Harmadik szem, asztrálutazás, megvilágosodás
Címlap / Ezotéria / Harmadik szem, asztrálutazás, megvilágosodás

Harmadik szem, asztrálutazás, megvilágosodás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-02

A meditáció utazás belső világaink felé. Meg kell haladnunk a testet és az elmét. Ekkor fogadjuk be a korlátlan kozmikus energiát. További meditáció révén önismeretünk kibővül. Vizsgáljuk meg és értsük meg, mi a tudás. A tudás alapja a tapasztalat, a tapasztalat pedig elsősorban önmagunk elfogadása. Mind több meditációval egyre magasabb energiaszintre jutunk, és ez vezet el bennünket a magasabb tudáshoz.  

A tudás révén jobb belátást és bölcsességet kapunk. Megértjük, hogy nem csak test és elme vagyunk. Megértjük az össze helyzetet, amivel szembe kell néznünk, és megoldódnak problémáink. A tudatosság kiterjesztése létünk eredeti célja. Magasabb tudást csak olyan magasabb rezgésszámú érzékszervekkel ismerhetünk meg, mint a harmadik szem és az asztráltest.

A harmadik szem
Több meditáció gyakorlása által bekapcsolódik a harmadik szem. Ez kimagasló tapasztalás a meditáló számára.  A harmadik szem megismerésével fizikai érzések is támadhatnak a fejünkben (viszketés, húzás...) a homlok táján. Körös-körül felvillanásokat kezdünk tapasztalni. Olyan, mintha eleinte sötét alagútban utaznánk, de további meditációval az étertest megtelik kozmikus energiával. Tiszta látomásokat észlelhetünk. Sok dolgot tisztábban látunk, mint a fizikai szinten.Láthatjuk más frekvenciák valóságát, olyan dolgokat, melyek az öt érzékszerv világában nincsenek jelen.
Olyan dolgokat érzünk, melyekre még nincsenek szavaink. Akár ismeretlen hangszerek hangjai volnának. Megjelenhetnek eddigi mestereink, akikről csak hallottunk vagy olvastunk, de fizikailag nincsenek velünk. Most testi alakban elénk jöhetnek.

Még több meditáció után a mesterek fényalakban jelennek meg, és ezeket a fénylényeket megismerjük személyesen. Képesek vagyunk meghallani a mesterek üzeneteit. Úgy érezzük, mintha egy alagútban haladnánk, és annak a végén összeolvadunk a fénnyel.

A harmadik szem által választ kaphatunk minden problémánkra, a mesterek üzeneteiből vagy más frekvenciák üzenetei által. Ez által megváltoznak tetteink, viselkedésünk, gondolkodásunk. Még az anyagi sík érzékelése is megváltozik.

Asztráltest és asztrálutazás

Szokásos esetben azonosulunk fizikai testünkkel. Amikor elegendő energiához jutunk, megismerkedhetünk más frekvenciák valóságával. Tudatosságunk áthelyeződik asztrális síkba. Tudattalanul is tapasztalunk asztrális élményeket úgy, mintha álomban jönnének elő.

Meditációban tudatos tapasztalatokat szerezhetünk, túlléphetünk téren és időn. Új dimenziókat kezdünk érzékelni. Mintha asztráltestünk bennünk lebegne, ugyanakkor nem érezzük végtagjainkat. Úgy érezzük, mintha testünk pihekönnyű lenne. Forgásokat észlelünk, s egyszerre mintha az asztráltest kilépne a fizikai testből. Ámde nem távozik messzire, ezüst fonállal kapcsolódik fizikai testünkhöz. És közben mindezt látjuk is. Ezüst fon álunk nem más, mint magasabb szintű rezgésünk, ami üzeneteket közvetíthet fizikai testünkből az asztrális testbe oda-vissza. Így hajtjuk végre az asztrális utazást ismerős és ismeretlen helyekre, hiszen nem kell földi félelmekkel és távolságokkal foglalkozni elménknek. Az utazás során áthaladhatunk a földi anyagokon, elemeken. Vízen, tűzön, levegőn és a térben haladhatunk tetszés szerint.

Az asztrálutazás során átlépjük térbeli korlátainkat, és megérthetjük élethelyzeteinket. Eddig csak olyan tapasztalatokat szereztünk,  melyek által az életet mozaikokban ismertük meg, nem láttuk át életünk teljességét, azt, hogy a múltban és a jövőben miért kell bizonyos körülményeket választanunk, vagy elviselnünk. Meditációban a teljességet ismerhetjük meg.  Meditációban tapasztalatból tudjuk, hogy a fizikai testben csak időlegesen tartózkodunk. 

 

A megértés által újabb és újabb ajtók nyílnak meg, tudatosságunk kitágul, ez lesz a bölcsesség birtoklása.

A bölcsesség
A bölcsesség lesz a mitológiából ismert ezerszínű arany lótusz. Minden szirma megértésünk egy-egy dimenziója. Ezek megismerése által több dimenziónak leszünk birtokosai. Ezzel a megértéssel kapunk bizonyosságot arról, hogy nincs halál, az élet örök. Vagyis megértjük, hogy mi a születés és mi a halál.

Honnan, hová?
Erre a földi síkra, tudatosságra képes fénylényként érkezünk. A forrásból kilépés után éteri testet veszünk fel. Olyan tapasztalatok megszerzéséért jövünk ide, melyeket csak itt ismerhetünk meg. Kiválasztjuk hazánkat, szüleinket, környezetünket, élethelyzetünket.

Az anya kiválasztása után a tudatosság szikrája belép az anyaméhbe. Itt benn a tudatosság gyakran visszatér a forráshoz, míg az első lélegzet el nem választja attól. Hétéves korunkig birtokoljuk a forrásból származó jólétet, hetedik életévtől az elme kezdi felvenni földi formáját. Héttől tizennégy éves korig befogadjuk a földi tapasztalatokat, memóriánk mindent képes megtartani. Az önállósodás a huszonnegyedik életévig tart. A huszonnegyedik életévtől huszonnyolcig kialakul az elme és a test egysége. A huszonnyolcadik életévtől magunk alakítjuk életünket. Ha az egyén nem érez jóllétet, tudata a test és az elme között helyezkedik el. Ennek következtében elkezdődnek a szenvedések, nem képes megérteni saját élethelyzeteit. Az akadályok egyre kritikusabbá válnak számára. Értéktelennek ítéli önmagát, merevvé válik. A merevség elzárja a kozmikus energia áramlását. Átadja magát szenvedéseinek, fizikai betegségeinek, a stressznek. Napjait a jólét érzése nélkül tölti. Képtelen megérteni saját életének valódi célját. Egész életét így éli le, és így hagyja el a földi síkot anélkül, hogy beteljesítse azt, amiért leérkezett. A halál után pedig a tudat megmerevedései nem engedik kilépni a lényt eddigi köréből.

A tudatos ember már halála előtt megérti, miért jött a földre, és ezt a tudás a halállal sem vész el. Megérti, hogy a tudatosság az energia örök áramlása. A tudatosság azért érkezik erre a síkra, hogy még több tudást szerezzen, és ezzel teremtsen. És ezzel az egyén hozzájut az egész teremtés megismeréséhez. Ezzel a tudással az egyén maga válik teremtővé. Amit gondol, kimond, az megnyilvánul, bármit tesz, az megnyilvánul. Nem függ többé a véletlenektől.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 18753 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x