Szerelem és flört - horoszkóp Valentin-napra
Címlap / Ezotéria / Szerelem és flört - horoszkóp Valentin-napra

Szerelem és flört - horoszkóp Valentin-napra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-24

Mit vegyél neki, ami nem valami sztenderd, unalmas apróság? Mivel lepd meg, hogyan kényeztesd a kedvest? Egyáltalán, kivel is ünnepled ezt a romantikus, szerelmes napot? Valentin-horoszkóp szerelmeseknek és szingliknek.  

Kos [03.21. - 04.20.]
Ellenállhatatlanul szexi vagy Valentin napján, imádnád, ha kedvesed ellenállhatatlannak találna. A forró tűzre mindig szükséged van, de a szerelem ünnepe még inkább hangulatba hoz. Fontos, hogy érezd, nemcsak neked jelent sokat a kapcsolat, hanem kedvesednek is. Nem tudsz félig-meddig kapcsolatban élni, így érdemes kihasználnod Valentin napját, hogy még szorosabbá tedd a kapcsolatotokat. Most féltékennyé válhatsz, kizárólag Te akarod birtokolni szerelmedet. Ne akard minden lépését ellenőrizni.

Ilyen virágot vegyünk a Kos hölgyeknek:
papagájvirág, vagy piros virágokból álló csokor.

Szerelmi talizmán Kosoknak: egyedi ékszer, kettőtök nevének kezdőbetűvel.

Szextipp: az egész napot szenteljetek csak a szexnek! 

Bika [04.21. - 05.20.]
Érzékiséged mindkettőtöket elvarázsol Valentin napján. Most fontos a biztonság és az együtt töltött idő. Adjátok meg a módját a szerelem ünnepének. Egy vacsora, csak kettesben felkorbácsolhatja az érzelmeket, és romantikus hangulatba ringat. Az alapos tervezés fontos, állítsd össze gondosan a menüsort, és beszerezhetsz egy igazán szexi holmit a várva várt estére. Itt az ideje az érzelmek szavakba öntésének, fogalmazd meg végre, hogy mit érzel! Ha a kapcsolat már megérett erre, akkor Valentin napja az eljegyzés időpontja is lehet!

Ilyen virágot vegyünk a Bika hölgyeknek: imádja a természetességet, de a rózsa is nagy kedvence.

Szerelmi talizmán Bikáknak: a legjobban az arany szív medálért rajong.

Szextipp: etessétek egymást bekötött szemmel, meztelenül! 

Ikrek [05.21. - 06.21.]
Imádsz flörtölni, az új kalandok mindig lázba hoznak. Nem szeretnéd elkötelezni magad, így megtörténhet, hogy több vasat tartasz a tűzben egyszerre. Talán Valentin napja segít, hogy válassz a flörtpartnerek közül. Unalmas ember nem való melléd, hiszen Te magad is sokszínű egyéniség vagy. Ha már megtaláltad az igazit, akkor szinte minden nap valamilyen apró meglepetést tartogatsz számára. Valentin napján lepd meg egy kis romantikával is. Beleférhet a programba egy kellemes vacsora, de egy szerelmes filmet is megnézhettek együtt.

Ilyen virágot vegyünk az Ikrek hölgyeknek: kis csokor, apró, világoskék, vagy sárga virágokból.

Szerelmi talizmán Ikreknek: szív formájú mobiltelefon dísz, apró, fehér kövekkel kirakva.

Szextipp: készítsetek házi videót a legizgalmasabb pillanatokról! 

Rák [06.22. - 07.22.]
Számodra mindig az érzelmek a legfontosabbak, de a biztonság is fontos a kapcsolatban. Akkor vagy a legboldogabb, ha egy megbízható, érzékeny társra találsz. Ha még keresgélsz, akkor előfordul, hogy egyszerre több partnered is van. Ilyenkor kivárod, míg kiderül, hogy melyik lehetőség a legígéretesebb. Valentin napját töltsd azzal, aki leginkább felkorbácsolja az érzékeidet. A legjobb, ha otthon maradtok, és meghitt hangulatban töltitek az estét. Főzz egy igazán finom, mesteri vacsorát! 

Ilyen virágot vegyünk a Rák hölgyeknek
: óriási tulipáncsokor, lila és rózsaszín virágokkal.

Szerelmi talizmán Rákoknak: szív formájú rózsakvarc medál, amelynek a párját magadnál hordod!

