Parfüm horoszkóp nem csak locsolóknak!
Címlap / Ezotéria / Parfüm horoszkóp nem csak locsolóknak!

Parfüm horoszkóp nem csak locsolóknak!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Ki tudja mire vágynak a nők?! Illatok szempontjából nyújtunk egy kis segítséget. Megtalálhatod a megfelelő ilatot életed párjának, ha tudod a születési jegyét. Locsolkodáshoz, ajándékozáshoz, vagy éppen csak az illatok öröméért.  

KOS (Március 21. – Április 20.)
Ki lenne tüzesebb és szenvedélyesebb a Kos hölgyeknél, s dinamikusabb, temperamentumosabb a Kos érdekeltségű férfiaknál? Ha ebbe a csillagjegybe tartozol, s szeretnél meghódítani egy hölgyet, akkor csakis az intenzív illatok jöhetnek szóba nálad. Használd bátran Cartiertől a Must for Men kreációt, s meglátod, milyen jól harmonizál egyéniségeddel. A Kos hölgyek nagyon örülnek majd Armani Mania nevű parfümjének, s persze nagyon szívesen veszik, ha ezzel az illattal locsolják meg őket húsvét alkalmából.
 
BIKA (Április 21. – Május 20.)

Nyugodt egyéniségeddel a legjobban a kellemes, virágillatú parfümök és illatok harmonizálnak. Az illatok területén élsz, halsz a virágillatokért, egészen feldobja hangulatodat egy ilyen illatélmény. A Bika hölgyeknek leginkább Estée Lauder Beautiful nevű parfümje lehet találó, s persze ezt nem árt tudniuk a férfiembereknek sem, locsolkodás alkalmával. Ha Bika férjünknek, kedvesünknek szeretnénk örömet szerezni egy kellemes illattal, akkor Cartier Déclaration illatával lepjük meg őt.

IKREK (Május 21. – Június 21.)
Az élet minden területén szereted a változatosságot, s sokoldalúságot. Nincs ez másként az illatokkal is. Az olyan illatélményt szereted, amely sok összetevőt tartalmaz, s előfordulhat, hogy parfümjeidet is gyakran váltogatod, hiszen mindig valami újdonságra vágysz. Nőként nagyon jó találat lehet számodra Elizabeth Arden Green Tea nevű kreációja, s ha férfiemberként választasz magadnak illatot, akkor nyugodt szívvel dönthetsz Kenzo IKKS Man nevű márkája mellett.

RÁK (Június 22. – Július 22.)
A legérzékenyebb emberek közé tartozol, s az illatok között is a romantikust, lágyat keresed, nem vonz a hivalkodás, s a feltűnés. Azt szeretnéd, ha illatod megmutatná másoknak rejtélyes lényed egy darabkáját, s nincs is nehezebb dolga annak, aki téged meg szeretne ismerni. Hiszen lényed változékony, s gyakran olyan, mint a Hold, napról-napra más formáját mutatja meg. A női illatok között tipikus Rák illat Elizabeth Arden Sunflowers című illatkreációja, valamint a Rák férfiak sikerrel használhatják Versace Metal Jeans for Men illatát.

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Igazi Oroszlánként nagyon szeretnél mindig a figyelem középpontjában lenni. Tartásod királyi, s személyiséged erőt sugároz. Azt szeretnéd, ha illatod is felejthetetlen lenne, olyan egyéni, amelyet csak veled azonosítanak. Igényes vagy életednek ezen a területén is, s megadod a módját annak, hogyan jelensz meg a külvilágban. Az Oroszlán hölgyek nagyon örülnek a Puma Woman nevű parfümnek, s boldogok lesznek, ha férfiismerőseik ezzel a kreációval locsolják meg őket. Oroszlán férjünk, kedvesünk pedig szívesen használja majd Calvin Klein CK One kreációját.

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Szinte irtózol a feltűnéstől, legyen szó életed bármely területéről is. A számodra kedves illatok is természetesek, s nem annyira feltűnőek. A hideg kiráz attól a gondolattól, hogy mindenki felfigyel rád, s hirtelen a figyelem középpontjába kerülsz. Ezt tudatosan kerülöd életed során, s persze ehhez mérten választod meg illatodat is. Jelszavad a „kevesebb néha több”, s ehhez hű maradsz a parfümválasztás során is. Hölgyként remekül beválhat számodra Isabella Rossellini Manifesto című parfümje, amely megfelelően elegáns számodra. Férfiként jól szerepelhet nálad Gabriela Sabatini Dévotion For Men nevű kreációja.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 63328 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x