Mit árul el rólad a telefonszámod?
Címlap / Ezotéria / Mit árul el rólad a telefonszámod?

Mit árul el rólad a telefonszámod?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

A telefonszáma mindenkinek van. Ha akarjuk, ha nem, ez is a személyiségünk részévé válik. Ha módunk van választani a számok közül, azt válasszuk, ami erősíti a pozitív tulajdonságainkat.  

Adjuk össze a telefonszámunk jegyeit, majd egyszerűsítsük 1 számjegyre, így:

06 30 123 4567
0+6+3+0+1+2+3+4+5+6+7=37, 3+7=10, 1+0=1

Ha megkaptuk az egyjegyű számot – példánkban az 1-es, olvassuk el az alábbi listából a megfelelő részt.

1-es
Nőknek: az önálló
Ő az, aki nem szorul rá, hogy a villanykörtéjét valaki kicserélje. Határozott teremtés, aki könnyen eldönti, hogy a barna vagy a kék táskát vegye-e meg. Vásárolni egyébként is csak akkor megy, ha szüksége van valamire – a „shoppingolás” nem az ő asztala. Képes az embereket irányítani; éles esze, eredeti ötletei miatt őt hívd, ha nem tudod, mit főzzél vacsorára a vendégeknek.

Férfiaknak: a hódító
Ő a csapat vezéregyénisége. Főnökként ellentmondást nem tűr, de észérvekkel bármikor meggyőzheted az igazadról. Mindent és mindenkit megnyer magának, sikerét erőteljes kisugárzásának köszönheti.

2-es
Nőknek: a gondoskodó
Ő az, aki bármikor segít neked – kivéve, ha otthon van. Ugyanis a családja számára a legfontosabb. Nagyon bizonytalan tud lenni önmagával kapcsolatban, de másokat kitűnően ösztönöz.

Férfiaknak: a türelmes
Ő mindig meghallgat téged. Ha az éjszaka közepén felhívod, akkor is számíthatsz rá. Nagyon érzékeny és családcentrikus. Az érzelmei az arcára vannak írva, nem tudja őket leplezni. Ha rossz kedve van, inkább hagyd békén! A gyerekek imádják, mert el tud merülni velük a játékban.


 

3-as
Nőknek: a cserfes
Ha kíváncsi vagy a legújabb pletykákra, őt hívd! Vidám természete nagy segítség, ha egy kicsit lehangolt vagy. Egy kicsit hajlamos a felületességre, úgyhogy ha találkozót beszélsz meg vele, az esemény előtt még egyszer érdemes rácsörögni.

Férfiaknak: a humoros
Mindig tud egy jó poént, és mindig kész egy újabb sztori elmesélésére. Viszont hajlamos megragadni a szavak szintjén: megígéri, hogy kiviszi a szemetet, de a cselekvésig már nem jut el. Legnagyobb fegyvere a hangja: általában kellemes csengésű, emellett nyugtató hatású.

4-es
Nőknek: a rendmániás
Nála a porszemek is vigyázban állnak. A kiszámítható dolgokat szereti, gyakorlati érzéke páratlan. Mindig pontos, híres a megbízhatóságáról. Az ő szava szent, amit megígér, az úgy is lesz – és ezt másoktól is elvárja.

Férfiaknak: a precíz
Ő többet készülődik egy randira, mint három nő összesen. A váratlan helyzetektől feszült lesz, ilyenkor ironikusan kritikussá válhat. Kitartó és szívós, a barátainak pedig egy „biztos pont”. Mint a legtöbb tárgyához, a telefonjához is nagyon ragaszkodik.

5-ös
Nőknek: a divatimádó
Bár nem ő találja ki a legújabb divatot, de ő terjeszti el. Népszerű, mert nyitott és közvetlen. Ha szabadságát korlátozzák, hajlamos a hisztizésre – ilyenkor menekülj előle! A szavakkal is jól bánik, valahogy mindenkit képes meggyőzni.

Férfiaknak: a szenvedélyes
Igazi „macsó” típus, temperamentumos, érzéki szerető. Mivel a szabadság neki is fontos, így a hűség komoly kihívás számára. Szerencsés az életben, a szorult helyzetekből általában győztesként kerül ki.

6-os
Nőknek: a „tyúkanyó”
Tele van szeretettel, kisugárzása – szexuális értelemben is – lenyűgöző. Számára az emberi kapcsolatok mindennél többek érnek. A családjáért és a barátaiért bármire képes. Nagyon fontos neki a gyengéd érintés.

Férfiaknak: a gyengéd szerető
Kicsit lassú és nehézkes, de odaadó a kapcsolataiban. Sokszor az tartja életben, ha gondoskodhat valakiről. Fantasztikus érzéke van nemcsak a művészetekhez, de a ruhákhoz, ételekhez is.

7-es
Nőknek: az erkölcsös
Ritkán beszél, és csak akkor, ha oka van rá. Bizalmát nehéz elnyerni, de ha egyszer sikerült, igazi barát rejlik benne. Szereti az embereket, és azért is jó vele beszélgetni, mert ő biztosan nem ad tovább semmit.

Férfiaknak: az okos
Mindent ésszel él meg, a saját érzelmei is rejtve vannak önmaga elől. Akit viszont megszeret, annak mindent megtesz. Nem szereti, ha babusgatják, sőt kifejezetten feszélyezi, ha valaki „csak úgy” hozzáér. Szereti a rejtélyeket, ezért szívesen foglalkozik ezotériával.

8-as
Nőknek: az energiabomba
Tele van tűzzel és energiával. A lelkesedése ragályos, könnyen talál céljaihoz segítőket. Sikerének titka az, hogy ő nem szeretné, hanem akarja a dolgokat.

Férfiaknak: a kalandor
Bármit megtesz egy újabb kalandért. Veszély nélkül nem is érdemes élni – ez lehetne a jelmondata. A munkában gyors és látványos, a szerelemben pedig szenvedélyes.

9-es
Nőknek: a „Földanya”
Ő az egész világ sorsát a szívén viseli. Jóindulatú és segítőkész, bárhová elmegy, ha valaki, vagy valami megmentéséről van szó. Egy kicsit hajlamos a naivságra. Ha véletlenül mellétárcsázol, és egy 9-es szám tulajdonosába botlasz, biztos lehetsz benne, hogy zokszó nélkül veszi, inkább megkérdezi, miben segíthet.

Férfiaknak: a békepárti
Humánus, segítőkész és szeretetteljes. Megelőlegezi a bizalmat az idegeneknek is – és ezt néha kihasználják. „Nagyban” gondolkodik, általában a Föld problémáinak megoldásán fáradozik. Ő a „jó” típusú ember – minden igaz rá, ami így kezdődik: jó szándékú, jó humorú, jó ízlésű stb.

  
 


 

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7024 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x