Milyen édesanya vagy? Nagy anyák napi horoszkóp
Címlap / Ezotéria / Milyen édesanya vagy? Nagy anyák napi horoszkóp

Milyen édesanya vagy? Nagy anyák napi horoszkóp

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-08

Milyen anyának lát a külvilág, és milyen édesanya vagy valójában? Hol hibázhatsz és hol teljesítesz kiemelkedően? Miben lehetsz anyaként igazán jó? Ha pedig édesanyánk születési dátumát ismerjük, jellemének megfelelően milyen meglepetést választhatunk számára május első vasárnapjára? Ajándéktippekkel!  

KOS (Március 21. – Április 20.)
Az energikus Kos anyuka soha nem fárad el, egész napos programokat szervez a gyerkőcöknek. Partner a játékban és a sportban is. A „kisfiús” játékok sem idegenek tőle, szívesen focizik együtt a gyerekkel. Nemcsak anya, hanem sporttárs is, így mindig vannak közös élmények. Akkor a legboldogabb, ha a gyerek partnere lehet a szabadidős tevékenységekben.

Anyák napi meglepetés neki: imádja a sportszereket, nézzünk körül a sportboltban! 

BIKA (Április 21. – Május 20.)

A Bika anyuka lelkiismeretes, tökéletesen gondozza a gyermeket. Mindig tudja, hogy a gyermek fejlődését mi szolgálja a legjobban. Megbízható alapot kínál neki, mindig lehet rá számítani. Ám erőteljesen magához köti a gyereket, „birtokolja”. Fontos, hogy a túlféltést ne vigye túlzásba, hiszen a gyereknek szüksége van az önállóságra is!

Anyák napi meglepetés neki: szereti az ínyencségeket. Készítsünk neki gasztronómiai mesterművet, az ünnep alkalmából! 

IKREK (Május 21. – Június 21.)

Remek beszélgetőpartner, mindig van ideje végighallgatni csemetéjét. A gyerek a gondjait mindig megbeszélheti vele. Elegendő szabadságot és mozgásteret enged a neki, így megtapasztalhatja önállóságát. Remek partner a szabadidős tevékenységekben, szívesen megy a gyerekkel kiállításra, színházba, moziba. Különösen a nagy biciklitúrákat kedveli.

Anyák napi meglepetés neki: szívesen olvasgat esténként. Nézzünk körül a könyvesboltban!

RÁK (Június 22. – Július 22.)

Rendkívül jó anya, odafigyel a gyerekre, nagyon empatikus. Mindig rendelkezésre áll, hiszen Ő azért van a világon, hogy anya legyen, és gyermekének éljen. Élethivatásának tekinti az anyaságot, bár túlságosan félti a gyereket, nehezen engedi, hogy önállósodjon. A Rák anyuka még a gyerek felnőtt korában is azt hiszi, hogy gondoskodnia kell csemetéjéről.

Anyák napi meglepetés neki: imádja a gyerekrajzokat. Kereteztessük be neki a legjobban sikerült alkotást!

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

Az Oroszlán anyuka maga is egy nagy gyerek, partner lehet a közös játékban. Nagylelkű, mindent megad a gyermeknek. Ha Ő maga szűkölködik, a kicsinek akkor is a legjobb ruhákat és játékokat veszi meg. Igazi anyatigris: az utolsó lélegzetéig védi a csemetéjét! Megvan a maga társasága, hobbyja, így nem telepedig rá teljesen a gyerekre.

Anyák napi meglepetés neki: szereti a szép, ízléses ékszereket. A gyerek maga is készíthet ékszert termésekből, gyöngyökből.

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

A Szűz anyuka lelkiismeretes, de néha fáradt ahhoz, hogy önfeledten játsszon a kicsikkel. Számára fontos a napirend, amitől csak ritkán lehet eltérni. Elemi igénye a tisztaság, megharagszik, ha a gyerek folyton összekoszolja magát. Azonban a gyerek mindit építhet rá, kötelességtudata példakép, amiből később a gyerek is építkezhet.

