Boldog szülinapot - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5...
Boldog szülinapot
Egy billentyűs, aki Jon Lord mellett sem vallott szégyent

Zoot Money a hónap elején a paksi Nemzetközi Gastroblues Fesztiválon bizonyította, hogy nem akármilyen billentyűs. Egyenrangú társa volt Jon Lordnak, ezt mindenki hallhatta, akinek füle van a rhythm and blueshoz és a blueshoz.


Brian Auger túl a 70-en is ereje teljében gyűri a billentyűket

Az angolszász rock jó néhány káprázatos billentyűssel gazdagította a műfajt Stevie Winwoodtól, Alan Price-on, Jon Lordon, a felejthetetlen Graham Bondon át egészen a 72. születésnapját a napokban ünneplő Brian Augerig.


Tökéletes Christine, aki a 60-as évek végén a legjobb brit énekesnő volt

A Melody Maker olvasói 1969-ben Christine Perfect-et az év legjobbjának választották. Akkor még a Chicken Shack-ben lehetett hallani billentyűs játékát és gyönyörű fátyolos hangját. Később a Fleetwood Mac zenekarban vált világszerte ismertté.
Kris Kristofferson, az egykori kölyök 75 éves

Kris Kristofferson, aki a country nagy öregjeihez - Johnny Cashhez, Willie Nelsonhoz és Waylon Jenningshez képest valóban mindig kölyöknek számított, immár 75 éves. Mély nyomot hagyott ebben a műfajban, s hát a filmekben nyújtott alakításairt is "zabálták".


Chick Corea jazz, latin, rock és klasszikus között

Néhai barátomnak egykor rendkívül muzikális spánielje volt. Az eb nemcsak úgy általában szerette a zenét, hanem különösen jól reagált a jazz-rockos muzsikákra.


Chick Corea jazz, latin, rock és klasszikus között

Néhai barátomnak egykor rendkívül muzikális spánielje volt. Az eb nemcsak úgy általában szerette a zenét, hanem különösen jól reagált a jazz-rockos muzsikákra.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x