Szauna-körkép csillagjegyek szerint - Szauna horoszkóp
Címlap / Ezotéria / Szauna-körkép csillagjegyek szerint - Szauna horoszkóp

Szauna-körkép csillagjegyek szerint - Szauna horoszkóp

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Azt tudjuk, hogy mindenki másképp csinálja! Így van ez a szaunázással is. Van aki forrón szereti, de van, aki sótlanul, szagtanul, és langyosan! Meddig bírod a hőgutát, hogyan szabadulhatsz meg a legkönnyebben a méreganyagoktól és még inkább mire figyelj ha szaunázásra adod a fejed? Körkép csillagjegyed szerint!  

Kos 

Így szaunázik a Kos: Gőzerővel száguld be a szaunába, kivágja az ajtót, mintha western kocsmában lenne. Tekintetével felméri a terepet, majd levágódik egy helyre. Strandkendője tuti, hogy piros, törülközője élénk színű. Versenyt gőzöl a szomszéd padon ülővel, imádja, ha ő bírja a forróságot a legtovább. A szaunázást hirtelen találja ki. Az egyik percben még kirándulni szeretett volna, majd hirtelen meggondolja magát.

Erre figyelj a szaunában, ha Kos vagy: A szaunában óvatosan fogd vissza magad. Figyelj a szemedre, védd mindenképpen. A kúra után ne feledd el bekenni az arcbőröd, amely különben kipirosodhat! A szaunában figyelj az időre, mivel vérnyomásod könnyen megváltozik, és rosszul lehetsz. Pótold a folyadékot, hogy a hő ne gyulladásokat okozzon benned, hanem kipréselje belőled az ártalmas anyagokat.



Bika

Így szaunázik a Bika: Biztosan ritkán szánja rá magát, mert hacsak nem a házban van, el kell jutni odáig. Komótosan felkészül, és lassan veti be szép, de olykor kissé széles alkatát az ajtón. Szereti a megszokott helyét, és ragaszkodik is ehhez. Ha letelepedett egy helyre, általában akkor sem kel fel onnan, ha szenesre ég a hátsója. Az állószaunákat bizonyosan utálni fogja.

Erre figyelj a szaunában, ha Bika vagy: A levegőre kell figyelned. A gőz a torkodnak igen megerőltető lehet. A száraz szaunák után is fontos innod sok-sok folyadékot, és érdemes egy langyos teát, kamillát, egyéb gyógyfőzetet is elkortyolnod. A szauna leginkább nyakad bőrét cserzi ki, hagyd szellőzni, ha kiszárad, akkor pedig, kend be vékonyan egy gyógynövényes krémmel. Nagy szükséged lehet a méreganyagok kiürítésére, érdemes rendszeresen ehhez a technikához fordulnod.

Ikrek

Így szaunázik az Ikrek: A méregtelenítésre szintén nagy szüksége van. Légútjai miatt inkább a nedves szaunát választja. De könnyen, lazán és tuti az összes típust kipróbálja e mellett. Kedvenc kiegészítői kék színűek, de szívesen feltűnősködik mintás, tarka ruhákban is. Igazi humorbajnok. A szaunába szívesen jár társakkal, de ha egyedül érkezik, gyorsan barátkozik. Rengeteget mesél. A szauna történetéről meg ezer másról. Ugratni fog az alakod miatt, és az alsógatyádon való foltot is gúnyolja – persze mindez csak kitalálmány. Ha nagyon elröhögi az időt, érdemes rászólni, hogy az egészsége nem végtelen!

Erre figyelj a szaunában, ha Ikrek jegyű vagy: Vigyáznod kell légútjaidra. Fontos, hogyha fertőzésgyanús emberrel találkozol a szaunában, messzire kerüld el. Az is fontos, hogy ne csak ilyen helyeken élj társasági életet. Ha egy mód van rá, ne feszítsd túl a húrt másoknál. Van, aki akar barátkozni, és van, aki nem. Keringésedre szintén figyelned kell. Ezért a szaunázáshoz szoktatnod kell magad. Hiába vagy laza, vannak dolgok, amikbe nem lehet belerohanni!




Rák


Így szaunázik a Rák: Igazi idilli, romantikus, családi program. Ha szereti a szaunát, tuti vesz egyet otthonra, vagy minimum gőzfürdőt csinál a családi pancsolóból. A legjobban szerettei körében szeret kilazítani. A vizes szauna számára az igazi, száraz izzadást sokszor el sem tudja képzelni. Rákattan a kék tengermintás kiegészítőkre, és ha lehet, naponta eljár egy kis fogyasztásra. 

