Jelkép jóslás - Mi a felsőbb küldetésed? Most megtudhatod!...
Címlap / Ezotéria / Jelkép jóslás - Mi a felsőbb küldetésed? Most megtudhatod!

Jelkép jóslás - Mi a felsőbb küldetésed? Most megtudhatod!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-27

Életfeladatod után a felsőbb küldetésed, magasabb rendű életcélod, szellemi vezetőd üzenete az, amire rákérdezhetsz a jelkép-jósda második részében! Az is fontos azonban, hogy milyen holdfázisban kérdeztél!  

A szimbólumok segítségedre lehetnek abban, hogy az életterületen belül mi a pontosabb teendőd. Látogass el jósdánkba a válaszért! A jelkép jósdában az aktuális életfeladatod megvalósítását a szimbólumok tovább segítik.

Nincs más dolgod, mint eltöprengeni, hogy az alábbi szimbólumok közül, melyiket érzed magadénak, és ne felejts el belepillantani naptárodba se, hogy megtudd: milyen holdfázisban tetted fel magadnak a kérdést!

Hangolódj rá, melyik áll most legközelebb hozzád, és lapozz a következő oldalra a megfejtésért!

Előző rész: Jelkép jósda- Mi az életfeladatod? >>

A kör

A kör arra mutat rá, hogy a terület, e feladat teljességét, tökéletességét kell megismerned. Azt is jelezheti, hogy körbe-körbe szaladsz, ezért figyelj, ne ismételd tetteid, haladj előre is.

A kereszt

Azt jelzi, e témakörben valamit össze kell házasítanod magadban. Valamit össze kell egyeztess, és kompromisszumot is kell hoznod. Nehéz, de nemes lépés.

A hullám

A féktelen energiákat ki kell egyensúlyoznod. De azt is mutatja, hogy egyszer fenn-egyszer lenn érzed magad e kérdéskörben. Ha kitörésre vársz, akkor sajnos azt kell, mondjam, még be vagy zárva a periodikusságba.

A pont

A lényegét, a magját és mozgatóját kell és tudod megtalálni e kérdéskörnek. Kiváló lehetőség előtt állsz. Most megérted csíráját, és innentől irányíthatod ezt a helyzetet. A legtöbbet kapod, ami kihozható belőle.

A vízszintes

Ebben a kérdéskörben most az anyagi javakra kell, hogy rátalálj, meg kell látnod ebből milyen anyagi erényeid, eredményeid származhatnak. Viszont mutatja a helyzet monotonitását, kitörési lehetetlenségét.

A függőleges

Most kitörési lehetőség előtt állsz e kérdéskörben. Törekedj arra, hogy a szellemi oldalát keresd, mert inkább tapasztalatot, mint anyagi hasznot nyerhetsz most. Mindenképp közelebb visz az isteni szférához ez a feladat.

Jelkép jósda- Mi az életfeladatod? >> 

 Újhold

A feladat legelején állsz, még millió teendő vár rád, a megértésed sem tökéletes ezzel kapcsolatban.

Növekvő Hold

Megértésed majdnem tökéletes és teljes, még sok feladat áll előtted, de a siker nincs messze.

Telihold

A siker kapujában állsz, gyakorlatilag bármit elérhetsz már e téren. Lovagold meg ezt a jó szelet.

Fogyó Hold

A teendők nagy részét elvégezted, túl sok újdonság már nem érhet. A felesleges felhalmozódásaidat, amik a cél érdekében kerültek hozzád, próbáld elengedni, mert az nem egyenlő az eredménnyel. A feladatnak hamarosan vége.

Ha nem tudod, most milyen fázisban áll a hold, akkor nézd meg itt >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 25654 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x