Transzcendentális Meditáció a Facebookon
Címlap / Ezotéria / Transzcendentális Meditáció a Facebookon

Transzcendentális Meditáció a Facebookon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

A 10 éves tminfo.hu égisze alatt indult útjára a Transzcendentális Meditáció Facebook-oldala a facebook.com/meditacio címen, cikkekkel, videókkal és más érdekességekkel. 

A 10 éves tminfo.hu égisze alatt indult útjára a Transzcendentális Meditáció Facebook-oldala a facebook.com/meditacio címen. Az oldal üzemeltetői többek közt a Transzcendentális Meditációról szóló, a tudatalapú oktatást tárgyaló, 17 részes, magyar szinkronos videófilm-sorozattal, Maharishi Védikus Tudományát ismertető cikkekkel, bejegyzésekkel várják a téma iránt érdeklődő Harmonet-olvasókat. A Facebook-oldalon továbbá rendszeresen publikálásra kerülnek a Maharishi Vasztu által épített lakóházak, település-tervek fényképei is.

A facebook.com/meditacio címen érhető el továbbá Maharishi Mahesh Yogi hiánypótló kommentárja a jógáról, és a jóga-szútrákról. A több mint 10 részes cikksorozat – klasszikus, több ezer éves értelmezések alapján – részletesen ismerteti a jógát, és a jóga 8 ágát, egyezőséget mutatva az újfent több ezer éves védikus hagyományból származó Transzcendentális Meditáció gyakorlása alatt tapasztalt tiszta tudat, vagy Önvaló és a jóga céljával, meghatározásával. Az elmúlt hónapokban az oldalon megjelent a véda, és a védikus irodalom Maharishi-féle értelmezése is.

Az oldal üzemeltetői örömmel várják a téma iránt érdeklődő Facebook-tagok jelölését a facebook.com/meditacio címen.

Kép: piqs.de vienetta: Im Einklang der Natur 
 


 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3275 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x