Májusban van a szülinapod? Ez jellemző rád
Címlap / Ezotéria / Májusban van a szülinapod? Ez jellemző rád

Májusban van a szülinapod? Ez jellemző rád

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-25

Május hónapban a nagyon is eltérő Bika és az Ikrek jegyűek ünneplik születésnapjukat, ám minden májusi szülöttre jellemző az 5-ös szám által uralt gyermekkor. Mit is jelent ez a gyakorlatban, milyenek a májusi születésűek? 

Május szülöttei alapvetően szerencsésnek mondhatóak.
Az 5-ös szám a Jupiternek, a bölcsességnek, az optimizmusnak, a hitnek a száma. A számjegy által uralt gyermekkor mozgalmas korszak számukra, sok utazást, nagy társasági életet, bulikat, jó hangulatot, változatosságot jelent. Jól élik meg ezt az időszakot.

Általában anyai dominancia jellemzi. Az anya "túlszereti" a gyerekét, megfojtja vele, hajlamos rátelepedni. Ugyanakkor pedig nagy szabadságot enged, az a látszat, hogy nem törődik vele, mégis szabályokat állít fel, amivel mégsem tudja korlátozni se a fiát, se a lányát.
Saját kis kuckójuk, rejtekhelyük van, ahova időnként elvonulnak, elmenekülnek. Szeretnek ilyenkor egyedül lenni.


Alapvetően nyitottak, kiválóan kommunikálnak, népszerűek és szépek
, mozgalmas, aktív életet élnek. Mégis korán elköltöznek otthonról, minél messzebbre. Gyakran más városba mennek tanulni vagy távoli munkahelyet választanak maguknak.

Sokszor korán nősülnek, illetve fiatalon férjhez mennek. Főleg a férfiaknál az elhamarkodott, korai nősülés miatt sajnos gyakori a válás.

Míg otthon vannak, alkalmazkodnak, a szülőknek próbálnak megfelelni. Mikor elkerülnek otthonról, felszabadulnak és sokszor túlzásokba esnek, nagy bulik és ivászatok jellemezhetik őket.

Ibránszki (Surányi) Bea - 06-30-9708-336


Kép: piqs.de: strawberryfray - sea of daisies
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5250 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x