Április: jönnek-e végre a valódi változások?
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Április: jönnek-e végre a valódi változások?

Április: jönnek-e végre a valódi változások?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-22

Áprilisban már vitathatatlanul érezzük az igazi tavaszt, végre tényleg vége a havas, fagyos időszaknak, igazán beköszöntött a napsütéses jó idő. Hosszabbak a nappalok, odakint egyre több a fény, de vajon igaz ez a belső, lelki történéseinkre, életünk alakulására is? Számíthatunk-e arra, hogy a külvilágban is megszűnnek a negatív események és várhatjuk-e örömmel a pozitív fordulatokat? 

Az áprilist szelek havának is hívják, ugyanis ebben a hónapban még az időjárás kissé szeszélyes, és kevéssé kiszámítható: szinte minden előfordulhat. A hónapot Mars kedveséről, a bájos Vénuszról nevezték el, az ókori rómaiak Venust ugyanis Aperirének is hívták. A népi kalendárium pedig Szent György havának nevezi.

Áprilisi energiák a tarot szerint
Az ördög nem alszik!
Régi terveinket, amelyeket már a fagyos hónapok óta érlelünk, tervezgetünk, annak érdekében, hogy a jobb időben megvalósítjuk, jobb, ha még elhalasztjuk egy kicsivel. Meggondolatlanul vághatunk bele az újdonságokba, amelyek nem vezetnek mindig jóra. Különösen igaz ez az anyagi területre: hitelfelvételen, illetve meglévő hitelünk átváltásán érdemes többször is elgondolkodni annak érdekében, hogy valóban megalapozott és számunkra kedvező döntést hozzunk.A teremtő Hold

Ebben a hónapban különösen érdemes figyelnünk a holdciklusok változására, mert a holdenergiák most sokkal jobban felerősödnek, mint az eddigi hónapokban.
Érdemes növő holdnál a vágyainkat papírra vetni, méghozzá jelen időben és E/1 személyben úgy, mintha a kívánságunk már meg is valósult volna. (Például: Szeretnék egy minőségi autót. – helyett: Van egy minőségi autóm.)
A teliholdnál felerősödnek mind a pozitív, mind a negatív energiák, így alaposan gondoljuk végig, hogy mit cselekszünk.
A fogyó holdnál vessük papírra, azt, amit nem szeretnénk. Persze ezt is úgy tegyük, mint az előző példákban. (pl.: Ne utáljon Pisti. – helyett: Nem utál Pisti.)
Az újhold időszakában tegyük gondolatainkat tisztába, azaz takarítsuk ki elmék padlását.A nagy útra fel!

Cselekszünk, tesszük a dolgunkat, rendületlenül végezzük a munkánkat - de mikor lesz már fény az alagút végén? – Talán ez az a mondat, amellyel legjobban jellemezhetők áprilisi tetteink következményei. Hiába vágunk bele bármilyen jövedelmező tevékenységbe, nem fog ebben a hónapba számunkra „profitot” termelni.
Amennyiben egy hosszú távú üzleti vállalkozásba vágunk bele, ne nyomasszon minket az a gondolat, hogy ez megint nem jött be, mert a következő hónapban már igazán láthatjuk majd megcsillanni a fényt.

Papp Máté
AstroWorld 
 
[ 3725 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x