Legyünk angyal-látók!
Címlap / Ezotéria / Legyünk angyal-látók!

Legyünk angyal-látók!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-28

Hogyan lássuk az angyalokat? - Persze nem a puttókra gondolunk! Akkor könnyű lenne a válasz, egyszerűen bemegy az ember egy elég régi székesegyházba, és máris láthat egy szekérderéknyi, vagy éppen felhőrengetegnyi angyalkát. Nem is a karácsonyi képeslapok szárnyas kis fickóira gondolunk. A valódi angyalokra.  


Rendezvénynaptár
Hogyan lássuk az angyalokat? - Persze nem a puttókra gondolunk! Akkor könnyű lenne a válasz, egyszerűen bemegy az ember egy elég régi székesegyházba, vagy bazilikába és máris láthat egy szekérderéknyi, vagy éppen felhőrengetegnyi angyalkát. Nem is a karácsonyi képeslapok szárnyas kis fickóira gondolunk. A valódi angyalokra. Az angyalfigyelés nem egyszerű dolog …

Kik „látják” az angyalokat? 

A legtöbb ember azt gondolja, hogy teljesen lecsúszott, reménytelen életszakaszban kell lennünk hozzá, de legalábbis a halál kapujában kell állnunk ahhoz, hogy angyalokat lássunk. Valójában az angyalok mindig itt vannak körülöttünk. Apró csodák tucatjai napról napra, mind az ő létezésüket bizonyítják, de az értük járó jó pontokat mi tesszük zsebre. Az angyalokat a legtöbben nem látjuk, csak érzékeinken felüli érzékeléssel érezzük a jelenlétüket. 

Kapcsolat az angyalokkal

A világ legegyszerűbb és legnehezebb dolga. Egyszerűen csak hagyni kell, hogy az angyalok kapcsolatba lépjenek velünk. Kimondva könnyű, ám amikor meg kell valósítani, legtöbbször beugrik valahonnan egy szülői/iskolai parancs: Hangokat hallani, vagy sugallatokat követni esztelenség, vagy éppen maga a skizofrénia! Normális ember ilyet nem tesz. Mi nagyon szeretünk normálisak lenni, így ezt a „normális” gondolkodást elég nehéz visszaszorítanunk a fejünkben. 

Angyali HELLO!
 

Az angyali üdvözlet olyan, mintha a mentőangyaloddal ráznál kezet! Amikor a mentőangyal így szól: Helló, neked angyali gondolataid támadnak. Az utolsó pillanatban jön a megmentő ötlet, a „múzsa csókja”, a megszállottság, és a legfáradtabb pillanatban hirtelen képessé válsz a legaktívabb munkára. Erre néha azt mondjuk: Isten ujja, máskor egyszerűen mázlinak hívjuk, de ez az angyali jelenlét bizonyossága, mindegy hogyan is nevezzük. Amikor csak csatornaként, az elme kikapcsolásával tudunk működni, tulajdonképpen angyali megszállás alatt állunk. 

Álmaink angyalai 

Az angyalokkal való kapcsolatba lépésnek legbiztosabb módja az álom. Álmainkban számtalan jelet, felhívást, ötletet kapunk, amire – ha jól gyakoroljuk az emlékezést – akár naponta figyelhetünk. Angyalaink ugyanis bölcsebbek nálunk, és pontosan tudják, mikor van nyitva az aranykapu, amin átbújhatnak, s ha nem zavarjuk vissza őket minduntalan, mi is ez alatt az aranykapu alatt élhetünk egész életünkben. 

Az angyal csókjai 

Az angyal csókja – talán nem is hangzik olyan furcsán - a borzongás. Amikor végigfut rajtad a libabőr egy bizonyos dologgal kapcsolatban, amikor feláll a szőr a karodon, amikor megindul benned egy bizonyosság érzés, máris tudhatod, angyalod keze van a dologban. A libabőr és az angyalbőr között a magyarban nagyon nagy a különbség, mégis a libabőrözés az angyal érintése lehet. 

A tényleges angyali beavatkozások ritkák, de megtörténnek. 

Leggyakrabban tényleges veszély, életveszély során kerül rá sor, hogy védőangyalunk megmutatkozzon nekünk. Ám ha az életed kevesebb, mint egy éven belül gyökeresen megváltozik, bizonyos lehetsz abban, hogy egy angyal felkarolt és vezet téged azon az ösvényen, amin eddig csak botladoztál. Az angyal közbelépése gyakran vezet egy jelentős „véletlenhez”, látszólagos bosszankodásodból – persze ha ki tudsz belőle tekinteni – gyakran igazán jó dolgok sülnek ki. Például találkozol egy rég nem látott baráttal, aki fontos üzenettel jön eléd, vagy lekésel egy találkozót, hogy kimaradj egy balesetből. A sort folytathatná bármelyikünk, hiszen ezek hétköznapi csodák. 


Mind kivételesek vagyunk! 

Kivételesek vagyunk! Mi mindannyian! Mind képesek vagyunk észrevenni az angyalok közbenjárását a Földön. Ha pedig képessé tesszük magunkat erre, akkor már jut időnk arra is, hogy az angyalok cselekedeteiért köszönetet mondjunk. 
Ha te is köszönetet mondasz, írd hozzászólásban: Köszönöm, vagy Ámen! 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 33912 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x