Boldog szülinapot - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6...
Boldog szülinapot
Fény és árnyék - Bob Dylan 70. születésnapjára

A dalnok, a költő, az emberi jogok élharcosa hetvenéves. Rendkívül gazdag életpályáját fény és árnyék kísérte. Az utóbbi éppen idén történt vele Kínában. Hagyta, hogy első pekingi koncertjén a kínai kulturális vezetés megszabja, mi kerülhet a repertoárjába.


Húszéves a Pearl Jam - turné, film és könyv a bandáról

Az amerikai Pearl Jam koncerttel ünnepli 20. évfordulóját, amelyet egy 10 állomásos kanadai turné követ, ezenkívül Cameron Crowe filmje, egy könyv és egy filmzenei album is társul az ünnepségsorozathoz.


Enya földöntúli ittléte

Már arcában, tiszta vonásaiban és mosolyában is van valami földöntúli. Megjelenése tökéletes összhangban van éteri zenéjével, amelyet ugyan jobb híján "new age"-nek neveznek, pedig valójában a kelta népzene, bizonyos klasszikus elemek és a kortárs minimalista muzsika igényes keveréke.


Még mindig Animals - 70 éves Eric Burdon

A most hetvenéves Eric Burdon hangja eltéveszthetetlen: szívből és torokból jön. Hétszer tisztelte meg személyesen magyarországi rajongóit, legutóbbi, tavalyi fellépése után azzal búcsúzott: nem utoljára láttuk. Reméljük.


Willie Nelson immár az egyedüli country-király

A napokban 78. születésnapját ünneplő Willie Nelson a country egyik királya - a másik a néhai Johny Cash. Willie Nelson azonban elrugaszkodik a választott műfajától: játszik bluest, rock and rollt és dolgozott jazzmuzsikussal is.


Steve Howe - a gitár Zombie-ja

Vannak muzsikusok, akiknek külseje legalább annyira jellemző, mint a zenéje - és nemcsak a szép embereknek. Joe Cockert például szívesen hívják a rock Részeg Tengerészének. Chris Farlowe méltán pályázhat a műfaj Quasimodójának trónjára. Steve Howe-t pedig egyszerűen csak a rock-gitár Zombie-jaként emlegetik.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x