Szilveszteri papírdíszek - készítsd olcsón, házilag
Címlap / Otthon / Szilveszteri papírdíszek - készítsd olcsón, házilag

Szilveszteri papírdíszek - készítsd olcsón, házilag

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A szilveszteri buli általában nagyobb befektetés, mint egy szimpla hétvégi összejövetel. Többet költünk a helyszínek bérlésére, élelmiszerre, itókára, finomságokra is, vagyis megadjuk a módját. A buli egyik komoly kiadása lehet a hangulatteremtő kellékek elkészítésére szánt összeg. Ha nem vásároljuk, hanem készítjük, egyedi, kedves, és jóval olcsóbb kivitelezésű díszeket kapunk!  

Ma már nagyon sokféle szilveszteri partikellék kapható az üzletekben, én mégis mindenkit arra bíztatok, készítse el saját maga ezeket a kellékeket, hiszen nem igényel túl nagy kézügyességet elkészítésük. Így sokkal mutatósabb és személyre szólóbb lesz a szilveszteri parti.

Ültetőkártya - lóherés papírsüveg: kicsit eltér ugyan a hagyományos ültetőkártya formájától, de a vacsora végeztével akár fel is vehetjük.

Kartonpapírból vágjunk ki egy nagyobb háromszöget és hajlítsuk kúp formára, ragasszuk vagy tűzzük meg. Díszítsük négylevelű lóherével, amit zöld kartonból vágtunk ki. Ne felejtsük el ráírni a nevet!




Szalvétagyűrű
- vécépapír gurigából vágjunk le egy szélesebb csíkot, borítsuk be zöld papírral és díszítsük a kartonból kivágott négylevelű lóherével.


Tányérdísz - rózsaszín kartonból vagy hullámkartonból vágjunk ki akkora kört, amekkora a tányérunk alja. Erre ragasszuk fel a szemeket, orrot és a két fület. Ha szeretnénk kedveskedni a vendégeinknek, akkor a malacfej hátuljára mindenkinek írhatunk személyes jókívánságokat a jövő évre, vagy éppen vicces jóslásokat!

 

Pohárjelölő csipeszfigura
- fa csipeszt fessünk le rózsaszínre. Kartonból vágjuk ki a malac fejét, fülét, orrát,lábát majd ragasszuk a csipeszre. Kezének rózsaszín zseníliaszálat fűzzünk a csipesz közepébe, végére tegyünk kis fagyöngyöt. Végül vágjunk egy vékony csíkot maradék filcből és kössük a malac nyakába. Vágjunk ki egy kis téglalapot kartonból, írjuk fel a nevet és csíptessük a csipeszkét szára közé. A malacka kezét tekerjük rá a szívószálra és állítsuk bele a pohárba. Műanyag poharunkat díszíthetjük krepp papírból kötött masnival.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 22421 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x