Férjhez mész? A tenyered elárulja! Esküvői tenyérjósda...
Címlap / Ezotéria / Férjhez mész? A tenyered elárulja! Esküvői tenyérjósda

Férjhez mész? A tenyered elárulja! Esküvői tenyérjósda

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Tenyérjóslás az esküvő, házasság témájában? Segítünk! Talán a legfontosabb kérdés, ha egy nő ül le a jósnő elé: Férjhez megyek valaha? Esetleg van egy újabb esély? A házasság vonalát bárki megtalálhatja a saját kezén - ám a pontos értelmezéshez nem árt, ha a szakértő tanácsát is kikéri!  

Erre többféle tenyérelemzési elmélet is Létezik. Fontos, hogy tudd, hogy a tenyér sok esetben „monitorként” működik a jósok előtt. Olyan, mintha kivetülne rá a kép az Univerzum Nagy Computeréből. Ilyenkor a „látás” képessége segíti a jóst, nem pedig a tenyérvonalak tudati síkon való elemzése. Tehát ha olyan „ősi tehetségű” jóssal találkozol, aki belenéz a tenyeredbe, mindent tud, de nem ismeri a vonalakat, ez teljesen normális jelenség lehet! Nem kókler az illető, legfeljebb csak nem olvas HarmoNetet!
tenyerjoslas tenyerelemzes palm reading
Kép forrása: Harmonet
Hol látszik a tenyérben a házasság vonala?
Erre 3 jellemző hely is akad a tenyereden, mindegyik egy másik elmélet szerint mondja meg a házasságaink számát/idejét. Ha legalább két helyen ezek közül ábrázolódik valamilyen vonal, akkor hihetsz neki.
  1. A legnépszerűbb elmélet, mely szerint az ökölbe tett (nem szorított!) kezeden a külső kéz élnél, a kisujj és a tenyér hajlító ránca között ábrázolódik a házasság(ok) vonala. Kisebb, vékonyabb vonalak mutatják meg, ezt keresztezve, hogy hány gyereked van, illetve lehet.
     
  2. A második elmélet a gyűrűs ujj alatti ráncokból okoskodik. Ha a gyűrűs ujj alatt Y alakú kis vonalka, vagy vonalkák vannak, az a házasságokat jelöli.
     
  3. A harmadik elmélet szerint az Életvonalat keresztező, a sorsvonalnál halványabb, de karakteres vonal adja meg a házasság időpontját – ezt még nekem nem sikerült soha felfedeznem! – az Életvonal idő - egyenese alapján.
Mi a jobb kéz és mi a bal kéz házasság vonalának jelentése?
A jobb kézen és a bal kézen eltérhetnek ezek a vonalak. Ez szinte mindenkinél így van.
A jobb kezünkön az látszik, amit egyrészt már megvalósítottunk, megéltünk.
A bal kézen pedig a karmánkkal, a születésünkkel magunkkal hozott lehetőségek látszanak. Mégpedig azok, amik még a további az életünk során megtörténhetnek. A házasság vonalnak nevezett vonás nagyon gyakran azt is házasságkánt jelzi, ha valaki hosszú ideig, több évig együtt él valakivel. Nem jelzi - pontosabban nem itt jelzi - a lazább, rövidebb kapcsolatok számát.
Mi van, ha nincs vonal – sosem megyek férjhez?
Ha a jobb kezeden nincs vonal, ennek megfelelően nem jelent semmi végleteset, csak hogy még nincs férjed. Hiszen a bal kézen hordod az esélyeket. Ezek a vonalak változnak, mozognak, tehát az is lehet, hogyha a sorsodat más irányba viszed, ezek a vonalak hirtelen ábrázolódni kezdenek.
Figyeld a tenyereden ezeket a vonalakat, hiszen olyanok, akár az élet térképe.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 48694 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x