Kommunikálj a felsőbb szférákkal - heti tarot-előrejelzés...
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Kommunikálj a felsőbb szférákkal - heti tarot-előrejelzés

Kommunikálj a felsőbb szférákkal - heti tarot-előrejelzés

Forrás: AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-26

A héten felerősödik a kommunikációs képességünk, ahogy az Ikrek a Napba lép. De ez nem csak a földi, egymás közötti kapcsolatokban nyilvánul meg, hanem könnyebben fogjuk majd az Univerzum jeleit, a magasabb szférákból származó üzeneteket. Így ezen a héten kívánságaink, óhajaink könnyen meghallgattatnak, és hamar megteremtődnek a földi síkon is. 

A héten két kő segítségünkre lehet a nehéz pillanatokban és a meditációk során is:

- Ametiszt

A béke köveként is emlegetik, mert békét teremt önmagunkban és környezetünkben is. Továbbá a megbocsátást jelképezi, nyugtatja az elmét, tudatossá tesz, segíti a tisztánlátást a dolgainkban. Segíti a tanulást is. Minden energiatorzulást kiigazít. Összekapcsol a bennünk lévő Istennel, és megerősíti a belső hangot. Egészségügyi hatása: gyógyítja a bőrt, és gyulladásgátló.

- Rózsakvarc
Ezen a héten különösen jól használhatjuk a rózsakvarcot arra, hogy energiával töltekezzünk fel. Emellett jó hatással van a szív- és keringési rendszerre, javítja a tüdő – vese – mellékvese problémákat, fokozza a termékenységet. Méregtelenítő hatása is van, kimossa a szervezetből a szennyező anyagokat.


Érdemes ezt a két követ magunknál hordani, annak érdekében, hogy hetünk még sikeresebb legyen.
 
Hétfő – május 23. (Kardok ötös, Botok apródja, Kardok hármas)
Jól jegyezzük meg, hogy Isten (vagy nevezzük Univerzumnak) szeme mindig rajtunk van, és bármilyen nehéz helyzetbe is kerülünk, garantáltan számíthatunk rá, és az ő segítségére. Olyan helyzetbe kerülünk a mai napon, amikor erről tanúbizonyságot is szerezhetünk. Amikor úgy érezzük, hogy nehéz helyzetben vagyunk, mondjunk el egy imát, vagy alkalmazzunk egy spirituális technikát. Mindegy, milyen módon és kihez (Isten, Univerzum, Buddha vagy a Kozmosz) esedezünk segítségért, a lényeg az, hogy legyen hitünk és bizalmunk iránta. Ezek tudatában bármilyen nehéz helyzetbe is kerülünk, bármelyik életterületen, könnyen kilábalunk belőle!
Napi angyali útmutatás: A vonzás törvénye - Minden egyes gondolat egy olyan befektetés, amely azonnali jutalékkal jutalmaz, így nem árt bölcsen beruháznod. A te kezedben van annak a lehetősége, hogy dönts gondolataid felett, és hozzáigazítsd azokat a szeretethez, a békéhez és a harmóniához. Kérésedre szívesen magasabb frekvenciára hangoljuk energiáidat.

Kedd – május 24. (Érmék királynője, Főpapnő, Kelyhek nyolcas)
Az anyaság és a titokzatosság napja ez a nap. Mindazok számára, akik gyermeket szeretnének, és a fogamzás ideális időpontját próbálják megtalálni, azoknak üzenem: a mai napon tegyenek egy próbát! A bimbózó érzelmek ma igazi fává növik ki magukat. A mai napon helyezzünk el lakásunk, házunk nappalijában egy virágot, ezáltal is erősítve a kapcsolatot a Földanyával. Akik ezzel ellentétben nem szeretnének gyermeket, legyenek különösen elővigyázatosak ezen a téren.
Napi angyali útmutatás: Elfogadás - Tekints önmagadra és másokra az angyalok szemével, feltétel nélküli szeretettel és elfogadással. Így képes leszel mindenkit a legnagyszerűbb lehetőségei szerint ösztönözni és a magasba emelni.


Szerda – május 25. (Remete, Botok hatos, Nap)
A mai napon érdemes elvonulni a nagyvilág elől, s inkább kellemes lakásunkban tölteni egy meditációs napot. Persze bátran ki is mehetünk a természetbe meditálni, ezzel erősítve a Föld-Szellem kapcsolatot, hiszen tudnunk kell, hogy „Porból lettünk, s porrá leszünk”, azaz fizikai testünk a természetből származik, és oda is tér vissza. A meditációhoz ma használjunk kellemes illatú füstölőt, ami segít az ellazulásban és tudatunk kiürítésében (például szantál vagy a Szent Gábriel Arkangyal illatú).
Napi angyali útmutatás: Tisztítás és méregtelenítés - Mélységes szeretettel és tisztelettel kérünk téged, hogy méregtelenítsd becses és érzékeny testedet. Kívánságodra segíteni fogunk olyan életigenlő módszereket kifejleszteni, amelyek megbirkóznak a stresszel, és enyhítenek minden fájdalmat, amely régi életmódod felszámolása során felmerül. Add át nekünk gondjaidat, aggodalmaidat és nyugtalanító gondolataidat, és érezd az újonnan megtisztított tested csodálatos üdvösségét.

