Boldog szülinapot - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap18...
Boldog szülinapot
Már

Berlini korszakában – úgy 30 éve - annyira belemerült a kábítószerek élvezetébe, hogy kevesen hittek abban eljön majd 2007. január 8., amikor a 60. születésnapján köszönthetjük. Szerencsére a rockon kívül annyi minden érdekli (film, színház, festészet, internet…), ami bőven elég ahhoz...


A

A "legmocskosabb rocksztár". "Biszex boszorkány". "A leggyönyörűbb ronda nő". "Sebzett nőstény vadállat". Vagy kevésbé fantáziadúsan: "A punk királynője". Az amerikai rock és a kortárs költészet egyik legszuggesztívebb alakja, Patti Smith, december 30-án 60 éves.


Fókuszban Jan Akkerman, a holland gitármágus

Karácsonykor ünnepli 60. születésnapját Jan Akkerman, akit a brit Melody Maker olvasói már 1973-ban a világ legjobb gitárosának választottak, ez szinte példátlan az angoloknál, hiszen ők nem ájulnak el a "maradék Európa" zenészeitől, jobbnak tartják a hazai választékot.Úgy tartják rock-körökben, hogy egy bandában a legtöbb konfliktus az énekesek és a szólógitárosok között robban ki, a dobosok született "elmebetegek", és többnyire a basszusgitáros az, aki a józan észt, a kiegyensúlyozottságot képviseli. Így volt ez Bill Wyman, John Paul Jones, John Entwhistle, John Deacon esetében, és erre példa a november 30-án 61. születésnapját ünneplő Roger Glover is, a Deep Purple-ből.


60 éves a gitárosok zöld csillaga

Peter Green, minden idők egyik legjobb angol gitárosa a 70-es évek elején, pályafutása csúcsán úgy tűnt örökre eltűnik a rockvilágból. A kábítószer-függőség rabságából a 90-es években végre megszabadult és nagy örömünkre visszatért a színpadokra. 60. születésnapján köszöntjük.


A Zep dala nekünk 30 éve ugyanaz marad

Kezdetben valának Elvis Presley nézhetetlen bugyutaságai, amelyek „szalonképessé” silányították a rock and roll mélydéli fehér királyát. Utána jött a Beatles kedves bohóckodása, de nekik legalább nem kellett erőszakot tenniük zenéjükön, és jókat röhöghettünk a beszólásaikon.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x