Anyák napi horoszkóp
Címlap / Ezotéria / Anyák napi horoszkóp

Anyák napi horoszkóp

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-29

Mivel lepd meg az anyukádat idén? Attól függ, mi a csillagjegye! Anyák napi horoszkópunkból megtudhatod, hogy a te édesanyád minek örülne a legjobban. 

KOS (Március 21. – Április 20.)
A Kos anyuka energikus nő, képes rá, hogy egész nap szórakoztassa gyermekét. Jó programokat talál ki számára, és partner a játékban. Az olyan kisfiús játékok sem idegenek tőle, mint a focizás vagy az önvédelmi sportok. Gyakran közös sportot művel gyermekével, így sporttársak is lehetnek, ami még inkább megerősíti a kapcsolatot. Akkor teljesedik ki igazán, amikor a gyerek három-négy éves lesz, és már partnernek tekinthető a szabadidős tevékenységekben.
Mivel lepjük meg anyák napján? A legjobban egy nagy, közös családi kirándulásnak örül!

BIKA (Április 21. – Május 20.)
A Bika anyuka lelkiismeretes a gyermekgondozásban, tökéletesen biztosítja az anyagi és ellátási, gondozási tényezőket, melyek a gyermek fejlődését a legjobban szolgálják. Szilárd, megbízható alapot nyújt a gyermeknek, mindig lehet rá számítani. Sajnos nagyon erőteljesen magához köti a gyereket, birtokolja. Fontos, hogy a túlféltés ne jelenjen meg a kapcsolatban - a gyereknek szüksége van az önállóságra is!
Mivel lepjük meg anyák napján? Vigyük el a város legjobb éttermébe ebédelni!

IKREK (Május 21. – Június 21.)
Az Ikrek anyuka megértő, a gyerek a gondjait mindig meg tudja beszélni vele. Elegendő szabadságot és mozgásteret enged a neki, így megfelelően tud fejlődni, és megtapasztalhatja önállóságát. Remek partner a szabadidős tevékenységekben, szívesen megy a gyerekkel kiállításra, színházba, moziba. Ám a figyelme alkalmanként szétszórt lehet, így megtörténhet, hogy pont akkor nem figyel, amikor valóban szükség lenne rá.
Mivel lepjük meg anyák napján? Örül, ha kap egy fél napot, amikor kedvére olvasgathat!


RÁK (Június 22. – Július 22.)

Rendkívül lelkiismeretesen gondozza a gyereket, odafigyel rá, nagyon empatikus. Mindig rendelkezésre áll, hiszen ő azért van a világon, hogy anya legyen, és a gyermekének éljen. Élethivatásának tekinti az anyaságot, igyekszik minél igényesebben tanítani a kicsit. Ám túlságosan félti a gyereket, nehezen engedi, hogy önállósodjon. A Rák anyuka még felnőtt korában is nagy szerepet játszik gyermeke életében. 
Mivel lepjük meg anyák napján? A szép, igényes fotóalbum mindig telitalálat nála!

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Az Oroszlán anyuka mindig meg tudta őrizni gyermeki énjét, partner a közös játékban, gyermeki tevékenységekben. Nagylelkű, mindent megad a gyermeknek.  Inkább magának nem vesz semmit, de a kicsinek biztos, hogy a legjobb ruhákat és játékokat vásárolja meg. Olyan, mint az anyatigris: ha valaki csúnyán néz a gyerekre, megnézheti magát!  Általában megvannak a maga szórakozásai, élete, társasága, így nem telepszik rá a gyermekére.
Mivel lepjük meg anyák napján? Nagyon örül a társasjátéknak, így együtt játszhat a gyerekekkel!


SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
A Szűz anyuka lelkiismeretesen gondozza a gyermekét, de fáradt ahhoz, hogy valóban ráhangolódjon. Számára fontos a napirend, a szokások, amitől nem lehet eltérni. Elemi igénye a tisztaság, de a gyerekek szeretik magukat összekoszolni. A koszos játékokat a Szűz anyuka nem szereti. Nagy előny, hogy a gyerek mindig építhet rá. Kötelességtudata olyan példakép, ami a gyermek számára követendő lehet.
Mivel lepjük meg anyák napján? Ő a hasznos ajándékokat szereti. Háztartási kellékek, konyhai felszerelések minden mennyiségben!

