A Tűz Yin Patkány Éve - mit hoz Neked?
Címlap / Ezotéria / A Tűz Yin Patkány Éve - mit hoz Neked?

A Tűz Yin Patkány Éve - mit hoz Neked?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-23

Ezt az esztendőt a lelkesedés, a kíváncsiság és az energia jegyében telik el. Vigyázz azonban, hogy ne téveszd szem elől az élet apróbetűs részleteit sem 2008-ban! A kínai horoszkóp szerint a mai napon veszi kezdetét a Tűz Yin Patkány Éve. 

Mit kell tudni a Tűz Yin évekről?
Az őselem-típus árnyalja a képet. A Tűz tulajdonságai áthatják az elkövetkező esztendőt. A Tűz könnyen lelkesedik, és mivel nagyon jóhiszemű, könnyen tévútra viheti a lelkesedése, vagyis becsaphatóvá válik. Mivel a Patkány is lelkes újító, erre oda kell figyelni – vagyis, röviden: mindig olvasd el az apróbetűs részt, mielőtt aláírsz valamit!

HarmoNet-tipp: Olvad el, mit kell tudni a kínai holdújévről >>

A Tűz Yin Patkány éve hajlamossá tehet a könnyelmű ígéretekre, döntésekre.
A Tűz jó évet hozhat a kereskedőknek, motivátoroknak, MLM-eseknek, csapatépítő trénereknek, reklámszakembereknek: mindenkinek, akinek fontos a közös lelkesedés. A Tűz ugyanis másokat is tűzbe hoz! Nem mindegy viszont, hogy mi az az ügy, amiért hajlandó vagy lángolni – a „kiégés” veszélye is nagyobb lesz ebben az évben.

A Tűz nagyon, de nagyon szeretetigényes
Azért lobog, hogy valamit visszakapjon a leadott energiákból, visszasugározzék rá valami a melegségből. Emiatt sok Tűz elemében született ember lesz színész, média-szereplő, előadó, szónok, művész – mindegy, csak rá figyeljenek. A Tűz mindig a középpontban van, ha akarja, ha nem - muszáj rá odafigyelni.

Jellegzetesen Tűz elemű mesefigura Pumukli, a vörös loboncos hajú kis kobold. Mindig galibát csinál, de csupa szeretetből és feltűnésvágyból, ezért nem lehet rá haragudni. Fontos tudni a Tűz elemében született emberekről, hogy szigorral, fegyelmezéssel lehetetlen rájuk hatni, az ilyen gyerekek csak „rosszabbak” lesznek a büntetéstől.

A Tűz végtelenül eleven és kíváncsi
Ha kíváncsiságát és lelkesedését nem törik meg, akkor az égig loboghat, és másokat is fel tud tölteni szeretetével és kifogyhatatlan energiájával. A Tüzet ugyanis folyamatosan táplálni kell! A Tűz évében előfordulhat, hogy nagy lelkesedéssel, elszánással fogunk bele valamibe, aztán hirtelen, ha magunkra maradunk, sutty: eltűnik az energia, kialszik a tűz. Ez kiváltképp előfordulhat a szilveszteri fogadkozások kapcsán, mint amilyen például a fogyókúra vagy az angoltanulás. A megoldás tehát erre: ne maradjunk magunkra az elhatározással, hanem szövetkezni kell!

Ebben az évben kedvezőbb, ha terveinket másokkal összefogva valósítjuk meg, vagyis jobb az edzőterem, mint a házivideó, jobb a csoportos tanfolyam, mint az egyéni – az egyéni akciók sikeres kivitelezéséhez a szokásosnál is több akaraterőre van szükség. Keress olyan embereket, akik bíznak benned, és támogatnak, biztatnak!

A célegyenesben már ne add fel!
A Tűz éve hajlamosít a célegyenesben való feladásra, összeesésre, ezért a kitartásra, a valódi célokra tudatosan érdemes emlékeztetni magunkat. Tehát ha már megtanultad az angol ragozást, akkor még „azon melegében” menj is el nyelvvizsgázni, süsd meg a Tűz melegénél pecsenyédet!

Nincs több titok!
Sokan kikerülhetnek a nyilvánosság elé, azok is, akik természetüknél fogva inkább visszahúzódók. A Tűz fényében jobban láthatóvá válnak az elrejtésre szánt dolgok is, ezért a politikai-gazdasági leleplezések, sőt magánéleti lebukások esélye is megnövekszik. A Tűz éve nem kedvez a titkoknak.

Spiritualitás ésszel!
A Tűz a legspirituálisabb elem, hiszen anyagtalan (szemben a másik néggyel: a Földdel, Fémmel, Fával vagy Vízzel), és mindig felfelé lobog. Ebben az évben kedvező a tiszta Szellemiséggel foglalkozni, de nem szabad elfeledkezni az anyagi dolgokról sem: például a táplálkozásról. Szép dolog a böjt és a pránalégzés, de azért nem kell éhenhalni közben...

Istenkeresés közben azért pénzt is kell keresni. Fontos dolog a meditáció, de azért nem szabad elfeledkezni a rokonokról, barátokról sem. Még az is kiderülhet, hogy olyan emberek is vonzódnak titokban a spiritualitáshoz, akikről nem is gondoltuk volna!

Mi vár rád a Patkány Évében? >>

Halász Alexandra, feng shui tanácsadó >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 10153 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x