Gazdagodj gondolatokkal - Sztárok a bőségről!
Címlap / Ezotéria / Gazdagodj gondolatokkal - Sztárok a bőségről!

Gazdagodj gondolatokkal - Sztárok a bőségről!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-26

Mabon, Govardhana, Dívali, szüret, betakarítás. Tennivalók, szolgálatok és ünnepek a bőség körül, a bőség reményében. A természetben minden végtelen. Végtelen időben, végtelen erőben, és a végtelen életben létezel. Ami látható anyag, az mind keletkezik, elmúlik, keletkezik, elmúlik... A bőség jön megy és mi behívhatjuk életünkbe. A bőségben hinni kell, arról beszélni kell és akkor megérkezik életünkbe. 

Bíró  Ica: Bőségről beszéljünk, és akkor bőség érkezik…
„Az emberek most arról beszélnek, hogy hiányérzetük van, és ha mindenki erről beszél, akkor az valóban ezt eredményezi. Ezoterikusok azt mondják, hogy kérdés adatik, és bevonzod azt, amire ráfókuszálsz. Egyébként a félelem nagy energia – félelem attól, hogy nem lesz, hogy elveszítjük... Bőségről beszéljünk, és akkor bőség érkezik. Ha egy gyermeknek egész kiskorától azt szajkózzák, hogy nehezen keresem a pénzt, akkor majd ő is nehezen fogja megkeresni, mert ezek a gondolatok itatják testét-lelkét.

Én előre örülök annak, hogy sikerülni fog minden, amit elképzelek, mert az öröm hihetetlen nagy energia. Nem azt mondom, hogy bután, valami hülyeségben hiszek, hanem reális dolgokban, azt gondolva, hogy minden úgy történik, ami nekem a legjobb, ami az én életem szerint a legjobb fejlődési fokozatba tud vinni. A dolgok így működnek. Voltam keleten, nagy mesterektől tanultam módszereket, és próbálom én is a mindennapjaimban alkalmazni.

HarmoNet tipp: Vidám, mozgalmas, gyönyörű - sztárok az őszről >>

Egyébként a hit, köveket tud megmozgatni. A hittel meg tudnak gyógyulni emberek a legvadabb betegségekből is, ha képesek elhinni, hogy egészségesek. Én erre tettem az életemet, és mindenben ezt hirdetem. Hittel egyél! Amikor eszel, a táplálkozásodban mondd azt, hogy áldott legyen ételem, italom, váljon egészségemre. Ne félj attól a szelet kenyértől, hogy meghízol, mert ha félsz, a félelmed által bevonzod a hízást. Ha rettegsz, és bűnnek érzed, akkor az bűnné válik a szervezeted számára. A tudatoddal, a tudatos hittel való gondolkodás nagyon sokat segít.

A szkeptikusoknak azt üzenem, hogy ugyanannyi energiába kerül nem hinni, mint hinni. Legalább nyissuk ki ezt a lehetőséget is, hátha… A gondolatainkra figyeljünk, mert teremt. Akarjuk, hogy nekünk és a családunknak jó legyen, és tegyünk is érte! Ha más nem, csak gondolatban. Én hiszem, hogy ez segít, és nyugodtan üzenjenek, mert ha kell, én is segítek.”

Mail >>
 
HarmoNet tipp: Lui puszta gondolattal hajlít kanalat >>

Kártyikné Benke Etka (Etka Anyó): A boldogságot, a saját gondolatunkkal teremtjük meg magunknak…

"A tested a te lakhelyed, a gondolatok vendégek. Jönnek-mennek, mint a látogatók, ahogyan te őket fogadod. A rossz gondolat - ha nem fogadod szívesen -, eltávozik sürgősen. De ha a figyelmed felé fordul, letelepszik családostul. A gondolataink legyenek szépek, akkor jól érezzük magunkat.

Én senkinek nem tudok megtenni semmit, csak fel tudom hívni az emberek gondolkodását arra, hogy te vagy a láthatatlan erő. Léleknek nevezed, vagy természeti erőnek, Isteni erőnek, csínek, olyan mindegy. A tudat a legnagyobb hatalom a világon, ha élünk vele. Megkaptuk azt a képességet, hogy rendelkezünk a látható anyaggal, azt csinálunk vele, amit éppen akarunk. Építjük, sokszorosítjuk, romboljuk, formáljuk, és minden anyaggal nagyon tudunk bánni, csak azzal az anyaggal legkevésbé, amit mi kaptunk, a testtel.

Leginkább a három éven aluliaknál találunk olyan embert, aki még használja a testét rendeltetés szerint. Mindannyian ezzel születtünk, csak néhányan kicsit elnyomtuk magunkban. Azaz majdnem mindenki. Most a kilencvenedik évemben azt mondták nekem, hogy a kilencven, az már a végelgyengülés, és én meg most érzem magam a legfrissebbnek, a legrugalmasabbnak. Gyermekkoromban el voltam tiltva a mozgástól, most pedig azt csinálok a testemmel, amit éppen akarok.  Éljük újra azt a képességet - amivel születtünk -, amikor csak a szeretet hatalma uralkodik bennünk. Míg a hatalom szeretete él bennünk, addig békesség, bőség csak a rombolásban van.”

A természetben minden végtelen. Végtelen időben, végtelen erőben, és a végtelen életben létezel. Ami látható anyag, az mind keletkezik, elmúlik, keletkezik, elmúlik.

Sztárok bölcsességei – Sztárportré >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3530 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x