13 ma is működő magyar szerelmi babona és mágia
Címlap / Ezotéria / 13 ma is működő magyar szerelmi babona és mágia

13 ma is működő magyar szerelmi babona és mágia

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-20

Ősi magyar népi szerelmi kötés, oldás, babona és mágia. Fiúknak, lányoknak! Eredeti néprajzi forrásból, Kiss József gyűjtése nyomán.  

 6 ma is működő magyar szerelmi babona lányoknak: 
 1. Keress egy olyan almát aminek 9 magja van. Tedd egy óvatlan pillanatban a fiú zsebébe a 9 magot. Szerelmes lesz tőle. (Csak akkor működik, ha magad etted meg az egész almát!) 
   
 2. Főzz töltött káposztát, vagy más töltikés ételt. A végén számold meg a gombócokat. Ha páros számú, akkor könnyen tudsz magadnak párt találni, ha azonban páratlan, akkor nehezebben - olyankor az segít, ha egy tölteléket 13 darabra vágsz s megeteted a fekete macskával. Akkor a macska elviszi tőled a rossz szerencsét - a fazekadban pedig a páros számú gombóc marad. 
   
 3. Madárral álmodni csalfa férjet jelent, sárga csikóval álmodni forró szeretőt jelent, nyúllal, macskával álmodni nagy gyermekáldást jelet. 
   
 4. Soha ne hagyd az alábbiakat, hogy hamar társat találj, férjhez mehess: 
  - Ne ülj az asztal sarkára, mert vénlány maradsz.
  - Ne engedd, hogy körbesöpörjenek.
  - Ne edd ki az edény aljáról a kaparékot, mert mindig csak a maradék fiúkból válogatsz majd. 
  - Ne törd el a tükröt, mert ahány felé törik, annyi évig nem mész férjhez! 
   
 5. Kérdezd meg édesanyádtól, ki volt az első férfi, aki megcsókolt téged baba korodban de nem családtag! Olyan embert keress férjnek, mert az a csók szerelmi pecsét! 
   
 6. Ha nem tudod eldönteni, ki szerelmes beléd, készíts 3 pálcika bábot, a középső légy te, A két fiút jelképező bábokat tedd mellé, el is nevezheted őket. Gyújtsd meg a középső bábot, amerre dől, s amelyik mellette álló baba lángot kap, az a fiú lángol érted. Ha egyik sem fog tüzet, egyik sem szeret, ha mindkettő tüzet kap, akkor mindkét fiú odavan érted.

6 ma is működő szerelmi babona fiúknak: 

 1. Kérj a lánytól tüzet - ha a tűz könnyen fellobban a kezében, dühös, lobbanékony, veszekedős természetű, de ha nehezen, akkor nyugodt, kedves. 
   
 2. Gyújts meg egy szál gyufát - amelyik irányba dől, onnan várhatod a szeretődet. 
   
 3. Csenj a lánytól egy hajszálat, kösd a ruhád belsejébe. A lány beléd szeret, mielőt a Hold megtelik. 
   
 4. Csak akkor kóstolj lány kezéből ételt, ha a szerelmét is elfogadod. A lány kezéből jött étel - pláne, ha maga készítette - ugyanis szerelmi csalétek. 
   
 5. Amelyik lány szereti a macskákat, abból jó feleség válik. (Ám az a lány, aki a vak macskakölyköt megsimogatja, abban az évben nem kap férjet - lányok erre figyeljetek!) Ha a lányos háznál a macska hozzádörgölődzik a fiúhoz, akkor a fiú elveszi a lányt felségül. Egyúttal ez azt is jelzi, hogy a fiú jóképű, mert a macskák ezt különös érzékkel ki tudják választani! 
   
 6. Ha azt akarod, hogy a lányok szerelmi babonája, kötése, rontása ne legyen rád hatással, hozz a templomból szentelt vizet. Egy égő parazsat dobj egy kanna vízbe, abba tedd a szentelt vizet, mondd el hétszer a miatyánkot, miközben az imára kulcsolt kezdet hétszer megmártod a vízben. Majd anélkül, hogy a kezedet szétvennéd, az utolsó Ámenkor borítsd a fejedre a vizet. (Ha édesanyád teszi, még hatásosabb!) Soha semmilyen rontás nem érhet a nyomodba! 
   
Ha azt akarjátok, hogy ne szakadjon meg a szerelmetek, akkor fonjátok össze kettőtök haját egy fonattá, majd égessétek el, ezt süssétek pogácsába és egyétek meg félbetörve azt a pogácsát. Soha nem váltok el egymástól. 


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 113686 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x