Szextipp:
egy illatos fürdő, kettesben, gyertyákkal és rengeteg rózsaszirommal körítve. 

Oroszlán [07.23. - 08.22.]

Szereted a kihívásokat, a könnyen kapható alkalmak egyáltalán nem érdekelnek. Fontos, hogy fokozatosan hódíthasd meg kedvesedet, szeretnél megküzdeni a bizalmáért. Mindig igényesen választasz, szóba sem jöhet egy önmagára nem adó partner. Kedvesedet ékszerként szeretnéd viselni, de azért nem ragyoghat túl téged! Sajnos időnként hajlamos vagy a hűtlenkedésre, hiszen a vadászat a véredben van. Minél több riválisod akad, annál izgalmasabbnak találod a flörtöt. Valentin napját ünnepeljétek meg egy luxus estével.

Ilyen virágot vegyünk az Oroszlán hölgyeknek: a napraforgót imádják és a tűzliliom is lázba hozza őket.

Szerelmi talizmán Oroszlánoknak: szikrázó fényű gyémántokkal kirakott aranygyűrű.

Szextipp: érzéki partnermasszázs keletiesen illatozó masszázsolajjal, halk zene kíséretében.  

Szűz [08.23. - 09.22.]
Nem könnyen lobbansz lángra, az elsöprő érzelmeket túl veszélyesnek tartod. Kedvesednek hosszú évek kitartására van szüksége, hogy igazán meghódíthasson. Elvárod, hogy teljes egészében elfogadjon, a rossz szokásaiddal együtt. Ha kritikával illet, akkor azonnal felveszed a harci álláspontot, és mindent megteszel a győzelem érdekében. Visszafogott vagy, még a legszenvedélyesebb helyzetekben is uralkodsz magadon. Valentin napján ajándékozd meg kedvesedet azzal, hogy megmutatod a tüzesebb énedet.

Ilyen virágot vegyünk a Szűz hölgyeknek:
szereti a cserepes virágot, lelkiismeretesen gondozza.

Szerelmi talizmán Szüzeknek: a kagylós nyaklánc a szerelem megbonthatatlan egységét képviseli.

Szextipp: rátok fér egy közös, pajzán zuhanyzás kedveseddel! 

Mérleg [09.23. - 10.22.]
Könnyen szerelembe esel, és de eleinte felületesek az érzelmeid. Ha viszont igazán megszeretsz valakit, akkor soha többé nem akarod elengedni. Mindig bővelkedsz hódolókban, és Te magad is imádsz flörtölni. Még akkor is belemész a látszólag ártatlan kis mókákba, ha komoly kapcsolatban élsz. Gyűlölöd a feszültséggel teli kapcsolatot, és az érzelmi zsarolás sem nyerő nálad. Valentin napját ünnepeljétek meg apró, ám sokat mondó ajándékokkal. Jó ötlet, ha az első találka helyszínére is elmentek. 

Ilyen virágot vegyünk a Mérleg hölgyeknek:
imádja az előkelő rózsát és a liliommal sem fogunk mellé.

Szerelmi talizmán Mérlegeknek: galambpárt ábrázoló szobrocska.

Szextipp: a változások jót tesznek a kapcsolatnak! Utazzatok el kettesben és zárkózzatok be a szállodai szobába! 

Skorpió [10.23. - 11.21.]
Szereted a szenvedélyt, de mégsem könnyen leszel szerelmes. A lelked mélyén vágysz rá, de veszélyesnek is érzed. Ha az eszeddel is alá tudod támasztani döntésed helyességét, akkor idővel átadod magad az érzelmeknek. Nehéz természeted nem könnyíti meg a harmónia megteremtését. Néha meggondolatlanul vitákat provokálsz, máskor meg féltékenykedsz. Nagyvonalú, derűs társ való melléd, aki mindezt elnézi. Ha már megvan az igazi, akkor Valentin napján szívesen bújnál el vele, egész éjjel Őt szeretnéd kényeztetni.

Ilyen virágot vegyünk a Skorpió hölgyeknek: imádja az orchideát, különösen a lila példányokat.

Szerelmi talizmán  Skorpiónak: kagylókkal díszített képkeret, kettőtök fotójával.

Szextipp: éld ki a bizarr játékok iránti igényedet. Valentin napján megengedett a szembekötősdi, vagy a kötözős játék. 

