Betty Boop - csajos, szexi és cuki! Sztárhoroszkóp
Címlap / Ezotéria / Betty Boop - csajos, szexi és cuki! Sztárhoroszkóp

Betty Boop - csajos, szexi és cuki! Sztárhoroszkóp

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-15

Betty Boop vérbeli Oroszlán-szülött, minden igazi nő kedvence, a szexi és cuki baba. Mi derül ki Betty horoszkópjából? 

1930. augusztus 9. – ekkor született Betty Boop, minden igazi nő kedvence, a szexi és cuki baba
Betty Boop az Oroszlán csillagjegyben született. Kedvencünk az önmagát felvállaló, önbizalommal teli, szexi nő jelképe. Szégyenlősségnek látszólag nyoma sincs benne, mégis ott érezzük minden mozdulatában a kissé szende, szűzies lényt. A lehető legtöbbet mutatja meg magából, kihívó, mégis nagyon nőies. Merész, de megőrzi gyermeki ártatlanságát, és pont ez a kettősség jelenti az igazi vonzerejét.A figurába első ránézésre bele lehet szeretni (Mars – Hold trigon)
, vagyis „meglátni és megszeretni egy pillanat műve”. Közismertségét és töretlen sikerét is a Hold adja, ami jelen esetben a médiában aratott sikereket is szimbolizálja. (Vízöntő Hold).

„Időtlenségét” a Szaturnusz – Neptun trigonjából vezethetjük le, vagyis teljesen mindegy hány éves, mindig vonzó marad, függetlenül az éppen aktuális nőideáltól, ami lehet tőle teljesen eltérő is: nádszálkarcsú, vagy éppen fiús.

A karakter érdekessége, hogy a Szűz Vénusz az erőteljesen szexi kisugárzás mellett nagyon szégyenlős. A kettősség itt is megjelenik: mindent megmutat, de közben érezteti, hogy a lelke mélyén csak egy ártatlan kislány - akinek fogalma sincs a szexről.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5318 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x