Kőbe vésett-e a jövő? A jóslás és pontossága
Címlap / Ezotéria / Kőbe vésett-e a jövő? A jóslás és pontossága

Kőbe vésett-e a jövő? A jóslás és pontossága

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-01

Ki nem volt még olyan helyzetben, mikor egy döntést vagy cselekedetet utólag meg szeretett volna változtatni? Bárcsak vissza lehetne fordítani az idő kerekét! Ugye mindannyiunk fejében megszületett ez a gondolat?  

Sajnos az időgépek csak a fantasztikus filmekben illetve könyvekben léteznek. Viszont mi lenne, ha meg tudnánk változtatni a jövőt? Mit szólnánk ahhoz, ha egy hatalmas negatív életfordulatot vagy katasztrófát megelőzünk? Egyszerűen nem engedjük, hogy megtörténjen. Ez az egyik oka, amiért az emberek többsége jóshoz fordul. A legtöbben az esetleges balszerencsére kíváncsiak, majd megpróbálják valamilyen módon kiküszöbölni.

A tudás megváltoztat dolgokat

Ha már voltál kártyavetőnél, talán tudod, mi módon működik az egész. Viszont ez korántsem biztos, lehet, hogy fényes jövőről kaptál információt, de még mindig nem érted, pontosan mi is megy végbe ilyenkor. 

A kártyajóslás nem olyan, mint a kristálygömbbe való tekintés. Ez nem a cigányasszony mítosza, aki szemben ül veled, kendővel körbetekerve a feje, kristálygömb az asztalon, és pontosan meg tudja mondani mik fognak veled történni életed hátralévő részében másodperc pontossággal.

 

A kártyavetés inkább arról szól, hogy ilyenkor alkalom nyílik önvizsgálatra, valamint részben megmutatja, hogy mi is a különbség a jelen és jövő helyzet között. Ezt úgy lehetne illusztrálni, mint mikor egy gyerek bekukkant a kulisszák mögé az előadás alatt, de csak egy pillantásnyit észlel a színpadon látottakból.  Emiatt akad néhány embernek nehézsége a kártyajósláskor kapott információval.

Sokszor előfordul, hogy a legtöbben azt várják a jóstól, hogy feltérképezze részletesen a jövendő eseményeket, és ez nem történik meg, hanem helyette „csak” mély lélekelemzés történt. 

Tudni kell, honnan jövünk

Egy régi bölcsesség szerint csak akkor fogjuk tudni merre induljunk, ha tudjuk pontosan, hogy honnan is jövünk.
 
Fontos tisztában lennünk azzal, hogy egy adott szituációban milyen döntést hoznánk, mely kellő önismeret nélkül nem lehetséges. Nem ritkán fordul elő, hogy a kérdező a kártyától várja a döntést, holott a kártya csak megmutatja, mi lenne a következménye bizonyos döntéseknek, de a jós nem befolyásolhatja a kérdezőt semmi esetre sem. Valamennyire érthető is, hogy egyeseknek ez nem tetszik.Az is megesik, hogy olyasmit hallunk magunkról a jóslás folyamán, ami nem igazán tetszik
- talán tagadjuk is magunk előtt -, mert tükröt tartanak elénk, mely kristálytisztán mutatja a valóságot. Emiatt sokan csalódottan vagy sértődötten távoznak egy-egy kártyavetés után.

Az is igaz, hogy mielőtt meg tudnánk változtatni a jövőt, tisztán kell látni, milyen is a személyiségünk valójában. Egy impulzív karakter, aki még egy kis szabad lélekkel is meg van áldva, biztosan más döntést hozna egy adott szituációban, mint egy maga körül mániákusan rendet követelő típus. 
 
Egy dolog bizonyos. A jövő nincsen kőbe vésve. Mindenen lehet változtatni, mely csupán elhatározás és nyitottság kérdése.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 10278 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x