A te lelkedben melyik elem rezonál a legintenzívebben?
Címlap / Ezotéria / A te lelkedben melyik elem rezonál a legintenzívebben?

A te lelkedben melyik elem rezonál a legintenzívebben?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-25

Mindannyiunkban megtalálható mind az öt elem, ami a világot is megalkotja. De vajon kiben mekkora túlsúly van egy-egy elemből és hogyan építhető ki az egyensúly? A tűz, a víz, a levegő és a föld mellett ott van a mindent átható és összekapcsoló elem, a SZER. Mégpedig a szerelem nélkül semmi sem mozgatható, most kiderülhet, hogy a te lelkedben melyik rezonál a legjobban.  

Tűz elem
Ezt az elemet a napfonat csakra körül érezhetjük a legjobban. Nem véletlenül mondják valakire, hogy ott van benne a tűz. Hiszen ők azok, akik megvalósítják az álmaikat és képesek a hódításra minden értelemben. Viszont ha a tűz elem kibillen egészséges egyensúlyából, akkor képes a túlzottan agresszív viselkedésre is.
 
 

Föld elem
Akikben a föld tulajdonságai a dominánsak, azok képesek a gyógyításra. A természetes dolgokat kedvelik a legjobban, kedvelik a gyógynövényeket és az alternatív megoldásokat is. Összhangban vannak a Földdel és egy jobb élet megteremtése az elsődleges céljuk. Amennyiben a föld elem kibillen egyensúlyából, akkor az egyén képes elhidegülni, távolságot tartani és aggodalmakba ásni magát, ami a legrosszabb, amit tehet.
 
Levegő elem
Képviselői igen intuitív személyek, sokan látnoknak is nevezik őket. Az egyik legszerencsésebb elem, ugyanis az éppen aktuális életére vállalt feladatát mindig képes véghez vinni. Remek szónokok, a legtöbb konfliktust és problémát maradéktalanul képesek megoldani. A béke őrzői, de a túlzott optimizmusukkal képesek elveszíteni a kapcsolatot a barátaikkal is. Viszont a jég hátán is megélnek.
Víz elem
A víz képviselői igazi művész lelkek. Nagyon kreatívak és nyitott szívvel és nyitott elmével járják a világot. Mindenkinek nyújtják a segítő jobbot, sokszor túlzottan is. Ez igen sűrűn vezethet kimerültséghez, amikor kiegyensúlyozatlannak és túlterheltnek érezheti magát. Erre érdemes odafigyelni és nemes emberré válni, vagyis bizonyos helyzetekben tudni kell nemet mondani. Szép és dicséretes dolog a segítőkészség, de nem minden áron.

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6917 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x