Léteznek a Földön angyalok?
Címlap / Ezotéria / Léteznek a Földön angyalok?

Léteznek a Földön angyalok?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

"Angyalom?!", avagy egy könyv "Azoknak akik azt hiszik, más nyelvet beszélnek, és ezért elveszítik egymást". 

AngyalomAndrea Weaver írónő nagysikerű, az Enzír Kiadó gondozásában immáron lassan a harmadik kiadást megélő, „Angyalom?!” című könyvének sajtóbemutatója épp a karácsonyi forgatagban történt. A bemutató – mely a Szerző első sajtó-nyilvános szereplése volt egyben – apropójából szervezett, Barkó Judit által moderált beszélgetésen Kiss Ulrich teológus és Steinmüller Csilla Magdolna ezoterikus pszichológus is részt vett. A felkért szakértők bevonásával az érdeklődök nem csak a Szerző saját nézőpontját, hanem több, egymástól eltérő értelmezésben ismerkedhettek meg a könyv hátterében meghúzódó gondolatokkal.

Andrea Weaver korábban soha nem szerepelt a sajtó képviselői előtt, annak ellenére, hogy könyvei már több ezer példányban keltek el. A számtalan pozitív olvasói visszajelzés, valamint az „Angyalom?!” című regényének többszöri újranyomását követően azonban belső indíttatástól vezérelve az írónő úgy döntött, hogy könyveit személyesen ajánlva áll a nyilvánosság elé. A spirituális útkeresésről szóló regény bemutatása kapcsán az írónő nagyon bátor lépést tett, hogy az általa képviselt gondolatok védelmében vitába szállt egy, a média számára sem ismeretlen teológussal. Az Enzír Kiadó gondozásában megjelent könyv olyan kérdésekre keres és ad választ, amelyekre csak akkor kaphatunk választ, ha túl tudunk lépni az elme és a fizikai világ törvényeinek határain.

„Mennyi optimizmus kell ahhoz, hogy az élet ne törje meg az embert? Mennyi kitartás, hogy átlépjünk a csalódottságokon? Mikor összetörik a szívünk, mert elrabolják tőle az álmokat, vajon csillagpor marad utána, mint a világűrben szétrobbant csillagok helyén? És nem tehetünk semmit, mert a döntések, a magunké vagy másoké egymás után és egymásba kapaszkodva sodorják magukkal az életünket, mint valami lomha óceánjárót a hullámok? A körülmények arra hivatottak, hogy leláncoljanak vagy csak arra kíváncsiak, hajlandóak vagyunk-e viselni a láncokat? És melyik béklyót kell viselni és melyiket nem?” (Részlet az „Angyalom?!” c. könyvből)

A regény főszereplője Raphaela Klen, akiről férjének és férje szeretőjének szokatlan halála után megoszlanak a vélemények. Környezete titokzatos lénynek tartja, aki más, mint a többiek. A szomszédok egy része csodálja, a másik része tart tőle. A többség számára kiismerhetetlen, az viszont tény, hogy mellette a legkezelhetetlenebb, hiperaktív indigógyerek is kiegyensúlyozott, boldog kezes báránnyá válik. Vajon élnek-e angyalok fizikai testben a Föld nevű bolygón? És ha igen, mit keresnek itt? Peter Horn ennek a kérdésnek a megválaszolásával küzd élete eddigi legnehezebb négy évszakában, melyben mindent elveszíthet: családot, szerelmet, életet. De talán éppen a küzdelemmel van a baj

Az „Angyalom?!” című regény ezeket a kérdéseket és összefüggéseket vizsgálja és tárja fel rendkívül szórakoztató, ugyanakkor mélyen elgondolkodtató módon. A könyvbemutató kapcsán szervezett beszélgetésen az írónő szakmai hitvallásába is betekintést engedett. Andrea Weaver elmondása szerint túl kíván lépni a puszta szórakoztatáson, és olyan üzeneteket próbál közvetíteni az erre nyitottak számára, melyek a spirituális útkeresésben és a benső béke megteremtésében segíti őket.

AndreaA katolikus katekizmus szerint, (331) „Krisztus az angyalok világának középpontja. Ők az ő angyalai: ,,Amikor az Emberfia eljön dicsőségében és vele mind az angyalok…” (Mt 25,31). Övéi, mert általa és érte teremtettek. – világított rá Kiss Ulrich teológus. „Andrea Weaver könyvének fő karaktere Raphaela egy angyal, bár nem a katolikus értelmezés szerint, hiszen ő nem Jézus teremtménye. Ily módon az írónő az „Angyalom?!” című könyvvel egy szép mesét, hovatovább egy valóságos New Age katekizmust tett le az adventi asztalra.” – folytatta.

„Regény egy új világról, mely már ma elérhető!” – így értékelte a Szerző művét Steinmüller Csilla. „Ha beengedjük a spirituális dimenziókat az életünkbe, az gazdagabbá és kiteljesedetté tesz bennünket. Itt az idő integrálni Szellemi Esszenciánkat, és felfedezni a létezés teljességét, melyhez segítséget kaphatunk az indigó gyermekektől is (ahogy ezt a könyv fő karaktere, Raphaela Klen is tette). Merjük kitárni tudatunkat és megnyitni a szívünket, mert egy új, gazdag világ vár ránk!” – zárta gondolatait Steinmüller Csilla.

A könyv témája, tematikája karácsony táján igazán aktuális. A benső útjukat keresők ilyenkor különösen nyitottak a meghitt szeretet és a szerelem hullámaira. Andrea Weaver könyve pedig bőséges szellemi táplálékot nyújt az ünnepi időszakban. A regényt minden „belső vándornak” meleg szívvel ajánljuk, csodás ajándék. Andrea Weaver könyve megrendelhető az írónő saját honlapján (http://www.andreaweaver.hu), valamint megvásárolható egyes Libri üzletekben, továbbá az Elixír és Édesvíz könyvesboltokban.
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5034 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x