Mire kell figyelned, ha Rák vagy: Mindenképp tudnod kell, hogy vízháztartásod érzékeny. Ezért te elsősorban vizet fogsz izzadni, amit vissza kell pótolnod, vagy elájulsz. Hormonháztartásod is kényes, így, ha menstruálsz, illetve hormonproblémákkal küzdesz, átmenetileg szüneteltesd ezt a fajta méregtelenítést.

Oroszlán


Így szaunázik az Oroszlán: Ha egyszer rászánja magát, és becaplat, biztos, hogy mindenkit meg akar tanítani a szaunázás rejtelmeire. Ugyanakkor imádja, ha a döglesztő melegben, a gyakorlati elfoglaltságokat valaki más végzi helyette, így pl. az illóolaj csepegtetését. Jól bírja a meleget, nagyokat kacag közben, és biztos, hogy kapsz pár megjegyzést, ha te kitikkadsz a hőségtől. A fogyasztó kezelés után vélhetőleg magához vesz majd egy duplaburgert, biztos, ami biztos.

Erre figyelj a szaunában, ha Oroszlán vagy: A szauna után jó, ha egy óráig semmit sem eszel, csak folyadékot fogyasztasz. Engedd pihenni a szervezeted. A gőz vélhetőleg nem tesz jót a hajadnak, ezért nem baj, ha könnyű gézkezdőbe csavarod, hogy az felszívja róla a nedvességet. Egészségednek pedig, a szaunatípusok közül, a nap természetes fényét adó infraszauna tesz a legjobbat!

HarmoNet tipp: Légfürdő, gőzfürdő, szauna - iránytű méregtelenítéshez! >>

Szűz


Így szaunázik a Szűz: Megtervezi, aprólékosan. Az időt, talán még a mozdulatokat is. Mielőtt belefog, rákérdez a hőfokra, páratartalomra, és utána olvas az egészségügyi javaslatoknak. Természetesen így ő a leginkább járatos a témában, és könnyedén segít másokon is. Ha valaki nem tartja be a szaunázás etikettjét, tovább marad a kelleténél, tőle biztos durva kritikát kap. 

Erre figyelj, ha Szűz jegyű vagy: Leginkább te bírod az igazi izzasztó szárazkunyhókat. A módosult tudatállapotot bágyadtan is felismerheted, mert megérted, és jól tájékozott vagy a kérdésben. Könnyen kiszáradsz, ezért fontos a folyadékpótlás, még akkor is, ha semmi jelét nem érzed ennek, bőröd elárulja. Bélrendszered kiváló tisztítója lehet, azonban az izzasztózás előtt jó, ha kerülöd a zsíros ételeket!

Mérleg

Így szaunázik a Mérleg: A Mérleg igen valószínű, hogy szépségért teszi. Bőre, alakja, fittsége kedvéért indul az izzasztásokra. Alaposan fel kell készülnie, mert egy kiadós izzadás után a megszokott designt már nehezen hozza, és ez bántja hiúságát. Az elegancia nála 90 fok fölött is működik, ha nálad nem, akkor ezt fogja neked magyarázni, de csak finoman, tapintatosan.

Erre figyelj, ha Mérleg vagy: Érintettek a veséid, így vízháztartásod. Ha nem iszol eleget, akkor Te egyszerűen nem fogsz tisztulni, mivel a folyadékok által tud belőled mindenféle ártalmas anyag eltávozni. Ha a nagy hő megcsap, könnyedén elszédülsz, amitől eleshetsz, vagy megbillenhetsz, egyensúlyod megtartása érdekében inkább stabilan, és lassan, mint csinosan közlekedj!

 

Skorpió


Így szaunázik a Skorpió: Vagy átütő egészségügyi javulást, vagy egy különleges tudatállapotot keres a hősokkban. Képes bele is halni, ezért nem árt, ha nem egyedül fog bele a koplalós izzasztásba, hanem felügyelőt fogad maga mellé. Nehezen áll kötélnek, de utána, ha rutinná válik, nem szívesen hagyja el a folyamatot. A méreganyagoktól szívesen megszabadul, bőrének is jót tesz. Ha alig ismered, egy ilyen procedúra során, jobb, ha békén hagyod!

Erre figyelj a szaunában, ha Skorpió vagy: A folyadékbevitelre való odafigyelés nálad is elengedhetetlen. Ha nem akarsz rosszul lenni, jó, ha egy könnyed hashajtást is beiktatsz az ilyen manőverek előtt. Keress olyan szaunát, ahol ha kell, egyedül lehetsz magaddal, csak legkedvesebb bizalmasaidat vidd, akik előtt el tudsz lazulni. Az izzasztókunyhózást mértékkel végezd, mert nálad sosem tudni mikor pillantasz át a túloldalra!


