Nyárbúcsúztató családi napokkal kedveskedtek az önkéntesek...
Címlap / Otthon / Nyárbúcsúztató családi napokkal kedveskedtek az önkéntesek a fővárosi gyermekeknek

Nyárbúcsúztató családi napokkal kedveskedtek az önkéntesek a fővárosi gyermekeknek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-10-05

Rengeteg programból válogathattak a gyermekek: körhinta, ugrálóvár, arcfestés, csillámtetoválás, gyerekdisco, kézműves programok, óriás darts foci. Az egyik helyszínen mindemellett egy medencében is pancsolhattak a csemeték.  

"Itt senki nem unatkozott!!" – közölte boldogan a családi nap több száz résztvevőjének egyike. A szervezők mindenki nagy meglepetésére ingyenes hot doggal és palacsintával is kedveskedtek.A Szcientológia Egyház rendezvényén a felnőttek sem maradtak program nélkül, hasznos gyermeknevelési és párkapcsolati előadásokon vehettek részt, szintén ingyenesen. A cél a családi egység és boldogság javítása.

Nagyon hasznos volt, hogy az előadókkal lehetett személyesen is beszélgetni, tippeket kérni a konkrét problémákkal, kérdésekkel kapcsolatban. A visszajelzések egyértelműen kiemelték a családias hangulatot, mindenki mindenkivel tegeződött, csupa kedvességet, figyelmet, törődést kaptak a résztvevők.Az egyház képviseletében Gaal Zsuzsa elmondta, hogy a szcientológia alapelvei szerint a család a társadalom alapegysége, így az egyház fontosnak tartja a szülők, gyermekek segítését.

“Mindenképpen szeretnénk egyre több hasonló rendezvényt szervezni, hogy az emberek megtudják, hogy itt vagyunk és számíthatnak ránk” – fejezte be mosolyogva az egyház budapesti központjának társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatóhelyettese.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon(X)
 
 
[ 822 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x