Politikus Horoszkóp augusztus 20-ra - vajon lesz-e csillaghullás?...
Címlap / Ezotéria / Politikus Horoszkóp augusztus 20-ra - vajon lesz-e csillaghullás?

Politikus Horoszkóp augusztus 20-ra - vajon lesz-e csillaghullás?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Vajon ki az, aki a jeges kávéra bukik, ki az aki autóstoppal járta a világot, és kinek fontos, hogy hazai élelmiszert fogyasszunk? A két nagy riválisról, Orbánról és Gyurcsányról pedig kiderül egy disszonáns titok: Mindketten azonos napjegy védelme alatt születtek! A sztárok után politikusaink asztrológiai jellemzőiről is itt az ideje megemlékezni!  

KOS (Március 21. – Április 20.)
A Kosok rendkívül temperamentumos, tettre kész emberek, akik hihetetlen aktivitással élik le az életüket. Jellemző, hogy konfliktushelyzetekben mindig övék az utolsó szó, nem engednek az igazukból. Előfordul, hogy türelmetlenek másokkal, ebből erednek a viták. A jegy híres szülöttje Csurka István.

Érdekesség:
Csurka István jelentős irodalmi munkássággal rendelkezik. 

Külföldi sztár horoszkóp >>

BIKA (Április 21. – Május 20.)
A Bika szülöttek lassan és megfontoltan haladnak a céljaik felé. Rengeteg munkát fektetnek az ügyeikbe, - megbízhatóan dolgoznak. Nagyon szeretik az antik tárgyakat, s érdeklődnek a történelem iránt. Így van ezzel Hiller István is, a jegy szülöttje, aki történelem-latin szakon szerzett diplomát.

Érdekesség:
Hiller István németül, latinul, ógörögül, olaszul és angolul is beszél. 

IKREK (Május 21. – Június 21.)
Az Ikrek szülöttek rendkívül jól kommunikálnak, s arra is képesek, hogy egyszerre többfelé figyeljenek. Remek beszédkészségük nagy segítséget jelent számukra, ha nehéz helyzetbe kerülnek. A magánéletben személyiségük könnyed, érdeklődő. A jegy szülöttje Gyurcsány Ferenc, akárcsak Orbán Viktor is!

Érdekesség:
Gyurcsány Ferenc nagyon szereti a mozgást, ha teheti, akkor rendszeresen fut. A szintén Ikrek jegyű Orbán Viktor pedig híresen jó retorikai képességeiről. 

RÁK (Június 22. – Július 22.)
A Rákok érzékenyek, empatikusak, és különös tehetségük van ahhoz, hogy mások érzelmeire hassanak. Nagyon fontos számukra a család, s a munkahelyüket is kellemes hellyé szeretnék varázsolni. Mindez jellemző a jegy szülöttjére, Lendvai Ildikó is.

Érdekesség:
Lendvai Ildikó édesapja színházigazgató volt, így „művészcsaládból” származik.

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Az Oroszlánok királyi megjelenésű emberek, szeretnek a középpontban állni. A kapcsolataikban nagylelkűek, nem fukarkodnak a dicsérettel és a gáláns gesztusokkal sem. Például Deutsch–Für Tamás is gálánsan felvette neje nevét, ezzel kitűnve a sorból. A magánéletben kedvelik a társasági életet, és a humorérzéknek sincsenek híján. Így van ezzel Semjén Zsolt is, a jegy szülöttje.

Érdekesség:
Semjén Zsolt szerint a tojásdobálás nem túl elegáns, Ő soha nem tenne ilyet.

Magyar sztár horoszkóp >>

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
A Szűz jegyű szülöttek pontosak, rendkívül nagy munkabírással rendelkeznek. Eredményeik mögött kemény munka áll, bár kissé lassabban haladnak előre a ranglétrán. Ám kitartó szorgalmuk mindig meghozza a várt eredményt. A jegy szülöttje Almássy Kornél is.

Érdekesség:
rendszeresen sportol: kosárlabdázik, focizik és síel is. 


MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)

A Mérlegek jó külsővel rendelkeznek, - születetten elegáns emberek. Nagyon ritkán akad olyan helyzet, amikor elveszítenék az önuralmukat, hiszen mindig a békés, konfliktusmentes megoldásokat keresik. Néha inkább elbújnak a feszült helyzetek elől. A jegy szülöttje Fodor Gábor is.

Érdekesség:
Fodor Gábor nagyon fontosnak tartja a nők esélyegyenlőségét, és mindig ad arra, hogy a nyakkendője menjen az öltözékéhez. 

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
A Skorpiók nagyon elkötelezett emberek, s ha igazán kedvelik a hivatásukat, akkor mindent megtesznek, hogy igényesen tudják művelni. Fontos számukra, hogy százhúsz százalékot tegyenek le az asztalra, ennél kevesebbel nem érik be. A Skorpió csillagjegy szülöttje Lezsák Sándor is.

Érdekesség:
Lezsák Sándor fiatal éveiben gyakran utazott autóstoppal.


NYILAS (November 22. – December 21.)
A Nyilasok optimista, életvidám emberek, - arra törekszenek, hogy az élet minden szépségét kiaknázhassák. Általában víg kedélyűek, ám a hangulataik sokszor változékonyak. Temperamentumosak, ha dühösek, akkor látványosan mutatják ki. A jegy híres képviselője Herényi Károly.

Érdekesség:
Herényi Károly fontosnak tartja, hogy minél több hazai élelmiszert fogyasszunk.

BAK (December 22. – Január 20.)
A Bak szülöttek rendkívül határozottak, s kiemelkedően sokat dolgoznak, egész életükben. A munka számukra utat jelent a megbecsültséghez. Gyakran előfordul, hogy nem tudnak mértéket tartani a munkában, s ilyenkor még a saját igényeikre sem figyelnek. A jegy képviselője Pokorni Zoltán.

Érdekesség:
Pokorni Zoltán egyik kedvenc itala a jeges kávé.

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
A Vízöntők rendkívül érdekes emberek, - sok eredeti gondolattal és ötlettel. Nem hajlandóak szabott keretek között dolgozni, hiszen az önállóság nagyon fontos számukra. Ha azonban szabad kezet kapnak, akkor képesek arra, hogy egy adott területet megreformáljanak. Vízöntő szülött Varga Mihály is.

Érdekesség:
nemcsak a teste karbantartása fontos számára, a lelki harmóniát is lényegesnek tartja!

HALAK (Február 20. – Március 20.)
A Halak szülöttek érzékenységükről híresek, s általában inkább a háttérben maradnak. Nem szívesen vállalják fel a rivaldafényt, inkább elbújnak a nyilvánosság elől. A magánéletben olyan kapcsolatokra törekszenek, amelyek kölcsönös érzelmeken alapulnak. Mindez jellemző a jegy szülöttjére Kósa Lajosra is.

Érdekesség:
Kósa Lajos a Magyar Olimpiai Bizottság tagja.

Még több horoszkóp >>

Kunsay Melinda

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3634 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x