HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-23
Címlap / Ezotéria / Hitler horoszkópja - a homoszexuális mágus tömeghipnózisa

Hitler horoszkópja - a homoszexuális mágus tömeghipnózisa

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-23

Adolf Hitler 1889. április 20-án - született, egy átlagos családban. Horoszkópját a holokauszt emléknapján kezdtük vizsgálni és éppen születése napjára készültünk el vele, most bemutatjuk. Történelmi jelentőségű figura, akiről sokan azt tartják, hogy ő volt az Antikrisztus. Asztrológiai képlete sok dologra fényt derít Hitlerrel kapcsolatban. 

 

Hitler gyermekkora
Apjával feszült kapcsolata volt, személye bizonytalanságot keltett benne. Ennek bizonyítéka, hogy Hitler később megfogalmazta, hogy azért nem iszik és dohányzik, mert ezek az apja szokásai, s nem akar velük azonosulni.
Anyjával sem igazán tudott azonosulni, Őt hidegnek, zárkózottnak élhette meg, de ugyanakkor úgy érezhette, hogy az anyja óriási hatalommal rendelkezik. (Hold – Jupiter együttállás, quincunxban a Plútóval). Hitlernek – mint minden kisgyermeknek – fontos lehetett volna, hogy édesanyja szeretgesse, dédelgesse, ám a képlet nem arról tanúskodik, hogy ez a szükséglete beteljesült volna. Inkább úgy érezhette, hogy az édesanyja elutasítja Őt, s tudat alatt talán az anyját okolhatta testvérei haláláért is, hiszen Hitlernek több testvére is gyermekként halt meg. Elképzelhető, hogy ezek a halálesetek nagyon megviselték, az akkor még kisfiú Hitlert, s tudat alatt úgy gondolta, hogy édesanyjának esetleg hatalmában áll az, hogy Őt is „elpusztítsa”. Mivel kevés visszaigazolást kapott arra, hogy az anyja szereti Őt, lassan-lassan egyfajta mágikus világkép kezdett el kialakulni benne, (8. házas Plútó – Neptunusz együttállás), amely később fixálódhatott is. Talán ekkor alakult ki benne az erőteljes és tudatos hajlam, amely arra ösztönözte, hogy képességei révén uralni akarja a világot. Anyja lehetett a gyökere annak az ellentmondásos viszonynak is, amelyet később a nőkkel szemben mutatott.

Az Ifjú Hitler
Ifjúkorában Hitler tett egy kísérletet arra, hogy traumásnak mondható gyermekkorát feldolgozza, s talán az utolsó kapaszkodó számára az akvarellfestészet lehetett. Mérleg Ascendense arra ösztönözte, hogy művészi énjét is felvállalja, s a festészet jó alkalom lett volna arra, hogy a benne dúló érzelmeket transzformálja. Ez a vállalkozás már a kezdetektől fogva hiábavalónak bizonyult, bár egy-egy középszerű művet sikerült alkotnia. De sok kereslet nem volt a műveire, s az érdektelenség lassan letörte a művészi szárnyalását, s végül egy hajléktalan otthonba kellett beköltöznie. (Vénusz – Szaturnusz kedvezőtlen fényszöge).
A festészetre egyre kevesebb ideje jutott, s lassan minden figyelmét a hadba vonulás kötötte le, hiszen önkéntesként jelentkezett a bajor hadseregbe. Az I. világháborúban szabálykövető, jó katonának mutatkozott, bár talán túlságosan is szabálykövetőnek, (Szaturnusz – Mars kvadrát). Olyannyira szabálykövető volt, hogy a bajtársai körében nem is volt népszerű.

Kézírásában is megjelennek az agresszióra utaló szögek mellett a művészi affinitásra utaló finoman ívelt mozgásformák, de az idő előrehaladtával az egyre jobban őrületbe hajló személyiségjegyek is tetten érhetők. (Kényszeres merevség, lefelé futó, pesszimista sorok.)

Hitler II. világháború alatt betöltött szerepe mindenki előtt ismert, ám nagyon sokakban felmerül még ma is a gondolat, hogy miként tudott tömegeket megbabonázni. Tagadhatatlan, hogy nagy hatóerővel rendelkezett, s ebben Ő maga is hitt, s valószínűleg ettől volt igazán hiteles az emberek előtt. (Plútó – Neptunusz együttállás). A képessége abból állt, hogy volt egyfajta kisugárzása, amely kapcsolódott azzal a különleges képességgel, amelyet ma „megváltozott tudatállapot előidézésének” hívunk. Vagyis a horoszkópképlete alapján Hitler – bizonyos szinten – de képes lehetett arra a jelenségre, amelyet tömeghipnózisnak hívunk. Ezt sehol nem kellett tanulnia, hiszen veleszületett képessége volt. Képes volt megnyomni egyfajta „gombot” az emberek lelkében, motiválni őket arra, hogy lelkesen értsenek egyet vele. Valójában nem olyan különleges ez a képesség, hiszen „kicsiben” megtörtént már ez sokszor, bizonyos szekták keretein belül, azonban Hitlernek sajnos sikerült az, hogy ezt „nagyban” is megtegye.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[18131]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x