Májusi eső titka: tisztító szertartás az ásványaidnak
Címlap / Otthon / Májusi eső titka: tisztító szertartás az ásványaidnak

Májusi eső titka: tisztító szertartás az ásványaidnak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-25

Sokszor halljuk a népi mondást: "Májusi eső aranyat ér!" Na, most egy magassági hideg-csepp jóvoltából bő "arany-áldásban", vagyis esőben lesz részünk ezen a csodás májusi héten!  

„Májusi eső aranyat ér!” – Igen, mi is természetesen örülünk neki, hiszen ez most itt a virágzás utáni időszakban, amikor szépen fejlődik a termés, a lehető legnagyobb áldás, annak érdekében, hogy minél bőségesebb legyen a betakarítás!
A Maja istennőről elnevezett hónapban – amikor az átlagos csapadék mennyisége 63 mm – és a napos órák száma igen csak megugrik az előző hónapokhoz képest (239 óra), bizony nagy szükség van az égi áldásra, amely felüdülést jelenthet a növénynek, állatnak, embernek – ilyenkor gyönyörű a bőségesen megöntözött vidék!


De nem csak a vidék és „lakói” számára ér aranyat ez az esővíz: városon is begyüjthető (akár egy panel erkélyén, a párkányon) és különleges eredményeket érsz el vele, ha felhasználod a mosáshoz, hajmosáshoz, növényápoláshoz.(Csak tudd, ha vannak fél-drágaköveid, azokat is esővízzel szokták letisztítani és utána – ha lehet – napfénnyel szárítani.) Legfőbb előnye a csapvízzel szemben, hogy nem tartalmaz meszet. Ugyanakkor tartalmazza azokat az ásványi anyagokat, melyeket a sterilizált, csapból folyó ivóvíz már nem biztosít számukra.Ha szobanövényeidet – leginkább az orchideát – ezzel a lágy esővízzel öntözöd egy darabig, nagyon meghálálják, gyakrabban és hosszasabban jutalmaznak csodás virágaik látványával.

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2048 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x