Boldog vagy? Az aurád elárulja!
Címlap / Ezotéria / Boldog vagy? Az aurád elárulja!

Boldog vagy? Az aurád elárulja!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-01-28

Ki a boldog ember? Sokan rögtön arra gondolnak, hogy boldog csak az lehet, aki szép, gazdag és sikeres. Az igazán boldog ember sokkal inkább az, aki elégedett az életével és szeretet, béke van a szívében. Az aurád elárulja, igazán boldog vagy-e.  

A valódi boldogság kulcsa lehet az, ha valaki hittel fogadja az élet nehézségeit, megpróbáltatásait és minden helyzetben az elfogadást gyakorolja. Elfogadja életében a folyamatos változást és önismeretét fejlesztve saját magát is tökéletesíti. Az ilyen ember aurája ép, fényes és tiszta színekben pompázik.

A gondolkodásmódod határozza meg az életedet!

A pozitív gondolkodás minden nehéz helyzeten átsegíti az embert. Ez nem azt jelenti, hogy nincsenek problémák az életben, esetleg nem veszünk róluk tudomást, hanem minden helyzetben a megoldást keressük, ahelyett, hogy siránkoznánk, panaszkodnánk.  Megtaláljuk a szépet az életben, tudunk örülni az apró dolgoknak is, mint a gyermekek. Látjuk a fényt a sötétségben.

Az ember gondolkodásmódját az aura fej fölötti rétege tükrözi. A kiegyensúlyozott ember aurája szabályos tojás alakú. Azoknak az embereknek, akiknek tiszták a gondolataik, szép fényes az aurájuk fej fölötti rétege. Az élénk sárga szín fej fölött optimista gondolkodásmódra utal, amennyiben ez a sárga szín aurájának jobb oldalán is megjelenik, akkor lelkesedése mások számára is ösztönzőleg hat. A rendszeresen végzett ima, meditáció, relaxáció is csodálatosan kiegyensúlyozza a fej fölötti energiaréteget. Ezen a helyen a fehér színű réteg utal arra, hogy az illetőnek a gondolkodásmódját a hit szövi át. Ha egy ember nemcsak testét tartja karban mozgással, hanem agyát is tornáztatja (olvasás, tanulás, rejtvényfejtés stb.), akkor biztos lehet benne, hogy a fej körüli energiaréteg telített, élénk színű.


A megoldatlan lelki problémák, a félelem, az állandó nyomás, a stressz, a rossz szokások (például mértéktelen tévénézés), a helytelen életmód (például kevés pihenés), a túlzott terhelés csökkenti energiaszintünket. Ilyen esetekben igyekezzünk életünkön, berögzött szokásainkon változtatni és minden esetben törekedjünk arra, hogy legalább kompenzáljuk a negatív hatásokat.

Egyensúly az aurában – érzelmeink tükre

A bal és jobb oldal egyensúlya mutatja meg, hogy mennyire tudjuk érzéseinket kifejezni, mennyire mutatjuk meg valódi önmagunkat a külvilág számára. Amennyiben energiamezőnk két oldala hasonló a színek intenzitását, tisztaságát tekintve, akkor természetes a viselkedésünk. Ellenkező esetben nagyon sok elfojtással élünk és nem mutatkozik meg valódi énünk. A színek egyedi kombinációi elárulják azt is, hogy mennyire tud megvalósulni a testi, lelki és szellemi egyensúly az életünkben. Azaz az anyagi világgal kapcsolatos energiák, az érzelmi vagy a szellemi erők kapnak nagyon teret auránkban.

Mi teszi boldoggá a fő színtípusokat?

A számítógépes auraelemzés során megkülönböztetünk fő színtípusokat az aura domináns színei alapján. Az egyes típusokba tartozó emberek beállítottsága, viselkedése hasonló, főbb személyiségjellemzőik megegyeznek. Természetesen minden ember aurája egyedi, amit a színek számtalan kombinációja mutat meg.

A boldogságot mindenki számára más jelenti, nézzük át dióhéjban, melyik színtípust mi teszi igazán boldoggá és elégedetté.

Vörös: Minden, ami a testüknek jól esik…Ösztönösek, mozgékonyak, szenvedélyesek, keresik az izgalmakat.

Narancs: Az alkotásban és az emberi kapcsolatokban találják meg leginkább az örömöt. Ha egy narancs típusú ember kiegyensúlyozott, akkor újító, kreatív, ötleteit a gyakorlatban is meg tudja valósítani.

Sárga:
A szórakozás, az élet élvezete, a humor a legfontosabb számára. Azon szerencsések közé tarozik, akinek a pozitív gondolkodás veleszületett tulajdonság, alapvetően optimista.

Zöld: Nyugodt, természetes környezetben, szeretetben szeret élni. A család és a közösség létfontosságú a zöld típusú embernél, és hogy mindig legyen valaki körülötte, akinek segíthet.


Kék: Befelé forduló típus, aki szeret elmélyülni a szellemi témákban (ehhez csendre, békés környezetre van szüksége). A kommunikáció különösen fontos számára, de a felszínes beszélgetéseket kerüli.

Indigókék: Fejlett intuitív képességével átlátja a mélyebb összefüggéseket is.  Boldoggá teszi, ha érvényre tudja juttatni felismeréseit, erős igazságérzete miatt küzd mindenért, ami jobbá teheti ezt a világot.

Lila: Csak akkor lehet igazán boldog, ha spirituális témákkal foglalkozik. Igyekszik a szellemi értékeket mások számára is átadni.

Az igazi boldogság belülről fakad, és csak önmagunkban találhatjuk meg ennek forrását.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5984 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x