Boldog szülinapot - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap11...
Boldog szülinapot
A Csoda 60 esztendeje született és közel 50 éve a színpadon

Teljesen mindegy, hogy rhythm and blues, vagy popénekesnek nevezzük a most 60 éves Stevie Wondert, a Csodát, aki szakmai és emberi tulajdonságaival egyaránt sokaknak állít példát szerte a világban.


Eric Burdon - kis híján hetvenkedik és megint jön

Bődületes a hangja, kőkeményen turnézik. Ha valamit a szemére lehet vetni, újdonságokkal ritkán hozakodik elő. Legyünk őszinték, nincs-e joga a múltjából élni (nem nosztalgiázni!) egy olyan embernek, akit Eric Burdonnek hívnak?


Chris Barber, a blues- és rockzenészek nevelőapja

Alexis Korner, a Rolling Stones, a Yardbirds együttes tagjai, Jimmy Page, Eric Burdon, mindegyikük a most 80 esztendős mester hatására váltak műfajuk nagyjaivá.
Eric Clapton 65 és élete legjobb éveit éli

Az elmúlt tíz év életem legjobb szakasza volt - vallja Lassúkezű, azaz Eric Clapton két évvel ezelőtt magyarul is megjelent Önéletrajzában. Elsősorban magánéletére érti ezt, de ha az utóbbi éveit szakmai oldalról nézzük, bőven érvényes erre is.


Vangelis, az égi és földi szférák hangfestője

Már megjelenésében, jóságos, szakállas arcában is van valami időnkívüli. Mintha egyenesen Zeusz küldte volna ide, hogy az ég és a föld képeit a legfőbb isteni adománnyá, zenévé varázsolja.


Tony Iommi és Bill Ward emlékei a Black Sabbath 40. szülinapján

Pontosan 40 évvel ezelőtt, február 13-án jelent meg a Black Sabbath bemutatkozó albuma, amely azóta is a heavy metal alapművének számít.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x