Mit hoz az újesztendő? Szerelmi horoszkóp 2010
Címlap / Ezotéria / Mit hoz az újesztendő? Szerelmi horoszkóp 2010

Mit hoz az újesztendő? Szerelmi horoszkóp 2010

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

Megtalálod az igazit? Tartós lesz a kapcsolat vagy röpke kaland? Szenvedély, szerelem csillagjegyek szerint. Mit ígér a horoszkópod? Most nem csak a jövő évi szerelmi lehetőségeidről értesülhetsz, hanem ezt rendezendő a csillagjegyednek megfelelő szerelmi varázslatra is megtanítunk! 

Nagy HarmoNet horoszkóp, 2010:
Egészség, pénz, szerelem, karrier!


HarmoNet tipp: Cigánykártya jóslás 2010-re >>
(új ablakban nyílik meg)

KOS (Március 21. – Április 20.)
2010-ben a legfontosabb a szerelem lesz számodra. Nyugtalan leszel, új flörtökre vágysz. Ha kapcsolatban élsz, akkor ügyelj a diszkrécióra, hiszen párod fülébe juthat, ha hűtlenkedsz. Ha rossz kapcsolatban élsz, akkor 2010-ben könnyen bekövetkezik a szakítás. Ha viszont átvészelitek az első hónapokat, akkor rendezhetitek a kapcsolatot.

Újévi szerelmi varázslat: hordj a nyakadban szív medált! Így a szerelem könnyebben megtalál! 

BIKA (Április 21. – Május 20.)
2010-ben újdonságokra vágysz, keresed az alkalmakat a kalandra. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ennek következménye is lesz: párod féltékennyé válhat. Ne lepődj meg, ha szenvedélyes féltékenységi jelenetek határozzák majd meg a hétköznapokat! Talán tetszik neked, hogy párod mindent megtenne, hogy megtartsa a szerelmedet.

Újévi szerelmi varázslat:
hordj kicsi, de valódi gyémánttal díszített gyűrűt! A gyémánt a szerelem köve! 

IKREK (Május 21. – Június 21.)
Az újévben érzékennyé  válsz, mindent a lelkedre veszel. Próbáld meg használni a józan eszedet és ne sértődj meg mindenen! Inkább beszéljétek meg pároddal a problémákat. Ideális, ha hajlasz a kompromisszumokra és együtt keresitek a megoldásokat! Több alkalmad is lehet a félrelépésre, de ha megteszed, akkor bűntudatod támad, vagy a legváratlanabb pillanatban buksz le.

Újévi szerelmi varázslat: szerezz be galambokkal díszített tárgyakat! A galambok a szerelem madarai! 

RÁK (Június 22. – Július 22.)
Mindig érzékeny vagy, de az újévben ez szinte elviselhetetlenné válhat. Ha nem tartod kordában a szeszélyességedet, akkor mindennaposak lehetnek a jelenetek. Nem kell minden apróságon megsértődnöd! Munkahelyi flörtre nyílik alkalmad, ami túlságosan vonzó ahhoz, hogy kihagyd. A helyzet sok bonyodalmat tartogat, talán jobb, ha uralkodsz magadon. A végén még mindenki rólad pletykál majd!

Újévi szerelmi varázslat: viselj rózsakvarc ékszert! A kő magában hordja a szeretet energiáit!

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Imádod a játékos flörtöket, kötetlen kalandokat. Az újév a szerelemről szól számodra, de a flört egyelőre nem fordul még komolyra. Ha párkapcsolatban élsz, akkor is igényled a szikrázó kalandokat. Ha párod elhanyagol, akkor máshol keresed az örömöket. Szinte egyfolytában szerelmes leszel, de biztos, hogy nem egyetlen partnerbe! Az sem gond számodra, hogy egyszerre kettőbe legyél szerelmes.

Újévi szerelmi varázslat: hordj minél több virágos ruhadarabot, vagy virágmotívumokkal díszített ékszereket!

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
A legszívesebben mindent újra kezdenél az újévben. A párkapcsolatban megoldanád a problémákat, mindent megteszel, hogy rendezd a kapcsolatodat. Ha párod nem hajlik a változtatásra, akkor könnyen lehet szakítás a vége. Elkötelezettségre vágysz, de rossz kapcsolatodat nem akarod továbbvinni. Ha párod nem akar változtatni a rossz szokásain, akkor vége lehet a kapcsolatnak.

