Fejlődés Konferenciája - évindító fitness- és szépségipari...
Címlap / Ajánló / Fejlődés Konferenciája - évindító fitness- és szépségipari szuperrendezvény

>

Fejlődés Konferenciája - évindító fitness- és szépségipari szuperrendezvény

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-21

2023. február 18-án rendezik meg az I. Fejlődés Konferenciáját a Lurdy Ház emeletén. Az évindító sport- és beauty rendezvény jelentős esemény lesz a szegmens vállalkozóinak. A fitnesz- és szépségiparban tevékenykedő kezdő és haladó vállalkozók egy helyen találkozhatnak a márkaépítő, marketinges és gyártó szakmák, szolgáltatók, fitnesstermek képviselőivel.  

A szervezők a kiállítók újdonságai, innovatív megoldásai mellett ezúttal is számos szakmai és közönségprogramot kínálnak a látogatóknak ezen a februári szombaton. A konferencia egész időtartama alatt, előzetes regisztrációval elérhető ingyenes fotózással várják a látogatókat. Díjmentes networkinggel segítik a hatékony kapcsolatépítést, és lehetőség lesz a további képzésekkel kapcsolatban közvetlenül kérdezni az oktatóktól is.

A szakmai előadások közül kiemelkedik Kende-Hofherr Krisztina előadása, aki a tudatosság mellett a karrierútjából hoz hatékony példákat, és Nyakas Gábor, aki sportolóból lett Magyarország legismertebb trénere. A rendezvény névadója, a MyMove Online Fitness School mellett a MyLifestore, a MyEatrend és a SziZona is képviselteti magát a kiállítók között.A nap folyamán tematikus termekben hallgathatnak szakmai előadásokat, ismerhetnek meg edzésmódokat és technikákat. A rendezvény zárásaként kerekasztal beszélgetésen vehetnek részt a látogatók.

Az Alma Beauty standjánál kezelést próbálhatnak ki a látogatók, míg a Home Cycling Hungary standjánál az indoor sportokba kóstolhatnak bele.  

Általános információk

2023. február 18. szombat, Lurdy Ház
Kapunyitás: 09:00
A parkolás a látogatók számára a külső parkolóban díjmentes.
A konferenciára szóló belépők előzetesen, online, a weboldalon keresztül megvásárolhatók. 
   
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 942 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x