajándékozhatod meg hőn szeretett eszközödet. Meg nem utolsó sorban persze magadat, hiszen te is ragyoghatsz a mobilod szépségének fényében.
 

Mennyire elérhető cél az ütődések és karcolódások negatív következményeinek kizárása?

 


Nem lehetetlen vállalkozás, de azért a tökéletes eredmény egyetlen terméktől sem várható el. Természetesen akadnak olyan variációk, amik ütésbiztos közeget garantálnak a mobilod számára, de ez nem egyenlő azzal, hogy akkor mostantól mehet a dobálózás. Ettől függetlenül jó ötlet a védelmi jellemvonásokat is szem előtt tartani, mert így azért jócskán meghosszabbíthatod a telefonod élettartamát. 
 
Az almás cég termékei amúgy is hosszú élettartamukról híresek, szóval a helytállás az esetükben években és nem hónapokban mérhető. Viszont ezt tovább fokozhatod egyetlen ütős választással, ami mind megjelenésében, mind praktikus jellemvonásaival mindannak megfelel, ami neked lényeges és elsőbbséget élvez.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 439 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x