Hátszínszelet borsómártással
Címlap / Asztalra / Hátszínszelet borsómártással

Hátszínszelet borsómártással

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

4 szelet marha- vagy borjúhátszín, 3-4 evőkanál étolaj, só, őrölt fekete bors, 3 dl tejszín, 15 dkg zöldborsó, steakfűszer  

Hozzávalók 4 személyre:

4 szelet marha- vagy borjúhátszín, 3-4 evőkanál étolaj, só, őrölt fekete bors, 3 dl tejszín, 15 dkg zöldborsó, steakfűszer

A hátszínszeleteket hideg vízzel leöblítjük, jól leitatjuk, és mindkét oldalukat beszórjuk őrölt borssal. Az étolajat serpenyőben felforrósítjuk, a húst beletesszük, és mindkét oldalukon hirtelen átsütjük a speciális tapadásgátló bevonattal bevont, karcolódás álló Tefal Thermospot serpenyőben.

Sóval, steakfűszerrel megszórjuk, és további 3-4 percig sütjük, mindkét oldalán, a zsiradékkal locsolgatva. A hússzeleteket most kivesszük, és melegen tartva félretesszük. A 3 dl tejszínt két kávéskanál liszttel elkeverjük, és szitán keresztül, folyamatosan kevergetve a pecsenyeléhez öntjük. Felfőzzük. Ezután beleszórjuk a zöldborsót, és kevergetve még 5-6 percig együtt főzzük.

A mártást a hússzeletekre öntjük, sült burgonyával, salátával kínáljuk.

Ha te is szeretnél, egy ilyen tapadásgátló bevonattal ellátott serpenyőt, akkor játssz velünk a
Harmóniakártyán, és nyerd meg a Tefal Thermospot serpenyőjét!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1647 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x