Különleges ajándék az édesanyáknak: szeretetbefőtt és...
Címlap / Otthon / Különleges ajándék az édesanyáknak: szeretetbefőtt és varázsfű

Különleges ajándék az édesanyáknak: szeretetbefőtt és varázsfű

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-09

Néhány nap van már csak anyák napjáig, ha még nem tudjuk, hogy mivel kedveskedjünk erre a jeles napra édesanyánknak, íme két ötletes megoldás, ami nem igényel nagy kézügyességet, egyedi, és a hatás biztos, hogy nem marad el.  

Szeretet-befőtt

Ehhez először is keressünk egy pofásabb befőttesüveget, pár színes papírt és egy tollat.  A papírt kisebb csíkokra vágjuk, nagyjából akkorára, amire egy mondat kényelmesen elfér.
 
A neheze most jön: minden papírra írnunk kell egy-egy gondolatot, élményt, eseményt, egy kedves idézetet, amivel megpróbáljuk a szeretetünket kifejezni édesanyánknak.  Gondoljunk arra, hogy amit a papírra írunk, azzal átadjuk azt a szeretet, hálát, és minden jót amit az édesanyánk iránt érzünk.
Minden egyes papírral egy ölelést, egy puszit adunk anélkül, hogy nekünk személyesen ott kellene lennünk. A papírdarabokat hajtogassuk össze, vagy tekerjük fel, a lényeg, hogy minél jobban nézzen ki az üvegben.

Ha ezekkel a kis jegyzetekkel megvagyunk, akkor zárjuk le az üveget. Hogy meglegyen az egésznek a befőtt kinézete, és nem utolsósorban a sajátos varázsa, keressünk egy kockás textildarabot, vágjuk akkorára, hogy lefedje a tetejét, és egy masnival zárjuk le.
Gondoljunk arra is, hogy könnyű legyen levenni és visszarakni, ha éppen szüksége lenne egy kis kedvességre, vigasztalásra a mamánknak.

Gondolj rám varázsfű

Hasonlóan egyszerűen elkészíthető kedvesség, ajándék a "gondolj rám" varázsfű.
 
Ehhez egy kisebb üvegre lesz szükségünk, mondjuk mint egy gyógyszeres vagy egy fűszertartó üveg, de egy kisebb méretű textilzsákocska is megfelel erre a célra. Ebbe rakjunk szárított füvet vagy gyógynövényt. Ha van kedvenc gyógynövénye édesanyánknak, akkor abból rakjunk bele. Ezt is egy darab textillel zárjuk le.

Egy az üveg méretéhez nagyságú öntapadós papírra ráírunk valami ötletes szót, pl.azt, hogy szeretet varázsfű. Hogy még jobban hasonlítson egy varázsfüves üveg címkéjére, az öntapadós papírt díszítsük ki tetszés szerint.

A saját készítésű ajándék értéke nem mérhető semmilyen más ajándékkal. A lényeg a szándék, és az, hogy szeretettel készítettük. Azt a sok szeretet és gondoskodást, amit tőlük kapunk, igazán csak olyan meglepetéssel hálálhatjuk meg, amit a saját két kezünkkel, szívünket, lelkünket beleadva csináltunk.

   
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 12061 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x