Boldog szülinapot - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap4...
Boldog szülinapot
A Zep dala nekünk 35 éve ugyanaz marad

Kezdetben valának Elvis Presley nézhetetlen bugyutaságai, amelyek "szalonképessé" silányították a rock and roll mélydéli fehér királyát. Utána jött a Beatles kedves bohóckodása, de nekik legalább nem kellett erőszakot tenniük zenéjükön, és jókat röhöghettünk a beszólásaikon.


Mike Rutherford - Teremtés kétnyakú gitárral

A progresszív rock egyik legfontosabb zenekarának, a Genesisnek volt a gitárosa, sajnos, nem az ő hibájából, hozzáállásából beszélhetünk már csak múlt időben erről a bandáról.


David Clayton-Thomas - a kedves, derűs énekes mackó 70 éves lett

Fantasztikus hang, nagyszerű nóták, lebilincselő egyéniség. Így jellemezhetjük a most 70 esztendős brit David Clayton-Thomast. Szinte kizárólag az amerikai blues-rock legendás zászlóshajója, a Blood, Sweat and Tears frontembereként ismerjük.
Magic Slim, a későn érő típus

Magic Slim, aki ugyan nem Chicago szülötte, mégis az északi szeles városról elnevezett blueszenét nyüstöli immár több mint 40 éve. Későn érő típus, hiszen első lemezét csak negyvenévesen, 1977-ben jelentette meg, viszont azóta számos elismerést, díjat sepert be.


Rick Derringer útja a McCoys-tól Ringo Starr-ig

Nemrégiben Budapesten, a Ringo Starrt kísérő All-Starr Bandben láthatta-hallhatta a nagyérdemű Rrick Derringer amerikai gitáros-énekest, zenész-vállalkozót. A csekély számú érdeklődő azért megállapíthatta: emberünk ezúttal is derekasan kivette részét az "összjátékból".


Egy újabb hetvenes: Spencer Davis

A nagy beat- és rocknemzedék jelesei sorra lépik át a hetedik x-et. Különös belegondolni, de tény: a kiváló zenészek 45-50 éve kezdték fantasztikus sikerekkel szegélyezett pályafutásukat.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x