Jézusom! Otthon???!!
Címlap / Ezotéria / Jézusom! Otthon???!!

Jézusom! Otthon???!!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-25

Őrült agyroham arról, mi lenne, ha Jézus ma, Magyarországon kellene, hogy megszülessen. Vajon csak így lehet? Így a helyes? Gondolatébresztő a szabad szülést korlátozó rendelet előkészítésének margójára, egyúttal meghívó egy demonstrációra. 

Azonnal hívják a mentőt! Egészségtelen dolog ez az egész istálló. Marhák lehellete, meg báránykák testpárája. Büdös és tele van baktériumokkal. (Szirénázás)

Ugyan, anyuka, ne aggódjon, apuka majd beér a kórházba maga után, a mentőben már nincs több hely. (szirénázás el - Kórház)

Újabb beteget hoztak? [Megint egy szedett-vedett kisebbségi bevándorló! Még jó ha van TB kártyájuk!] Mit mond? Maga nem beteg? De hát szülni fog, nem? Mi a panasza? Mi az, hogy szülni akart volna és nem panaszkodni? Ne nyögjön, ahol bement az a gyerek, ott majd ki is jön! Ha mégsem, majd kikapjuk! Hol a kispapa?

Micsoda ostoba beszéd ez, hogy apuka mindig itt van velünk. Itt senki nem lehet, csak Én. Érti? Én vagyok itt a Mindenható. Nem látja a fehér köpenyemet? Micsoda őrület? Még hogy a gyermek apja maga az Úr? Hát engem az sem érdekel az én kórházamban. És akkor ki ez a József nevű ember? Ha nem az apa, nem lehet itt! Illetéktelenekek itt semmi keresnivalójuk!

Miféle csillagról beszél? Magának nem elég fejelett a szülési tudatossága, anyuka! Méghogy odahaza szülni, holmi istállóban? Maga még nem hallott a higiéniáról, ugye?  Maguknál ez nem szokás! Hogyhogy vissza akar menni az istállóba? Nem látja milyen modernek ezek a műszerek? Csillog mind! Már megint ezzel az ostoba csillaggal meg próféciával jön. Szó sem lehet próféciákról. Hozzanak be oxytocint! Mi az, hogy ne siettessem az eseményeket? Csak magának akarunk jót, drága Marika! Bocsánat, Mária. Hamar túl lesz rajta! Mi az, hogy nem akar hamar túllenni? Marikám, magának segítek! Miféle prófécia, és megfelelő pillanat! [Istenem ezek az ezoterikus nők!] Akar gerinci ézéstelenítést? Rengeteg pénzt fizetnek a kórháznak a gyógyszergyárak, ha kér belőle. Éljen ezzel a lehetőséggel! Nem? Sebaj!

Lassan már kibújik a feje! Nagyszerű! Ezaz! Nyomjon! Kakiljon ide az asztalra Marikám! Mit mond kispapa? Lehet, hogy  engem úgy kakált az anyám, de a maga felesége gyereket szül? Na de kérem! Maga nem tudhatja, hogyan van ez! Maga férfi! Miii?? Hogy én is férfi vagyok? ööö.... Én viszont már sok szülést vezettem le. Hogy épp ez a baj, hogy vezetem? Hogy ez beleavatkozás az Isteni rendbe! Hát hol akartak maguk szülni? Az istállóban? A baktériumtanyán? A lihegő állatok között, ahol csak a csillag néz be az ablakon? Igen?? Most elmetsszük a gátat! Első szülésnél kötelező ez a protokoll. Hogy Marika nem akarja? Ne aggódjon, apuka kedvére majd szűkebbre varrjuk, mint annak előtte volt! Vigyék a kisfiút, szoptatni még ráér! Előbb szívják le csövekkel az orrát, meg a száját, töröljék ki antibiotikummal a szemét, és dugják a hideg víz alá, hadd tudja meg hol lakik a magyarok Istene, s hadd erősödjék a kis tüdeje. Mi is a baba neve? Jézus? Maguk valami szektások, ugye?

Nagyon szép gyereket szültünk anyuka! Mi az, hogy maga szülte, én csak beleavatkoztam? És egyáltalán mit akar ez a három fickó itt az ajtóban? Hozzátartozók? Azonnal húzzanak fel műtős papucsot, vegyenek köpenyt, és ott az ajtó előtt rakják le azt a három fazekat! Az aranyat -engedelmükkel - kifele menet magammal viszem, paraszolvencia gyanánt, a tömjént meg a mirhát megtarthatják. A szakállukat kérem tömjék a maszk alá! Micsoda fura nagybácsik, a fura ajándékaikkal ...

... és eszükbe ne jusson elhagyni addig a kórházat, mig Dr. Heródes nem ellenőrizte a baba állapotát és be nem adta az oltásokat!

Aki úgy gondolja, hogy a Megváltó ma, Magyarországon, születhetne ennél szebben is, azt várjuk az Egészségügyi Minisztérium elé, december 27-én!

Részletek >>>

Tovább a témáról >>>

(Kép: Ruth Schein olajfestménye)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1953 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x