Új tipp az aranyló rántott húshoz - a Vénusz gasztroestjén...
Címlap / Asztalra / Új tipp az aranyló rántott húshoz - a Vénusz gasztroestjén jártam

Új tipp az aranyló rántott húshoz - a Vénusz gasztroestjén jártam

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-12

Egy érdekes gasztrobemutató keretében mutatták be az új Vénusz Sütőolajat - ott jártunk! 

A Vénusz gasztroestjét a Nagymezõ utcában lévõ hangulatos és még újnak számító lakáséttermébe, a Szerencsendióba szervezte. A barátságos fogadtatás és néhány ínycsiklandó elõétel kóstolása után kezdõdött a program.
Elsõként a Vénusz brand menedzsere, Frikton Ildikó vezette fel az új terméket és termékfejlesztõ kollégájával karöltve magyarázták el az újdonság mibenlétét. A Vénusz Sütõolaj különlegessége,hogy a hagyományos napraforgóolajat egy új, magasabb olajsavtartalmú fajtával, a Fritoptival ötvözi. A Vénusz termékfejlesztõjétõl megtudtuk, hogy az új termék nagyobb arányban tartalmaz jótékony hatású Omega-9 zsírsavakat, mint a nálunk kapható olajak!

Laboratóriumi teszteket is végeztek - errõl sok szó esett a szakemberrel, akinek vannak olyan napjai, amikor egész nap csak sült krumplit süt, hogy megfigyelje, hogyan viselkedik az olaj - melyekbõl kiderült,hogy optimális sütési feltételek mellett legalább 5-ször lehet az olajban sütni. Az így készített bundázott étel finom, aranybarna és ropogós!

Gyakorlatban is láthattuk mindezt, hiszen a Szerencsendió szakácsai bemutatták a hagyományos borjú bécsi és sült krumpli elkészítését. Emellett olyan finomságok is készültek, mint zöldségchipsz - nálam a sütõtökchips viszi a prímet -, sörtésztában sült hal vagy chilis bortésztában sült garnéla.
Saját szememmel láthattam, ahogyan sütötték egymás után az adagokat és az olaj nem habzott és megdöbbentõ módon egy nyitott konyhában (kis, átlagos elszívóval) sem volt tipikus olajszag, ami sok háziasszony réme! Tehát az új Vénusz sütõolaj tudhat valamit, én mindenképp ki fogom próbálni! Bár nem minden nap eszünk bõ olajban sült -vagy ahogy a szakemberek mondták mélysütéssel készült - ételeket, de néha kényeztethetjük vele családunkat egy finom vasárnapi ebéd részeként!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2802 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x