Nyilas [11.22. - 12.21.]
Alig várod, hogy elcsábítsanak, mindig örülsz a flörtnek és a kalandnak. Lelkesen imádod új kedvesedet, de ahogy a hibáit is észreveszed, hamar elillan a szerelem. Utálod, ha szerelmed irányítani akar, - szabad lélek vagy, aki nem tűri a rabláncokat. Nem elég, ha párodat vonzónak találod, fontos, hogy sokat beszélgethess vele, és mindig legyenek közös programok. Sajnos sokat beszélsz és meggondolatlanul. Ezzel nagyon megbánthatod kedvesedet! Nem kell mindig mindent kimondani! Valentin napját töltsétek csendes harmóniában. A szavak helyett végre beszéljetek a test nyelvén!

Ilyen virágot vegyünk a Nyilas hölgyeknek: egy szál virág, de az legyen pompás példány! Keressük meg a tökéletes rózsát!

Szerelmi talizmán Nyilasoknak:
vásároljatok kettétörhető szív medált! Az egyik felét Te hordd, a másikat kedvesed!

Szextipp: imádod a sok szexet! Gondoskodj a zavartalanságról, így egymás után többször is alkalom lehet rá! 

Bak [12.22. - 01.20.]
Komolyan veszed a szerelmet, hűséges társ vagy. Kedvesed mindig megbízhat benned, bármilyen kísértésnek ellenállsz. Sok időnek kell eltelnie, amíg megmutatod rejtett érzékiségedet. De ha sor kerül rá, akkor sokkal többet nyújtasz, mint amit szerelmed remélt. Valentin napján ajándékozd meg kedvesedet egy forró szerelmi vallomással. Ilyet úgysem minden nap hallhat tőled, hiszen nem sokat beszélsz az érzelmeidről. Ha nagyon komolyak a szándékaid, akkor itt az ideje felvetni az esküvő témáját!

Ilyen virágot vegyünk a Bak hölgyeknek: kicsi csokor, semmi hivalkodás! Nem szereti a drága, egzotikus virágokat sem.

Szerelmi talizmán Bakoknak: ha ékszert szeretnénk ajándékozni, akkor válasszunk brillköves darabot.

Szextipp: avassátok fel a konyhaasztalt! A közös mosogatás, pedig izgalmas évődéssé válhat! 

Vízöntő [01.21. - 02.19.]
Rafináltan hódítod meg szerelmedet, észre sem veszi, hogy bekerítetted. Ha már jól kiismerted, akkor mindig tudod, hogy mit kell nyújtanod annak érdekében, hogy a tiéd maradjon. Ha nem kaphatod meg, aki megtetszett, akkor egészen belebetegszel. Ez szerencsére ritkán fordul elő, igazi győztes vagy a szerelemben. Csak akkor vagy boldog, ha szabad is lehetsz. Ha szerelmed be akar zárni, akkor azonnal kilépsz a kapcsolatból. Valentin napját ünnepeld egy meglepetés bulival, amit kedvesed tiszteletére rendezel!

Ilyen virágot vegyünk a Vízöntő hölgyeknek: mindegy, hogy mit veszünk, csak érdekes legyen. Szeretik a lufiba rejtett ajándékokat is.

Szerelmi talizmán Vízöntőnek: kulcs alakú medál, amely a szívedet nyitja. Ajándékozd kedvesednek!

Szextipp: ajándékozzátok meg magatokat egy új, izgalmas szex játékszerrel, amit közösen választotok ki! 

Halak [02.20. - 03.20.]
Életed minden pillanatában szükséged van a szerelemre, annak minden izgalmával együtt. Többször előfordul, hogy nagyon megtetszik valaki, de nem mersz lépni. Ilyenkor gyávaságból szalasztod el a szerelmet! Ha kapsz visszajelzést, akkor kedvesen érzékenyen hódítod meg kedvesedet. Megértést vársz tőle, és az igényesség is fontos szempont. Meg akarod vele osztani művészetkedvelő, zeneimádó lényedet. Valentin ünnepeljétek meg egy koncerttel, vagy színházi estével. Persze romantikus darabot nézzetek meg!

Ilyen virágot vegyünk a Halak hölgyeknek: egy gyönyörű csokor, kék virágokkal, selyemszalagokkal.

Szerelmi talizmán a Halaknak: párban úszkáló halacskák. Lehet szobor, vagy medál is.

Szextipp: vegyél egy sejtelmesen áttetsző hálóruhát, amihez magas sarkú papucs a legjobb. Csábítsd el ebben kedvesedet! 
    
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 9317 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x