Nekem bevált! A Cserpes
Címlap / Asztalra / Nekem bevált! A Cserpes

Nekem bevált! A Cserpes

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

Új sorozatunkban olyan helyeket mutatunk be ami nekem tetszett, ízlett vagy bevált! Legyen az egy termék, egy üzlet vagy akár egy étterem is! Elsőként a Cserpes sajtműhelyről írnék, szerelem volt ez első ízlelésre! 

Hogyan ismerkedtem meg a Cserpessel?

Egy barátnőmtől hallottam először a Cserpes termékeiről, az egekig magasztalta a gyümölcsjoghurtjaikat és a rudijukat is. Aztán mikor legközelebb a városban jártam és eljutottam egy üzletbe ahol kapható gyorsan vettem is néhány terméket.

Miért vált be?

Szerelem lett ez elsőre! A joghurtok natúr joghurtból és egy rétegnyi igazi gyümölcsből készülő lekvárból áll. Összekeverve valami isteni, nem túlédesített, tartósítószer és vegyszermentes. Ez nekem nagyon fontos, hiszen a lányaim is ezt eszik.
A nagylányom kedvence a Cserpes rudi, igazi étcsokoládéval, a bevonós társainál sokkal finomabb. Sajtjaikkal, a friss tejjel, tejföllel, tejszínnel is nagy barátságban vagyunk, csak ajánlani tudom!

Azóta már sok cikket olvastam és érdekes dolgokat hallottam erről a vállalkozásról amely a megalakulása óta egyéni vállalkozásként működik. A tulajdonos Cserpes István szimpatikus hozzáállása, egyszerűsége ahogyan nyilatkozik számomra végtelenül szimpatikus.

Hol találhatóak meg a Cserpes termékei?
Vásárolhatók a Lipóti pékségekben, a Nagycsarnok hátsó részében, emellett egyre több üzletben Pesten és vidéken egyaránt. A http://cserpes.hu/ oldalon érhetőek el!

Nekem nagyon fontos a jó minőségű, hazai alapanyagokból készült, finom ízű termék, a Cserpes ilyen!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5754 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x