A tudatos éneklés teremtő ereje (videóval)
Címlap / Ezotéria / A tudatos éneklés teremtő ereje (videóval)

A tudatos éneklés teremtő ereje (videóval)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-28

Hogy mi köze is van az éneklésnek a teremtéshez? Lássuk csak: A Hang nem más, mint maga az élet. S az élet első számú megjelenése itt - e kék bolygón - a víz. Testünk közel 70%-át alkotja, de agyunknak már 95%-a áll vízből. A víz szállítja testünkben a rezgéseket, a testi-lelki és mentális működéshez szükséges információkat, vagyis energiákat. A rezgés pedig nem más, mint maga a Hang. A Hang pedig energia, az energia meg maga az élet. 

A pozitív  énekek gyógyító ereje
Testünket és egész lényünket egy hangszerhez lehet hasonlítani. Ha a hangszer fel van hangolva, és szépen szól, egészségesek és boldogak vagyunk, ha a hangszer lehangolt, megbetegszünk, és nem érezzük jól magunkat a bőrünkben (a vizünkben). Ezért, amikor rossz állapotba kerülünk, hangolásra van szükségünk, vagyis zenére, pozitív lélekemelő zenére és énekekre. Olyan énekekre, amelyeknek a szövegei is pozitívak.

HarmoNet tipp: Eldúdolt vízkészletek >>

Az éneklés és a szavak rezgései megváltoztatják a bennünk lévő víz rezgését
, mely a testi egészségünkért és a lelki-szellemi jólétünkért felelős. Vagyis, attól függően, hogy szomorú, vagy vidám dallamot, pozitív, vagy negatív szövegeket énekelünk, a hangulatunk, a közérzetünk ehhez képest változik. Ezen a szinten jelenik meg a leghamarabb a hatása. Pozitív énekekkel, mantrákkal (más szóval mondókákkal), gyógyítani vagyunk képesek magunkat minden szinten. Tudatos énekléssel képesek vagyunk megváltoztatni a személyiségünket, az életkörülményeinket, de még magát a világot is.

Bőség-mantra meditációs éneklés Bagdi Bellával július 19.-én

Bagdi Bella életmód tréner és mantra-énekesnő dalai és meditációs koncertjei segítenek megteremteni a belső békét és a tartós boldogságot az életünkben, segítenek gondolatainkat ösztönös szinten pozitívvá változtatni, amely az egész életünk alakulásáért felelősek.

HarmoNet tipp: Táltos dobolás és gyógyítás  >>

A Tudatos Éneklés Teremtő Ereje címmel tart meditációs koncertet július 19.-én este 7-től a Trigon Ezoterikus Stúdió dísztermében (Bp. VII. Csengery u. 15.).Ezen az estén Bagdi Bella olyan bőség mantrákat tanít meg a közönségnek, amely egy konkrét kérést, kívánságot, vágyat segít valóra váltani. Ez szólhat gyógyulásról, párkapcsolatról, anyagi szinten való kiegyensúlyozottságról… Még gyakorlati útmutatókat is ad ahhoz, hogy hogyan tudjuk ezeket a dolgokat a mindennapi életünkben az elvárásainknak megfelelően megteremteni és működtetni.


Az este különlegessége, hogy bevonja a közönséget következő lemezén szereplő egyik számának a hangfelvételébe. Az énekesnő szeretné, ha felcsendülne a lemezen is az élő közönségkórus.

Bővebb információ >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3151 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x