Jósoltass velem! Egyeztess időpontot! Telefon: 0630 369-8357, skype: matthewecske

Csütörtök – május 26. (Kelyhek hatos, Kelyhek királya, Szeretők)

Érzelmi csalódás várható a nap délelőtti részében. Sajnálatos módon valamelyik közeli barátunkban, vagy családtagunkban inog meg a bizalmunk. Annak ellenére, hogy fájdalmaink vannak, és legszívesebben magunkba fordulnánk, és önsajnálatba kezdenénk, embereljük meg magunkat, és tegyük továbbra is a dolgainkat úgy, ahogy e nélkül a csalódás nélkül tennénk. Továbbá több életterületen döntéshelyzetbe kerülhetünk. Fontos, hogy válogassuk meg barátainkat, és ne tekintsünk egyből annak egy olyan személyt, akivel csak két-három szót váltottunk!
Napi angyali útmutatás: Megbízható útmutatás - Csodálatos ötletet kaptál válaszként az imáidra. Ez az ötlet valóságos és megbízható. Biztonságosan belefoghatsz magvalósításába, tudván, hogy utad minden egyes lépésénél melletted leszünk. Kérj tőlünk segítséget, és maradj nyitott támogatásunk befogadására - az ötletedhez szükséges összes dologgal kapcsolatosan.

Péntek – május 27. (Diadalszekér, Főpapnő, A Nap)

Nagy ugrás várható a mai napunkon. Nem biztos, hogy anyagilag, karrierben, párkapcsolatban, egészségben, de a saját spirituális utunkon nagy lépés várható. Ügyesen irányítjuk életünket, de ha egy kötél is kicsúszik, és az életünk kocsiját húzó „lovak” elszabadulnak, minden összezavarodhat. A mai nap különleges spirituális nap, mert a ma elkezdett tanfolyamokon, oktatásokon sokkal többet tudunk elsajátítani. Olvassunk ma spirituális témájú könyveket, mert a mai napon jobban rögzülnek az olvasottak, és mélyebb megértésre tehetünk szer.
Napi angyali útmutatás: Növeld az önbizalmad - Az előrelépéshez nem feltétlenül kell bíznod önmagadban. Elegendő Istenben bíznod, tudván, hogy ő rajtad keresztül és veled együtt dolgozik minden lehetséges módon. Támaszkodj ránk, ha önbizalmad hullámzik, mi majd szinten tartjuk bátorságodat és hitedet.


Szombat – május 28. (Kardok kilences, Világ, Csillag)

Ezen a napon nyitottak vagyunk az új kapcsolatokra. Nem kell csak a szerelmi kapcsolatokra gondolni, ma sikerrel köthetünk anyagi megállapodásokat vagy érdekszerződéseket is. Használjuk bátran a vonzás törvényét: teremtsünk pozitív gondolatainkkal. Erősen gondoljunk egy boldog kapcsolatra, és éljük át az álmainkat, mintha valóság lenne. Az átérzett érzelmek idővel – rövid idővel – megjelennek a földi életünkben is. Egészségügyi állapotunkban várható kisebb keringési probléma, valamint szívritmus zavar is felléphet.
Napi angyali útmutatás: Cupido - A szerelem csodálatos hullámait küldjük szívedbe és elmédbe, felébresztve benned az élet iránti szeretetet. A romantika elfogadásának és átélésének tiszta döntése indította be ezt az újraébredést. Engedd meg magadnak, hogy önszántadból ünnepelhesd a szerelmet, s annak minden dicsőséges aspektusát.

Vasárnap – május 29. (Kardok tízes, Kelyhek tízes, Botok kettes)
E kardok tízes lapja egy lezárást, olykor halált is mutat. Jelen esetben azt jelképezi, hogy a hetünk terheit, fájdalmait, fáradalmait vessük le, és tisztuljunk meg. Ehhez ajánlom a fent említett két kristályt is. Továbbá egy komoly meditáció során olyan kérdésekre is választ kaphatunk, amelyeket nem mernénk feltenni egy jósnak. A harmónia, az összhang fogja uralni a napunkat, amennyiben az előbb leírtakat megtesszük. És ahogy a botok kettes mutatja, a végkifejlet egy semlegesség, boldogság a világban.
Napi angyali útmutatás: Ártatlanság - Szeretett Gyermek, mindenki vétlen az igazságban, hiszen senki sem tudja megváltoztatni Isten tökéletes keze munkáját. Add át nekünk az összes rád nehezedő érzést, hogy könnyíteni tudjunk terheiden. Adj át nekünk minden olyan bűnt, haragot vagy szégyenérzetet, amely burkot vont szeretetteljes önmagad köré. Élvezd ki újfent a szívedben lakozó békességet.

A „Napi angyali útmutatás” című résznél található útmutatás forrása, az Édesvíz kiadó által kiadott Doreen Virtue: Napi útmutatás angyalodtól c. könyv és kártya.

Kép és szöveg: Papp Máté
Jósoltass velem! Egyeztess időpontot! Telefon: 0630 369-8357, skype: matthewecske
 
 
[ 5577 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x