Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap21
Otthon
Karácsonyi csináld magad

Ugye unod, hogy a szomszéd Gizike néni az idén is lepipál sütésben? Elég volt már a vásárlásból, de a gyereked barátnőjének még semmit nem vettetek? Az utolsó pillanatban váratlanul megérkeznek az unokahúgodék Csajágaröcsögéről? Neked már semmi nem árthat, ha a HarmoNet ötlettárába belelapozol!


Natúr karácsonyfa

Egy olyan fa, amin nincs semmi műanyag dolog. Teljesen natúr, csak természetes alapanyagból készült, egymással harmonizáló díszekkel van feldíszítve. Nálunk évek óta ilyen a fa. Apró titkokat kell tudni hozzá. Például azt, hogy az egyik legolcsóbb díszítési metódus. Nem kell hozzá más, csak némi szalma, papírmasé, natúr festékek, natúr csomagolópapír, agyagdíszek, és sok-sok mézeskalács.


Kulcsrakész nőiség

Instant világban élünk... Instant tea, instant kávé, gyorséttermek, gyors nyelvtanfolyamok, gyors iskola, minden gyors, intenzív, tudatos, kreatív és spirituális... Nagy szavak, frázisok, amik röpködnek a világhálón, a mindennapokban és gyakran elmélkedem azon, hogy hova vezet ez a nagy sietség.


Legyen csend a házban, béke a lelkünkben

A téli időszak a befelé figyelésről, a megnyugvásról szól. Amit ilyenkor kint nem találunk meg a téli hidegségben, a mozdulatlan természetben, azt keresi minden ember belül. Sokan viszont félnek szembenézni önmagukkal, ezért nem szeretik a telet - pedig a fény mindannyiunkban megszületett...


Igazi vagy műfenyő? A karácsonyfák élete

Minden évben fellángol az örök vita arról, hogy vágott vagy műfenyőt válasszunk-e. Nézzük meg közelebbről a két típus életciklusát, és azt, hogy milyen utat járnak be a gyártástól kezdve egészen a várva várt karácsonyi ünnepekig, és az elkerülhetetlen hanyatlásig. Hogyan készülnek, és mi történik velük az ünnepségek végén?


Gyönyörű, de mérgező! A karácsonyi szobanövények

A karácsonyi ünnepkör jellegzetes szobadíszei a mikulásvirág és a fagyöngy. Ahol azonban kisgyerek is van a családban, nem árt odafigyelni ezekre a növényekre, ugyanis mérgezőek!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x