Anyák napi meglepetés neki: él-hal a háztartási gépekért. Ha éppen aktuális a csere, akkor lepjük meg most! 

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)

Rengeteg barátja van, így a gyereknek is kiterjedt társasága lesz. Szeret beszélgetni, igényesen neveli a gyereket. Megtanítja neki az igényes öltözködést és életmódot. Stílust, életvezetési mintát nyújt, a gyereknek később jól jöhet ez a tudás. Csemetéje nagyon büszke rá, hiszen megjelenése elsőrangú, kifejezetten szép. Jó partner a szórakozásban is.

Anyák napi meglepetés neki: az ízléses kiegészítőnek mindig örül. Jó tipp a táska, vagy a selyemsál. 

SKORPIÓ  (Október 23. – November 21.)

Lelkiismeretes ember és erős egyéniség, akire a gyerek mindig támaszkodhat. Bármi áron megvédi a gyermekét, nem számít, hogy mit kell ezért megtennie. Nemcsak az emberektől képes megvédeni a gyermeket, hanem külső körülményektől is: rengeteg munkával, de megteremti az igényes élethez a feltételeket. Bár igaz, hogy nagyon sokat dolgozik, kevés az ideje.

Anyák napi meglepetés neki: szereti a filmeket, és az ezoterikus témájú könyveket.

NYILAS (November 22. – December 21.)

A Nyilas anyuka vidám, optimista, mindig van ötlete arra, hogy mivel lehetne eltölteni az időt. Szórakozás, játék vele az élet. Arra neveli a gyermekét, hogy kialakítsa saját elképzelését, magasabb tanulmányokat folytasson, egyetemre járjon, járatos legyen a nyelvekben. Ő maga is művelt, de figyelnie kell, nehogy rákényszerítse a gyerekre a saját véleményét!

Anyák napi meglepetés neki: imádja az utazást! Lepjük meg egy közös, hosszú hétvégével!

BAK (December 22. – Január 20.)
A Bak anyuka komoly ember, a gyereknevelés is komolyan veszi. Lelkiismeretes, mindig lehet számítani a segítségére. Felelősségtudata óriási, felnőtt gyermekei is számíthatnak arra, hogy mindig segít, ha kell. Általában az anyagi kérdésekkel nincs baj, hiszen a Bak anyuka kiépíti a karrierjét, jó anyagi körülményeket teremt meg. A gyereknek semmiben nem lesz hiánya.

Anyák napi meglepetés neki: szereti az ásványokat, féldrágaköveket. Vehetünk nyakláncot, vagy kőből készült kabalát.


VÍZÖNTŐ  (Január 21. – Február 19.)
A vízöntő anyuka különleges, világlátása nyitott és szabad. Barátságos természete arra ösztönzi a gyereket, hogy Ő maga is kapcsolatokat kössön. A kicsi érdekes életet élhet, tájékozottsága lenyűgöző lehet, sok érdekes emberrel ismerkedhet meg. Egyenrangúként kezeli a gyermeket, kikéri a véleményét, a döntési helyzetekben meghallgatja.

Anyák napi meglepetés neki: szereti a modern művészeteket. Vegyünk jegyet egy érdekes kiállításra!


HALAK (Február 20. – Március 20.)
Érzelmi ember, pontosan tudja, hogy milyen kívánságai vannak a kicsinek. A gyerek gondjait komolyan veszi, nem neveti ki. Jószívű, de gyakran túlontúl lágyszívű is. Engedékeny a nevelési kérdésekben, nem túl következetes. Nehezen osztja be az idejét, így nem tudja ellenőrizni a gyerek iskolatáskáját, leckéjét. Vannak időszakok, amikor rendszeresen elkalandozik a figyelme.

Anyák napi meglepetés neki: szereti a fényképeket. Kereteztessük be a legjobbakat, vagy készítsünk neki fotóalbumot! 


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

 
 
[ 17249 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x