Bruce Lee hét titka, hogy formába hozd az életed
Címlap / Ezotéria / Bruce Lee hét titka, hogy formába hozd az életed

Bruce Lee hét titka, hogy formába hozd az életed

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Ki ne ismerné a kínai harcművészt - legalábbis a mozivászonról. Tanácsai igazán megszívlelendőek  

1. A tervezés fontossága

A legalapvetőbb mindennapjainkban, hogy terveink és cselekedeteink teljes összhangban legyenek. Hajlamosak vagyunk sok mindenről elfeledkezni. Legyen határidőnaplónk, ne sajnáljuk rá az időt.
 

2. Egyszerűsítsünk!

Szabaduljunk meg a felesleges teendőktől! Még ha úgy is érezzük, hogy lenne energiánk még többet vállalni, gondoljuk meg alaposan! Az erőnkön felüli vállalkozás úgysem lesz hosszú életű. Az egyre több feladat csak több stresszt és feszültséget szül. Inkább koncentráljunk arra, ami igazán fontos és gyümölcsöző.
 

3. Ismerkedjünk magunkkal és kapcsolatainkkal!

A legnehezebben magunkat ismerjük meg. Erre leginkább egyedül tehetünk szert. Meg kell figyelnünk, hogyan viselkedünk másokkal, milyen reakcióink vannak. Ennek az alapos vizsgálatával sok új megállapításra tehetünk szert.

 

4. Ne akarjunk jobbak lenni másoknál!

Alapvető hiba, hogy mindig másokhoz viszonyítunk. Okosabbak, csinosabbak, bölcsebbek szeretnénk lenni, mint embertársaink. Inkább az érzelmeinkkel, reakcióinkkal kellene foglalkoznunk, elemeznünk. Csak így teremthetjük meg a belső békét, ami nélkül nem lehet teljes a pozitív energiák áramlása bennünk.

HarmoNet tipp: Harcművészetek vagy csihipuhi? >>

5. Szabaduljunk meg a másoktól való függőségtől valamint az elismerésre való törekvéstől!

Nem azért vagyunk a világon, hogy egymásnak megfeleljünk. Meg vagyunk arról győződve, hogy akkor vagyunk sikeresek, ha a körülöttünk lévők ezt elismerik. Pedig nem érdemes erre energiát pazarolni. Kizárólag az fontos, hogy saját értékrendünknek megfelelően tudjuk alakítani cselekedeteinket.

6. Ne ússzunk az árral!

Hajlamosak vagyunk arra, hogy környezetünk követelményeinek megfelelve csak sodródunk nap mint nap. Sokszor észre sem vesszük, hogy csak saját elhatározásunkon múlik, hogy ki tudunk-e szállni a mókuskerékből. Ez nem könnyű feladat, és ijesztőnek tűnhet, de hosszú távon érdemi változást fog hozni.

7. Merjünk önmagunk lenni!

Mindig legyünk önmagunk, bízzunk magunkban ne más sikeres személyiséget próbáljunk követni! Az is működhet, ha másokat utánozva élünk, de – igaz sokkal nehezebb – ha valós karakterünk kibontakozhat, sokkal nagyobb eredményeket érhetünk el. Összhangban igazi személyiségünkkel sokkal könnyebben boldogulunk az élet bármilyen területén.
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5637 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x