Tejszínes finomság - maradék halból vagy szárnyasból
Címlap / Asztalra / Tejszínes finomság - maradék halból vagy szárnyasból

Tejszínes finomság - maradék halból vagy szárnyasból

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-11-27

Túlméretezted az adagokat vagy valaki nem jött el? Megmaradt a sült hal vagy pulyka? Készíts belőle gyorsan egy finom egytálételt! 

 

Rendezvénynaptár
Tejszínes finomság - maradék halból vagy szárnyasból

Hozzávalók: maradék súlt hal vagy szárnyas (csirke, pulyka), 3 dl tejszín, 20 dkg füstölt sajt, 1-2 ág kakukkfű

A húst vagy halat egy tűzálló tálban elrendezem egymás mellé majd megszórom az ágról lecsipkedett kakukkfűvel. Ráöntöm a tejszínt, megszórom a reszelt sajttal és 200 fokos sütőben 15-20 perc alatt készre sütöm.

Köretként friss kenyér, bagett vagy párolt rizs illik hozzá.

Harmonet tipp: Így hasznosíthatod a megmaradt sült halat vagy pulykát, csirkét. Akár kis darabokra tépkedett húst is felhasználhatsz hozzá!


Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 3752 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 




x