 
MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)

Barátságos lény, rengeteg kapcsolattal rendelkezik, melyek a gyereket is szórakoztathatják és segíthetik. Szeret a gyerekkel beszélgetni, nagy hangsúlyt fektet rá, hogy igényesen nevelje. Megtanítja neki, hogy nem beszélünk csúnyán, igényesen öltözködünk, nívósan élünk. Stílust, életvezetési mintát nyújt a gyermekének, akinek felnőtt korában is jól jön ez a tudás. A gyerek büszke rá, már csak azért is, mert megjelenése elsőrangú, nagyon szép anyuka.
Mivel lepjük meg anyák napján? A kiegészítőket nagyon szereti. Lehet táska, sál - de kizárólag csak a legjobb minőség!

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
Lelkiismeretes a gyermeknevelésben, erős nő, akire a gyerek mindig támaszkodhat. Általában közösen találnak a gondokra megoldást. Annyira elszánt, hogy bármi áron megvédi a gyermekét, nem számít, hogy mit kell ezért megtennie. Nemcsak az emberektől képes megvédeni a gyermeket, hanem külső körülményektől is: rengeteg munkával, de megteremti az áhított életkörülményeket, nívósan neveli fel. Óriási lelkiereje példa a gyerek számára.
Mivel lepjük meg anyák napján? Örül egy nyugtató meditációs CD-nek. Ez jól jön, ha feszültnek érzi magát! 

NYILAS (November 22. – December 21.)
A Nyilas anyuka vidám, optimistán áll az élet kérdéseihez. Szórakozás, játék vele az élet a gyermek számára. Arra neveli a gyerekét, hogy kialakítsa saját elképzelését, magasabb tanulmányokat folytasson, egyetemre, főiskolára járjon. Ő maga is művelt, ami kifejezetten előnyös a gyereknek, hiszen mindig lesz kitől tanácsot kérnie. Figyelnie kell arra, nehogy rákényszerítse a gyerekre a saját véleményét! Néha ugyanis erőszakosan ragaszkodik a nézeteihez.
Mivel lepjük meg anyák napján? Már egy kisebb kirándulásnak is örül, hát még egy hosszú hétvégének!


BAK (December 22. – Január 20.)
A Bak anyuka komoly ember, és a gyermeknevelést élethivatásnak tartja. Ennek megfelelően lelkiismeretesen műveli, mindig lehet számítani a segítségére. Felelősségtudata óriási, felnőtt gyermekei is számíthatnak arra, hogy nincsenek egyedül a világban. Amíg az ő anyukájuk él és lélegzik, addig nem lehet probléma. Általában az anyagi kérdésekkel sincs baj, hiszen a Bak anyuka kiépíti a karrierjét, jó anyagi körülményeket teremt meg.
Mivel lepjük meg anyák napján? Nehéz neki vásárolni. Igazán az együtt töltött idő minősége fontos számára.

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
A Vízöntő anyuka különleges ember, világlátása tágíthatja a gyermek horizontját, aki korán megismerkedik különleges témákkal, emberekkel. Nyitottsága arra ösztönzi a gyereket, hogy ő maga is kapcsolatokat kössön. A kicsi érdekes életet élhet, tájékozottsága lenyűgöző. A Vízöntő anyuka egyenrangúként kezeli a gyermeket, kikéri a véleményét, és a döntési helyzetekben meghallgatja őt. Figyelnie kell rá, hogy a határokat be tudja tartatni a gyerekkel!
Mivel lepjük meg anyák napján? Örül, ha mozijegyet, vagy kiállítási belépőt kap.

HALAK (Február 20. – Március 20.)
Érzelmi ember, szinte együtt lélegzik a gyerekkel. Pontosan ráérez arra, hogy milyen kívánságai vannak a kicsinek, és azokat igyekszik is teljesíteni. A gyerek gondjait komolyan veszi, nem neveti ki. Jószívű, de gyakran túlontúl lágyszívű is. Engedékeny a nevelési kérdésekben, pedig a következetességre óhatatlanul szüksége van a gyermeknek. Megtörténhet, hogy nehezen osztja be az idejét, így nem tudja ellenőrizni a gyerek iskolatáskáját, leckéjét.
Mivel lepjük meg anyák napján? Imádja a masszázst, de örül a szauna-, vagy uszodabérletnek is.

Kunsay Melinda

Kép: piqs.de: Knipsermann - Kapkörbchen
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 14972 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x