Újévi szerelmi varázslat: viselj rózsaszín ruhákat és ékszereket! Ez a szín meglágyítja a szíveket!

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Az újévben szerelmi téren szép időszak elé nézel. Párod figyelmesen bánik veled, de fontos, hogy észrevedd a szép gesztusokat! Ha nem értékeled az igyekezetét, akkor csalódottá válhat! Rajtad is múlik, hogy milyen a hangulat. Fontos, hogy viszonozd kedvesed érzéseit! Most rájöhetsz, hogy a szerelemben a legfontosabb a kölcsönösség!

Újévi szerelmi varázslat: hordj egy alma formájú tárgyat a táskádban! Az alma a szerelem gyümölcse!                             

SKORPIÓ  (Október 23. – November 21.)
Az érzékiség egész évedet meghatározhatja, szerelmes hangulatban leszel! Kísérletező kedvedben leszel, a szex során is szívesen próbálsz ki újdonságokat. Ha ügyes vagy, akkor újjávarázsolhatod, izgalmasabbá teheted a kapcsolatodat. Ha kedvesed ebben nem partner, akkor továbbra is a barátod maradhat, de a szenvedélyt máshol keresed majd.

Újévi szerelmi varázslat: viselj kagyló formájú medált. A kagyló a szerelemistennő jelképe!

NYILAS (November 22. – December 21.)
Szerelemi életed intenzívvé válik, az érzékiség uralja majd az évedet. Örülsz, ha flörtre nyílik lehetőséged. Ám amikor a flört kalanddá válna, akkor megijedhetsz. Nem akarod feláldozni tartós kapcsolatod egy futó viszony kedvéért. Addig gondolkozol, amíg a kaland megmarad a fantáziák szintjén. Később, pedig sajnálkozol, hogy kihagytad a szerelmet.

Újévi szerelmi varázslat: tegyél egy pár delfint lakásod szerelem sarkába! Hamarosan megérkezik a párod, vagy jobbá válik a kapcsolatod!

BAK (December 22. – Január 20.)
Pároddal tisztáznotok kell a kapcsolatotokat és neked is meg kell mutatnod, hogy hajlasz a megegyezésre. Ennek hiányában feszült évetek lesz! Emellett várható néhány kellemes flört, de – mint mindig – most is megőrzöd a higgadtságodat és a józan eszedet. Igyekszel korrektnek maradni pároddal szemben. Ez még akkor is így van, ha viszonyt kezdesz valakivel.

Újévi szerelmi varázslat: írd rá kedvesed nevét és a saját nevedet egy vörös selyemkendőre! Kösd át arany szalaggal!

VÍZÖNTŐ  (Január 21. – Február 19.)
Az újévben a legfontosabb téma párkapcsolatod lesz. Ideje lenne rendezni a konfliktusokat, de sajnos a megbeszélések szinte mindig veszekedésbe csapnak át. Az indulatokkal valamit kezdened kell! Segíthet, ha rendszeresen mozogsz, így fel tudod dolgozni a dühödet! Jó ötlet, ha alkalmat adtok egymásnak egy kis egyedüllétre is.

Újévi szerelmi varázslat: tegyél egy kis dobozkába fahéjdarabkákat! Tedd az ágyad alá három napra!

HALAK (Február 20. – Március 20.)
Az újévben szívesen elbújsz a problémák elől, de így nem lesz alkalmad rendezni a konfliktusokat! Nem menekülhetsz el a tisztázó beszélgetések elől! Sajnos mindenen megsértődsz, így kedvesednek nem lesz könnyű dolga. A sértettség vihet bele egy új, izgalmas kalandba. Az új viszonyt kezeld a helyén: csak kaland lesz! Ne gondold, hogy komolyra fordul!

Újévi szerelmi varázslat: viselj karika fülbevalót! A kör ősidők óta a nőiesség szimbóluma. 

Kunsay Melinda

HarmoNet tipp: Cigánykártya jóslás 2010-re >> (új ablakban nyílik meg)
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 249129 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x