Mit láthatunk az aurában?
Címlap / Ezotéria / Mit láthatunk az aurában?

Lukács Tünde

Mit láthatunk az aurában?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-24

Az emberi testet egy energiamező veszi körül, amit aurának nevezünk. Ez az energiamező az egyetemes energia megnyilvánulása. Az aura a fizikai testet körülveszi, és jellegzetes sugárzást bocsát ki. 

 

Rendezvénynaptár

Az auránknak 7 rétege van, melyeket „testeknek” is neveznek. Ez a hét test ugyanazt a teret foglalja el ugyanazon időben, és a magasabb rétegek valamennyi alsóbb réteget áthatnak. Minden auraréteghez kapcsolódik egy csakra.

Az egyes aurarétegek határozott struktúrát mutatnak, míg a többi réteget folyadékszerű szubsztancia alkotja. Az aura mindenki számára érzékelhető, természetesen nagyszámú gyakorlás után. Gyógyítók az aura rétegeit, színeit is képesek meglátni, és abból betegséget diagnosztizálni. (ez azonban semmi esetre sem helyettesíti a pontos orvosi diagnózist!)
Ha egy ember energiáival dolgozunk, a lelkét is megérintjük. Ha energiáid összhangban vannak, jó egészséggel rendelkezel. Ha viszont tested bármelyik energiarendszere tartósan egyensúlyát veszti, akkor tested sem működik megfelelően. A Napból és a Földből érkező energiák átjárják minden egyes sejtedet, és kialakítják energiatestedet.

Az aurában a betegség már jóval előbb megmutatkozik, mint ahogy a fizikai testben tüneteket okoz. Sokkal könnyebb még ilyenkor kezelni a kiegyensúlyozatlanságot, mint később a kialakult betegséget. A régi kínai tartományokban az orvosok elsődleges feladata volt az egészség fenntartása, és fizetést is addig kaptak, míg a páciens egészséges volt. Ha az illető megbetegedett, az orvos kudarcot vallott, és a beteg nem fizetett.

Színes aura

Az energiatest fizikai tested szubtilis mása, és sokkal fogékonyabb is annál. Magában hordozza a fizikai test egészségi állapotának mintáját, ezért az energiatest kezelése az egész szervezetre hatással van. Az energiamező félreértelmezhetetlenül megmutatkozik az úgynevezett fantomfájdalmakban. Számos végtag amputáción átesett ember, viszketésről és fájdalomról számol be azon a területen, ahol a végtag volt.

A testet körülvevő energiamező pillanatról pillanatra változik. Minden gondolatod, érzelmed változtatja ezt a mezőt. Energiameződ teljesen egyedi, és külsőd teljesen hasonlóvá válik az energiatestedhez, mivel az anyag követi az energiát.

Energiáidat számos dolog befolyásolhatja. Befolyásolja a Nap és a holdfázisok váltakozása. A Föld mágneses mezejének változása. Befolyásolják a színek.
Hatást gyakorolnak energiameződre más emberek energiái. Kutatások kimutatták, hogy az egyik ember szíve által termelt energia, hatással van a másik ember szívműködésére és agyhullámaira. Vannak emberek, akiknek közelében megnyugszol, míg mások közelében feszültté válsz. Hatást gyakorolnak rád a háziállatok, mivel olyan légkört teremtenek, ami elősegíti a gyógyulást. Az egyes helyeknek, helyiségeknek is van saját energiájuk. Gondolj egy színházra, egy templomra vagy nagyszüleid konyhájára. Mind-mind más érzést kelt, és más hatással van energiameződre. Hatással vannak az elfogyasztott ételek. Az, hogy azokat feldolgozott vagy természetes állapotban fogyasztod. Ami az egyik embernek méreg, a másiknak orvosság lehet.

Aura


Az aura domináns színe az egyén domináns beállítottságát is tükrözi. Például, ha valaki erősen az anyagi világ hatása alatt él, túlnyomórészt elnyomja lelki szükségleteit, akkor a gyökércsakrának (energetikai telítettségénél fogva) megfelelő piros szín dominál aurájában. Ha valaki szívközpontú, szeretet vezérelt, akkor a zöld szín dominál aurájában a szívcsakrának megfelelően. A gyógyítók többsége zöld színű aurával rendelkezik, hiszen a beteget kezelni lehet, de valóban gyógyítani egy embert csak szeretettel tudunk. A gyógyítók esetében az aurában a lila szín is dominál általában a szellemi irányultság és fejlődési készség miatt. Minden beállítottság, dominancia helyénvaló, hiszen nem vagyunk egyformák, és ez így jó. Mint minden, az aura is változik a mi változásunknak megfelelően, azonban mindenkinek törekednie kell az egyensúlyra, hogy minél kiteljesedettebb, harmonikusabb életet élhessünk. Az aura a testi gyógyászat, a biológia és a pszichoterápia közötti hiányzó láncszem.

Az egyén teste az őt körülvevő energiamező kikristályosodása a fizikai világban. Ez az energiamező tartalmazza a lélek feladatát. Létrejön egy úgynevezett „karakterstruktúra”. Ilyenkor az aurában különféle elváltozásokat láthatunk, amelyek a gyermekkorból származó sérülésekre vezethetők vissza. Energetikai blokkok alakulnak ki. A karakterstruktúra tartalmazza azokat a személyes feladatokat és problémákat, amelyeket az egyén kiválasztott, hogy megtestesítse és megoldja. A probléma a testben kristályosodik ki.

Ha többet szeretnél tudna magadról, energiáidról, az aurádról, érdemes felkeresned egy aurafotóst, aki életed számos területén lehet segítségedre. Megtudhatsz magadról eddig előtted ismeretlen, rejtett tulajdonságokat is. Én már kipróbáltam, érdemes!

Lukács Tünde, kineziológus

(Fotók: piqs.de- Cyron Ray Macey: Red Blue, Orange Yellow; Steve Jurvetson Flickr aura?)
 


 
 
[ 8377 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x