HarmoNet tipp: Szeretnél igazán egyedi ajándékot adni szeretteidnek? Ismertesd meg őket
a szaunázás új világával!
>>

Nyilas

Így szaunázik a Nyilas: A szauna neki egy sport, ami befér a kung-fu, és a tollasozás közé. Könnyen jön, könnyen megy. Nem ragaszkodik hozzá, de szívesen kipróbálja. Érdeklik az általa elérhető magasabb, módosult tudatállapotok, de ha nem jár ilyesmivel a folyamat, akkor is szívesen veszi. A legnagyobb hőgutát is jól bírja, de ha kényelmetlenül érzi magát, inkább lelép, és elnyal egy fagyit.

Erre figyelj a szaunában, ha Nyilas jegyű vagy: A lazaság, meg barátkozó hajlamod nem biztos, hogy minden szenvedő, izzadó embert megérint. Biztos lesz olyan, aki inkább még melegebb éghajlatra kíván. Bár sport előtt és után is jól bírod a szaunát, azért te is felpuhulhatsz tőle. Fontos betartanod az előírt időt, mert ízületeid érzékenyek, és könnyen begyulladhatnak tőle.

Bak


Így szaunázik a Bak: Nem gyakran veszi igénybe ezt a szolgáltatást. Erről meg kell győzni. Ha egy mód van rá, akkor megy, amikor nincs senki, ha pedig mégis sokan ülnek a fülkében, vagy várni kell, akkor szó nélkül kifordul a helyiségből. A szabályokat, mellette, jó, ha betartod, az illemet, és azt a főszabályt, ami egymás békén hagyását illeti. Ha elmagyarázod neki, hogy igyon sokat a vízveszteség miatt, valószínűleg csendben odébb ül.

Erre figyelj, ha Bak vagy: Pedig sok folyadékra lesz szükséged. Ugyanis izmaid, ízületeid annyira kiszáradnak a hőtől, hogy komoly bajokat okozhat egy szauna. Kiválóan bírod a száraz izzadást, és a folyamat közben vélhetőleg nem fog megkottyanni a dolog, azért utólag igencsak leépítheted magad. Vannak neked is korlátaid, ne feszítsd túl őket! Ha üzleti tárgyalást tervezel a szaunában, tudd, inkább csak te fogsz tudni figyelni, a másik fél nem biztos, hogy tiszta fejjel gondolkodik 70 fokban…



Vízöntő

Így szaunázik a Vízöntő: A szauna neki jó buli, ha nincs más, vagy jobb, vagy élvezetesebb program. Szereti, ha sokan vannak, és könnyen ismerkedik is a helyszínen. Egészsége általában jól szolgál, ezért ha elmegy, annak két oka van, ismerkedni szeretne, vagy azt olvasta egy lexikonban, hogy nagyon hasznos. 

Erre figyelj, ha Vízöntő vagy: Fontos tudni, hogy szíved, keringésed, azért nem végtelen. A szaunába lassan menj be, mert a hirtelen való hő, illetve később a gyors, fagyos lehűlés nem tesz jót neked. Ilyenkor ritmuszavar, átmeneti ütemkimaradás, vagy akár szívtáji fájdalom, ezt kísérő hátfájás is előfordulhat. Jó, ha mindezt megelőzöd! Keringésed durvább szaunázásokra lágy kocogással készítheted fel.


Halak


Így szaunázik a Halak: Elhagyja a törölközőjét, az eszét és fejét. Ragaszkodik a vizes megoldásokhoz. Így lefagy, ha beleugrik a vízbe a forróság után, de élvezi. A módosult tudatállapotokat könnyen eléri, és átéli, anélkül, hogy észrevenné. Ha csak szaunában találkoztok, nem biztos, hogy csak azért megismer, mert a múlt héten is találkoztatok. Barátkozós, ha érdekes vagy számára, de szaunában, a gőzben, néha annyira otthon érzi magát, hogy elveszik.

Erre figyelj a szaunában, ha Halak vagy: Igyál sok-sok folyadékot, mielőtt elrepülsz! A vizes lemosásoknál tudd, könnyen megfázol a hidegben, akkor is, ha csak a lábfejed dugod bele a pancsiba. Környezetdere nem árt odafigyelni. A gőzben másikra rácsapott szauna ajtó, vagy a rossz helyen felejtett alkatrészek sajnos veszélyesek lehetnek. Lábad érzékeny, ha lehet a hőt tekintve, mindig veled egy szinten legyen.  


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 37082 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x