Betty előző életében kacsa volt?!
Címlap / Ezotéria / Betty előző életében kacsa volt?!

Betty előző életében kacsa volt?!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Lehet, hogy kacsa a hír? Egy híres, magát megnevezni nem kívánó látó fellebbenti a fátylat a szexikon karmájáról! 

Betty aurája elárulta a titkot
Egy híres, magát megnevezni nem kívánó látó és reinkarnációs terapeuta megnézte Betty auráját, kapcsolatba lépett Betty őrangyalával és állítása szerint teljes biztonsággal lecsatornázta: Betty előző életében kacsa volt!

Az ezoterikus szakértő szerint ez lehet az oka annak a számos megpróbáltatásnak, ami Bettyt az évtizedek hosszú sora óta érte, utalva ezzel például arra, mennyit cikizték Bettyt bájosan szexis külseje és szoknyája hossza miatt a vérmes és nem kevésbé prűd kritikusok.
„Amíg Betty meg nem bocsát a kacsaként átélt szenvedéseiért, addig újra és újra ugyanazzal a karmával találja szemben magát és az marcangolni fogja őt, amíg világ a világ – hangzott a súlyos ítélet.  – A szellemvilággal kapcsolatos meglátásaim elég pontosak, gyakran előre megérzem, mi fog történni, ami utólag be is igazolódik. Ez Betty esetében is így történt, ugyanis miután neki jósoltam, betértem egy fürdőszobai cikkeket árusító üzletbe, és a tekintetem pont egy ilyen kacsára tévedt a polcon. Ez nem lehet véletlen!”


Vajon mi a véleménye erről a szexi dívának?
Betty, mint elmondta, 100 %-ig hisz az ezotériában, nagyon szereti az angyalokat is, és a kacsákkal sincs különösebb baja, de azt nem szereti, ha madárnak nézik – sajnos ez már többször is előfordult vele.
„- Az igaz, hogy egy uszkár volt az elődöm, na de egy kacsa? Ez mégiscsak ciki... kikérem magamnak!”

Kép: deviantART

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2173 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x