Mit árul el rólad a telefonszámod?
Címlap / Ezotéria / Mit árul el rólad a telefonszámod?

Mit árul el rólad a telefonszámod?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

A telefonszám ma már olyan, mint régen a személyi azonosító: mindenkinek van. Ha akarjuk, ha nem, ez is a személyiségünk részévé válik. Ha módunk van választani a számok közül, azt válasszuk, ami erősíti a pozitív tulajdonságainkat. 

A telefonszám ma már olyan, mint régen a személyi azonosító: mindenkinek van. Ha akarjuk, ha nem, ez is a személyiségünk részévé válik. Ha módunk van választani a számok közül, azt válasszuk, ami erősíti a pozitív tulajdonságainkat.

Hogy hogyan?
Adjuk össze a telefonszámunk jegyeit, majd egyszerűsítsük 1 számjegyre, így:

0670-765-4321
0+6+7+0+7+6+5+4+3+2+1=41, 4+1=5

Ha megkaptuk az egyjegyű számot – példánkban az 5-ös, olvassuk el az alábbi listából a megfelelő részt.

HarmoNet-tipp: Bevezetés a számmisztikába >>

1-es
Nőknek: az önálló
Ő az, aki nem szorul rá, hogy a villanykörtéjét valaki kicserélje. Határozott teremtés, aki könnyen eldönti, hogy a barna vagy a kék táskát vegye-e meg. Vásárolni egyébként is csak akkor megy, ha szüksége van valamire – a „shoppingolás” nem az ő asztala. Képes az embereket irányítani; éles esze, eredeti ötletei miatt őt hívd, ha nem tudod, mit főzzél vacsorára a vendégeknek.

Férfiaknak: a hódító
Ő a csapat vezéregyénisége. Főnökként ellentmondást nem tűr, de észérvekkel bármikor meggyőzheted az igazadról. Mindent és mindenkit megnyer magának, sikerét erőteljes kisugárzásának köszönheti.

2-es
Nőknek: a gondoskodó
Ő az, aki bármikor segít neked – kivéve, ha otthon van. Ugyanis a családja számára a legfontosabb. Nagyon bizonytalan tud lenni önmagával kapcsolatban, de másokat kitűnően ösztönöz.

Férfiaknak: a türelmes
Ő mindig meghallgat téged. Ha az éjszaka közepén felhívod, akkor is számíthatsz rá. Nagyon érzékeny és családcentrikus. Az érzelmei az arcára vannak írva, nem tudja őket leplezni. Ha rossz kedve van, inkább hagyd békén! A gyerekek imádják, mert el tud merülni velük a játékban.

3-as
Nőknek: a cserfes
Ha kíváncsi vagy a legújabb pletykákra, őt hívd! Vidám természete nagy segítség, ha egy kicsit lehangolt vagy. Egy kicsit hajlamos a felületességre, úgyhogy ha találkozót beszélsz meg vele, az esemény előtt még egyszer érdemes rácsörögni.

Férfiaknak: a humoros
Mindig tud egy jó poént, és mindig kész egy újabb sztori elmesélésére. Viszont hajlamos megragadni a szavak szintjén: megígéri, hogy kiviszi a szemetet, de a cselekvésig már nem jut el. Legnagyobb fegyvere a hangja: általában kellemes csengésű, emellett nyugtató hatású.

4-es
Nőknek: a rendmániás
Nála a porszemek is vigyázban állnak. A kiszámítható dolgokat szereti, gyakorlati érzéke páratlan. Mindig pontos, híres a megbízhatóságáról. Az ő szava szent, amit megígér, az úgy is lesz – és ezt másoktól is elvárja.

Férfiaknak: a precíz
Ő többet készülődik egy randira, mint három nő összesen. A váratlan helyzetektől feszült lesz, ilyenkor ironikusan kritikussá válhat. Kitartó és szívós, a barátainak pedig egy „biztos pont”. Mint a legtöbb tárgyához, a telefonjához is nagyon ragaszkodik. (A cikk nem ért véget. Lapozzon tovább!)

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 5675 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x