Szex arab módra - Hárem horoszkóp
Címlap / Ezotéria / Szex arab módra - Hárem horoszkóp

Szex arab módra - Hárem horoszkóp

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

Hogyan szerelmeskedtek a háremhölgyek? Az arab asztrológiában megtalálod a választ, hiszen minden csillagkép szülöttének különlegesen forró tippekkel szolgál! Keresd ki milyen jegyben születtél az arab asztrológia szerint?  

A Haarem szó arabul feleségeket jelent – ez került be a magyar köztudatba, föltehetőleg a török hódoltság idején. Európában a keleti többnejűség egyfajta rossz erkölcsűséget jelentett, és a keleti udvarokat, ahol több feleség és ágyas is élhetett békés egyetértésben, bordélyként azonosították. Ez természetesen nem volt igaz, hiszen itt szigorú szabályok, s egyetlen férfi volt uralkodó. 

Az asztrológia és a társasági horoszkóp a művelt keleten is újra divattá vált, az alábbi válogatás azonban föltehetőleg a nyugat közvetítésével jutott az arab világba, s onnan vissza. Ennek eredeti forrásai nem ismertek, ám ez cseppet sem von le az arab horoszkóp szórakoztató értékéből. Az arab vilégban ugyancsak a nálunk használatos nyugati csillagjegyeket ismerik, és használják.

GÖRBE KARD (HANDZSÁR) (Március 21. – Április 20.)
Nagyon temperamentumos vagy a szerelemben, s ez bizony kétélű fegyver a kezedben. Először nagyon vonzó kedvesednek a szenvedély, ahogyan azonban múlik az idő, egyre veszekedősebbé válhatsz. Ez a leginkább akkor történik meg, ha nem kapsz partneredtől elég szexet.
A háremhölgy titka: A keleti nők hintákat szereltek fel, hogy ezzel szórakoztassák magukat, ha a háremúr nincs odahaza, és még inkább, ha odahaza van. A hintázás közben élvezett szerelem ugyanis lényegesen természetesebbé teszi és kibővíti a pár „mozgásterét”. Próbáljátok ki!

BUZOGÁNY (Április 21. – Május 21.)
Talán lassabban melegedsz bele a szerelembe, s a szexualitásod is inkább bizalmi, szeretetteljes viszonyban bontakozik ki igazán. Fontos, hogy partnered hűséges legyen, hiszen ha félrelép, akkor nagyon látványosan tudsz féltékenykedni! Viselkedj egy kicsit „lazábban” a kapcsolatodban!
A háremhölgy titka: A háremhölgyek ruházata úgy mutat meg mindent, hogy közben nem mutat meg semmit. Nézz körül egy különleges hastáncruhákat árusító boltban és iratkozz be legalább egy alapkurzusra, hogy elkápráztasd párodat. Lepd meg vizuális élménnyel kedvesedet!

CSILLAG (Május 22. – Június 21.)
Nyitott és szabad hozzáállással viselkedsz a szerelemben, semmilyen körülmények között nem tűröd a „rabláncokat”. Pont ettől találhat partnered elbűvölőnek. Mindig izgalmas maradsz, hiszen soha nem lehet téged birtokolni. Kedvesednek mindig tartogatsz egy kis meglepetést. Senki nem tud úgy kedveskedni ésudvarolni, mint Te. Amikor Allah megteremtette az eget, Téged hagyott a Földön, hogy beragyogd a másik nem életét.
A háremhölgy titka: A háremekben a csoportos szerelem nem volt tabu, sőt az ifjabb hölgyek tanultak az idősebbeket figyelve. Hozzátok vissza ezt az élményt saját hálószobátokba, vegyetek néhány erotikus tartalmú DVD-t, ami megteremtheti a hangulatot a szexhez!

HOSSZÚ KÉS (Június 22. – Július 22.)
Nagyon gyengéden viselkedsz a szerelemben, a viták és a súrlódások világa nem a Te tereped, mint ahogyan a nyers, vad, vagy éppen extrém szexualitás sem! A jól megszokott, „házi” szerelmet keresed, s csak a romantikus elképzeléseid visznek bele néha egy-egy titkos viszonyba.
A háremhölgy titka: Ha már nehezebb rávenni egy férfit a szerelemre, mint a kapcsolat elején, akkor sokat segít a titokzatosság. Öltözz kihívóan és viselkedj távolságtartóan. Ez a hosszú távú hódítás kulcsa.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 12176 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x