Válságban a női energiák segítenek kilábalni!
Címlap / Ezotéria / Válságban a női energiák segítenek kilábalni!

Válságban a női energiák segítenek kilábalni!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-06

Jó példák erre azok a bankok, melyek vezetői nők. Ezek kisebb veszteséggel kerültek ki Európában a válságból. A nők a realitás szintjén az élet megóvásának érdekében nem kockáztatnak olyan bátran, mint a férfiak. Meggondoltabbak és több szempontot is figyelembe véve döntenek. A válságban a nagy ősanya, segít minket, mondja, Szabó Judit, akivel erről a témáról beszélgettem. 

Mire tanít minket a Nagy Ősanya?
Légy az, aki vagy! Ebben foglalhatjuk össze a nagy Ősanya spirituális tanítását.

Hogyan segít?
Amikor életünk válságba kerül és a kietlen sivatagban érezzük magunkat, amikor nem látjuk a kivezető utat, akkor befelé figyelve, önmagunkkal őszintén szembenézve találkozhatunk az Ősanyával, létük alapjaival. A válságból akkor kerülünk ki, amikor felismerjük álarcaink, mindazon viselkedésünk, amik nem mi vagyunk, csak felvett és tanult viselkedésformák.

Miért vesszük fel ezeket a mintákat?
Nagyon gyakran azért, mert kitalálunk magunknak egy tetszetős képet, amit másoknak aztán megmutathatunk. Ezt el kezdjük megvalósítani és így betanult pózokat, és mondatokat játsszunk el.

Ez azért történik, mert nem vagyunk tisztában azzal, kik is vagyunk valójában, és önbizalmunk lecsökkent?
Igen, valószínűleg mindez azért történik, mert önbizalmunk nem áll a helyzet magaslatán és önbecsülésünk helyén is hatalmas lyuk tátong. Ilyenkor előfordulnak olyan gondolatok miszerint nem vagy elég jó, nem felelsz meg az elvárásoknak, nem fognak szeretni, nem leszel sikeres.

Mindenkinek van ilyen álarca?
Mindannyiunknak sok ilyen álarca van, és abban az illúzióban élünk, hogy az a szépen kifestett kép én vagyok. Az élet válságai azonban megtanítanak arra, hogy kik vagyunk valójában. Az őszinte felismerés azonban sokszor fájdalommal jár, de ugyanakkor gyógyító ereje van.

HarmoNet tipp: Vágyak hálójában - Megtanulni dönteni >>

Valóban, és az igazi énünk elfedésére számos eszközt használunk, mert úgy gondoljuk, hogy ami van az nem jó.

Igen, még soha nem volt ennyi pótszer a világban, mint ami most van. Gondoljunk, csak az élelmiszerekre, a sok adalékanyagra, vagy a mélyhűtött és konzervált termékekre. A divatban pedig a műszempilla, műköröm, szilikon mell, póthaj, hajfesték, arcfesték. A filmek világában egyre inkább a virtuális megoldások, kiszorítják az emberi jelenlétet. Az ember elégedetlen önmagával és saját kénye kedve szerint akar belekontárkodni a teremtésbe.

Ez a megfelelő tudás nélkül elég veszélyes lehet nem?
De igen, most kezdik felfedezni, a számos mellékhatását ezeknek a „mű” készítményeknek. Gondoljunk csak a mikrohullámú sütőre vagy számos adalékanyagra.

Meddig tarthat mindez?
Lassan kezdünk ráébredni arra, hogy mit csináltunk helytelenül. Az eseményeknek pedig törvényszerűen kollektív megtisztulásba, beavatásba kell torkollniuk.Ebben a folyamatban van szerepe a női energiáknak?

Igen. Ismét visszakapcsolódhatunk az ősi női energiákhoz. A változást a női erők indítják be és segítik. Ebben a szakaszban tehát a yin energiák a belső keresés lépnek előtérbe.

HarmoNet tipp:
Egyesülj az isteni energiákkal márciusban! >>

Mennyi ideig tart ez a folyamat?

Természetesen nem megy egyik napról a másikra, de egyre többen érzik, hogy valami hiányzik és elkezdenek keresni. Van, aki persze droggal, cigarettával vagy más pótszerekkel próbálkozik, de vannak, akik meditációval, önismerettel. Mindkettő hátterében olyan belső nyugtalanság, hiányérzet húzódik meg, ami keresésre ösztönöz. Ezáltal pedig egyre több női energia tud belépni az egyéni és a kollektív tudattalanba. Reálisan nézve a tudat és a gondolkodási rendszerek lassú átalakulása indult meg. Nem érdemes jóslásokba bocsátkozni az időt illetően. A jövőnket mi alakítjuk. Ha saját életünket rendbe tettük, akkor nagy szolgálatot végeztünk az emberiségnek.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6123 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x